Co-Founder Coinbase: Ethereum bi mogao prodreti prošli bitkoin | RS.democraziakmzero.org

Co-Founder Coinbase: Ethereum bi mogao prodreti prošli bitkoin

Co-Founder Coinbase: Ethereum bi mogao prodreti prošli bitkoin

U prepoznatljivu, 2.500 reči blogu danas Fred Ehrsam, suosnivač jedne od najbolje finansiranih blockchain startup, Coinbase, je za cilj ono što je nazvao "stagniraju" Bitcoin zajednice da se karakteriše kao da je nadmašila od inovatora rade na Ethereum mreži.

Poklapa sa rebrendinga na Coinbaseekchange i početak trgovanja Ethereum je blockchain principu, etar, javni komentari su najnoviji znak da Coinbase rukovodstvo je nezadovoljan što oni vide kao nedostatak napretka među programerima Bitcoin i sa tehnologijom u celini.

U post, Ehrsam tražio da se pozicionira Ethereum kao mogući konkurent za Bitcoin, ukazuje uverenje da je protokol konkurentske mogao da "duva prošlost Bitcoin potpunosti".

Ehrsam je napisao:

"Ne postoji ništa što Bitcoin može učiniti što Ethereum ne može. Dok Ethereum je manje bitka testiran, ona se kreće brže, ima bolji rukovodstvo i ima više programera Mindshare. Prednost prvog koraka je izazov da prevaziđe, ali tempom, to je zamisliti. "

Izjave prate meseci napetosti između nekada brzo rastuće pokretanju i Bitcoin zajednice, koji je utvrdio direktor Brajan Armstrong je često poziva glasno za Bitcoin programerima da poveća limit na količinu podataka koji bi mogli biti uključeni u blokovima na Bitcoin blockchain.

Armstrong tražio da se pozicionira ovu neaktivnost kao graničnik rasta na mreži u celini, položaj koji prikazao podele među programerima Bitcoin i njene poslovne zajednice da to videli kao prepreka na putu novog socijalizacija kupca.

Ipak, Ehrsam tražio da se pozicionira Ethereum kao kreće razvoj "digitalnog novca" i svoje tehnologije napred, naglašavajući da Coinbase namerava da podrži oba protokola, i da ih vidi zajedno raste da postane "protokoli na niskom nivou" u šta bi mogao da bude nova internet za razmenu vrednosti.

"Konkurencija i nove ideje stvaraju bolje rezultate za sve. Čak i ako Ethereum ide u plamenu naše kolektivno znanje u digitalnom valute će se izravnati značajno", rekao je Ehrsam.

Komentari nacrtao neki značajan komentare koji karakteriše izjave Coinbase kao možda je rezultat pitanja sa kojima se suočava, kao pokretanja investicionih kompanija, sa bivšim razvoj poslovanja izvršne u kompaniji tveeting:

"Važno je da zapamtite: Bitcoin ima beskonačno strpljenje i nema sagorevanje Take pojedinačne perspektive sa velikom rezervom.."

Nedostatak rasta

Iako Ehrsam pohvalio uspeh Bitcoin mreže, njegov blog post je oštro kritikovala programerske zajednice i biznis ekosistema koji je do sada razvio oko njega.

Posebno je pitanje zašto su samo "infrastrukture aplikacije" je izgrađen na Bitcoin blockchain, skrećući pažnju na ideji da je sedam godina u svom razvoju, digitalni valuta je proizveo ne "aplikacije ubice".

Ehrsam tražio da se pozicionira ovo kao rezultat ograničenog skript jezika Bitcoin je, iako je priznao da je to bila namenjena svojim dizajnom.

"Moja teorija je da je skript jezik u Bitcoin - parče svakog Bitcoin transakcije koja vam omogućava da pokrenete malo softverski program zajedno sa njim - je suviše restriktivan", napisao je on.

Isto tako, on je uramljena Ethereum kao više prijateljski prema onima koji žele da razviju aplikacije blockchain-based, nazivajući stepen razvoja aplikacija u zajednici "već brže od Bitcoin je".

Coinbase programeri, rekao je on, mogao da koriste platformu za izgradnju jednostavnih aplikacija za samo nekoliko dana, a tačku podataka je kontrast teškoća u obavljanju sličan feat na Bitcoin mreži.

"Ne mogu da prenaglase dovoljno koliko je važno ova kombinacija pune funkcionalnosti programskog i jednostavnost upotrebe je", nastavio je on.

Superior razvoj

Ehrsam dalje uramljena Ethereum kao osnaživanje novu generaciju programera, delimično, zbog, kako je rekao "zdrav" jezgro razvojni tim da on vidi kao podsticanje saradnje.

Posebno, pohvale dobila je Ethereum pronalazača Vitalik Buterin, koji Ehrsam hvaljen kao naizgled udobno kao zajednice i tehnički lider.

Ehrsam je na kontrastu sa strane Bitcoin programera zajednice koji je tražio da okarakteriše kao i podele i saradnik na gubitak interesa u platformi.

"Posle vođstva vakuumu, Bitcoin je 'rukovodstvo' je manje jasna i toksičan", rekao je on. "Sadržaj na diskusijama Bitcoin oseća kao razmirica dok Ethereum je priča o relevantnim pitanjima i novim idejama."

Na kraju krajeva, Ehrsam je najizraženiji kritika je da Ethereum možda ima momentum na svojoj strani, kako je rekao mreža čini "brže i više u skladu" tehnički napredak od Bitcoin.

Na kraju, međutim, Ehrsam nastojao da prikaže tehnologije kao kretanje ka istom skupu ciljeva, odjednom pozdravljajući Ethereum u svojoj definiciji "digitalnog novca", dok navodeći da "nema odanost" na bilo koje mreže.

Ehrsam said:

"Uzimajući korak unazad, izgleda kao stopi promene u digitalnom valuti se ubrzava."

CoinbaseEthereum

Slične vesti


Post Menjačnica

Bitcoin u Headlines: Industri Snaps financijski pad

Post Menjačnica

Bitstamp tvrdi da je izgubljen 5 miliona dolara u vrućim novčanikima

Post Menjačnica

Korejska vlada ostala čvrsta na Cripto KIC mandatu

Post Menjačnica

BitVasp ima za cilj da lakše prihvati online Bitcoin prihvatanje

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange ItBit Hires NIDFS Advokat za usklađivanje uloga

Post Menjačnica

Spor iz IRS Coinbase-a nije samo o Bitcoinu

Post Menjačnica

Izveštaj o berzanskom tržištu u Japanu: Oblak izlazi iz DLT-a za potrebe tržišta kapitala

Post Menjačnica

Bitcoin spam testovi mogu da krše zakone iz Velike Britanije

Post Menjačnica

CEO Coinbase: Core Developers može biti Bitcoin najveći sistemski rizik

Post Menjačnica

Industrijski posmatrači kažu da eterum Coinbase ne prihvata nijednu modifikaciju

Post Menjačnica

Aegis Vallet donosi Bitcoin na Android Smartvatchove

Post Menjačnica

BitGo pokreće Instant Bitcoin transakcioni alat