RushVallet isporučuje brze, bez trenja i besplatno prijavljene Bitcoin novčanike | RS.democraziakmzero.org

RushVallet isporučuje brze, bez trenja i besplatno prijavljene Bitcoin novčanike

RushVallet isporučuje brze, bez trenja i besplatno prijavljene Bitcoin novčanike

Tim iza popularnog Kriptokit novčaniku i proširenje šifrovanim poruka za Chrome pregledača sada ima novu ponudu pod nazivom RushVallet, omogućavajući gotovo trenutan Bitcoin stvaranje novčanik sa bilo kog uređaja ili platformi.

Filozofija RushVallet je "lakoća korišćenja i uklanjanja trenja"; efikasno, Bitcoin treba da bude brz i dostupan kao dostizanje u džep za malo para. Tu ne bi trebalo da bude potrebno da se setim korisničkog imena i lozinke akreditive svaki put kada treba da potrošite nešto novca, a treba imati potpunu kontrolu nad vašim privatnim ključevima.

Di Iorio rekao CoinDesk da RushVallet je dizajniran da bude pouzdaniji implementacija sada zabranjene InstaVallet, koja je služila sličnu svrhu:

"Od tada je prošlo naš cilj da se izađe sa novim instant novčanika servis, a to je zapravo odakle Kriptokit došao. Ključno je da se instant novčanik koji je veoma lako postaviti bez akreditiva za prijavljivanje."

Kreirano u 2011. Godini, InstaVallet je imao preko 1 milion račune i bio nekada laudedbi Bitcoin programeri za njene sposobnosti da brzo kreiraju i koriste Bitcoin adrese. Međutim, iz 2013 testeru je lažno oslobođen svih korisnika sredstava.

Hakeri su uspeli da dobiju pristup tajnim URL adresama korisnika koji su pohranjene na mreži. InstaVallet kasnije zamenio stanja Najviše korisnika "nakon šteta procesu 90 dana.

RushVallet je otvorenog koda i ne smesti nikakve informacije o korisniku, bitcoins, mozak novčanike 'ili lozinke na svojim serverima, umesto čuvanje sve lokalno na mašinama korisnika. Ukoliko servis trebalo da nestane, korisnici mogu jednostavno uvoziti svoju moždanu novčanik na drugim mestima bez gubitka.

Di Iorio objasnio:

"Mi nikada ne žele da drže na kovanicama ljudi. I treba nešto ikada desilo sa nama, imate punu sposobnost za uvoz na vaš novčanik negde drugde."

Kako se kreira i koristi RushVallet

Da biste kreirali novi RushVallet, jednostavno idite na sajt kompanije i pomerite miša (ili prst na ekran osetljiv na dodir) oko okvira za stvaranje dodatnu slučajnost, ili entropije. Postoji mogućnost da se zaštitite lozinkom novčaniku, iako to nije obavezno.

RushVallet onda stvara potpuno novu novčanik sa javnim ključem. Pogledajte u URL / adresa traci i videćete slučajni izgleda niz počinje sa "# 'ili hašiš - kod posle taraba je tvoje seme mozak novčanik, i to je" tajna veza "ne vidi nigde osim na vaš lokalni pregledač. Ili kopirati ceo URL negde na sigurnom ili obeležite ga za buduću pristup.

Ako želite, možete da uvezete ovu mozga novčaniku seme u produžetku Kriptokit, a Blockchain novčaniku, ili bilo gde drugde da podržava uvoz ovaj format.

Korisnici mogu stvoriti neograničen broj RushVallet adresa i ponovo koristiti ih u svakom trenutku pod uslovom da mogu da se setim tajne adrese. Usluga takođe integriše sa onename sistemom, koji omogućava korisnicima da šalju i primaju Bitcoin koristi korisnička imena umesto standard, teške za pamćenje Bitcoin adrese.

Korisnici takođe imaju mogućnost da naprave sopstveni prilagođeni mozak novčanika semena kucanjem https://rushvallet.com/# sledi samo je napravio niz.

Nije novčanik za životnu ušteđevinu, ili potpuna anonimnost

Jedna reč upozorenja: iako je "tajna URL-a 'nikada ne čuvaju na samom Internetu, većina modernih pretraživači će spasiti svaku URL oni vide, što znači svoj novi mozak novčanik može se previše spaseni. To je korisno ako ste jedina osoba koja koristi mašinu, ali još opasnije ako koristite deljeni ili javni računar.

Iz tog razloga, RushVallet tim preporučuje postavljanju lozinke, ili korišćenjem RushVallet samo za brze transakcije, nakon čega se prazniti i odlaže novi novčanik. Čak i ako haker su na neki način dobiju pristup tajnim URL korisnika, lozinka će ih sprečiti pristup svoje zlato.

U suprotnom, budite sigurni da očisti istoriju pregledača kao što bi da se oslobodite bilo koje druge neprijatne ili neželjenih URL zapisa.

Dok koristite višestruke, jednostavno stvorio Bitcoin adresa je korak ka anonimnosti i čini plaćanja teže vezati za pojedinca, Di Iorio rekao da ovo nije jedna od osnovnih funkcija RushVallet je.

Uprkos prvim utiscima prošle godine, ni RushVallet niti ekstenzija Kriptokit je dizajniran kao konkurent na predstojećim Dark novčanik, ili razne druge usluge coin-mešanje dostupan.

Kriptokit proširenje

The RushVallet tima prethodna ponuda je KriptoKit novčanik ektensionfor Google Chrome pretraživača, je pokazala čvrstu i lako dostupan-Bitcoin novčanik. On takođe podržava šifrovan Instant Messaging Auto-detekcija Bitcoin adresa na stranici i direktorijum Bitcoin-prihvatanje trgovaca.

Kriptokit je do sada pokazao pouzdan. Njegova samo štucanje je u maju, kada je pogrešno obeležen kao malvare i auto-uklonjen iz pretraživača Google. To je obnovljena promptlivithout sve korisnike gube sredstva.

Služba broji Erik Voorhees, Roger Ver i Vitalik Buterin kao tim savetnika.

Hardver novčanik uskoro

Toronto Decentralizovani, na gradskom Spadina Ave, takođe je rodno mesto Ethereum projectand na Bitcoin saveza Kanade.

Kada RushVallet je pokrenut i radi glatko, razvojni tim će se pretvoriti u svoj sledeći projekat: hardvera novčanik.

Led od strane stručnog hardver Deepaian Acharjia, već je proizvela uređaj prototip. Plan za sada je da na kraju proizvede dva uređaja: jedna verzija dizajnirana da bude ili prenosivi ili čak nošenje za upotrebu "kao tekućeg računa", a drugi za 'čiste' hladnjači u bezbednom mestu, eliminiše potrebu da se zadrži rezervni računar radi.

Tim je trenutno radi sa dizajn firma za proizvodnju više stilski verziju prototipa.

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobravanje bilo kog preduzeća pomenutih. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre razmatranja ulaganja nikakva sredstva u ovim proizvodima.

Slike ljubaznošću RushVallet

KriptokitRushVallet

Slične vesti


Post Menjačnica

Kriptokit pokreće kao najveći vrh Rivera

Post Menjačnica

CEO ItBit: Bitcoin ne može zaobići finansijski sistem

Post Menjačnica

Uravnoteženo integrira Bitcoin plaćanja za 450+ Online tržišta

Post Menjačnica

Kineski BTCC postaje najnovija Bitcoin razmena za zamrzavanje povlačenja

Post Menjačnica

Ek-Goldman, Paribas Ekecs Launch Bitcoin Derivatives Ekchange

Post Menjačnica

Vikram Pandit: Digitalne valute su mrtve inovacije

Post Menjačnica

Think Tank napadi IRS subpoena u poreznom sporu za kovanicu

Post Menjačnica

Da li bi ovo sveto bitkoin trojstvo oživelo obojene kovanice?

Post Menjačnica

Novo finansiranje Coinsettera okončano gotovo kompletno

Post Menjačnica

Bitkainova uloga u životnom putu: Sklonite ga ili srušite

Post Menjačnica

BitKs ciljevi zemalja u razvoju sa globalnim planom proširenja

Post Menjačnica

IRS pokušava da zadrži koferenciju od odbrane svojih podataka o kupcima