Ekancin Bitcoin Fond izveštava o ITD performansu od 4.847% | RS.democraziakmzero.org

Ekancin Bitcoin Fond izveštava o ITD performansu od 4.847%

Ekancin Bitcoin Fond izveštava o ITD performansu od 4.847%

Iako je tehnički pokrenuta je krajem 2012. Godine, Malte-brokerskoj Ekante objavio svoje 2013 statistiku godine do danas (od početka godine) performanse za Bitcoin fond prošle nedelje. Navedena u odeljku Komparativna analiza fond Blumberg je The Bitcoin fond došao sa povratkom na 4.847%, vodeći svoju vršnjačku grupu širokom razlikom.

Najbliže sredstva u uporednom analizom registrovan predstavu 33,7% i 25,4% u odnosu na-danas respektivno. Bitcoin Fond daje institucija i visoke neto vrednost pojedincima lako, siguran i brz pristup živoj Bitcoin tržištu sa jedinstvenim licenciranih proizvoda.

Kompanija takođe nudi pouzdanu srednju marketfor trgovanju akcijama fonda i na duge i kratke pozicije osnovi. Imajući u vidu da spekulativni Bitcoin trgovine premašila transakcije za robu i usluge od 20 do 25 puta u zadnjem kvartalu, Ekante suosnivač Vladimira Masliakov rekao Bloombergthat:

"Pravi ekonomija ne raste tako brzo kao cene, špekulanti su obično mnogo brže."

Nemoguće je znati sa sigurnošću motive u trgovini (ili ako likvidnosti za povećanje spekulacija je čak štetna), ali ova nova chartfrom Blockchain.info pokušava da izmeri odnos obima trgovine na obim transakcija, kao ekplainedbi David Perri.

Međutim, ova neravnoteža se očekuje da prilagodi kao Bitcoin je sada nadmašio PaiPal i otkrijete da postane peta na svetu largestpaiment mreža dnevnim obim transakcija, mereno Coinometrics.

U poslednje vreme, povećana potražnja za Bitcoin je vođen Kini koja je nedavno SAD eclipsedthe u aktivnim Bitcoin čvorovima u mreži. Ovaj brzi cena priznanje nastoji da izvrši pritisak na startup Bitcoin u vezi, jer preduzetnici moraju sve objasne kako će plasman u njihovom društvu daju veću stopu prinosa od samo ulaganje pravo u digitalnom valutu. Izgradnja kroz ekosistema beneficija svima.

Verovatno, Bitcoin predstavlja binarni investiciju: ili krajnji uspeh kao svetske rezervne valute, ili kapitulaciju do tačke nula ceni.

Ključni izazov za kapitalista i pokretanje investitora će biti da iskoriste svaku investiciju u skalabilnim infrastrukture preduzeća za dual učešće održavanjem ravnoteže imovine denominirane u Bitcoin. Bilo bi kontraproduktivno da finansijski podrži Bitcoin ekosistema kompaniju bez takođe podržava osnovni osnovnu valutu.

Union Skuare Ventures 'Fred Vilson izgleda da propustite ovu tačku kada je declaresthat njegov primarni interes u Bitcoin je njegova sposobnost da postane "finansijski i transakcioni protokol" za globalnu internet, i da su on i njegova firma poseduje vrlo malo Bitcoin. Vilson čini ovu izjavu kao da Bitcoin može postići uzvišeni protokol ulogu bez ikakvog uticaja na novčane vrijednosti osnovnog baza valutne jedinice.

To je skoro kao da veruje da će USV Portfolio kompanije Coinbase biti bolje pretvaranjem Bitcoin-operativna sredstva u američkim dolarima i čuvanje bilansne aktive u američkim dolarima. Nažalost, mislim da je to slučaj u Coinbase.

U međuvremenu, imovina Ekante Bitcoin fonda u okviru upravljanja trenutno ukupno preko $ 35m, a fond ne naplaćuje naknadu za zasnovan na radu jer nema diskreciono upravljanje i korišćenje uticaja. Međutim, postoji godišnja naknada za upravljanje od 1,75%, kao i provizija 0,5%.

Ekante je regulisano Malta finansijskog organa i, od 18. Novembra, vrednost po jedinici Bitcoin fonda je $ 658, gde jedna jedinica jednaka je Bitcoin. Ekante nije usamljena u poslu sa Bitcoin fonda, jer SecondMarket launchedthe privatno, otvorene Bitcoin investicioni Poverenje (bit) u septembru 2013.

Privatni investicija vozilo sa sedištem u SAD i otvoren za institucionalnim i akreditovane individualnih investitora. SecondMarket takođe namerava da olakša dvosmerne trgovanje akcija poverenja na svom vlasničkom platformi kako bi se omogućilo i duge i kratke pozicije. Beri Silbert, generalni direktor, je rekao:

 "Američki investitori, uključujući i bogatih porodica, su dodele više njihovih investicija u Bitcoins radi diversifikacije portfolija."

Napomena: Stavovi izneseni u ovom članku su stavovi autora i ne predstavljaju stavove, a ne bi trebalo pripisati, CoinDesk.

Predstavljamo Slika: Shutterstock

Follovauthor na Tvitter.

Slične vesti


Post Menjačnica

Zašto se fokusira na Bitcoin-ovo iskustvo sa klijentima?

Post Menjačnica

Ek-Coinbase Officer Compliance: Osnovna pitanja i dalje zadržavaju Bitcoin

Post Menjačnica

Bankomat od 150 funti, prednosti rizične future i Bitcoinov zajednički dodir

Post Menjačnica

Bitcoin startups Savetujte oprez kao predloge za skaliranje

Post Menjačnica

BTC-e smanjuje zabrinutost zbog kriminalističke istrage, koja je sada otkrivena kao Hoak

Post Menjačnica

Bitkain razmjena se širi, ali ostaju praznine

Post Menjačnica

Igot proširuje usluge razmene i doznaka u Keniju

Post Menjačnica

Kupovina bitkoina brzo u Velikoj Britaniji sa Marc Varne of Bittilicious

Post Menjačnica

Vinklevoss Bitcoin Ekchange Gemini uvodi dinamične trgovačke takse

Post Menjačnica

Bitka za Bitcoinove promjene obima razmjene se eskalira

Post Menjačnica

BitStamp Back Online, Ali da li su Bitcoin trgovci vratili?

Post Menjačnica

Uravnoteženo integrira Bitcoin plaćanja za 450+ Online tržišta