Dokumenti otkrivaju spor o razvodu mogu biti u srcu problema sa kriptografijom | RS.democraziakmzero.org

Dokumenti otkrivaju spor o razvodu mogu biti u srcu problema sa kriptografijom

Dokumenti otkrivaju spor o razvodu mogu biti u srcu problema sa kriptografijom

Meseci pre digitalne doviz Criptsi proglasila stečaj i tvrdio da je meta iscrpljujuće hack i krađe, otuđeni žena CEO Paul Vernon je tvrdio u sudskom podnesku koji se bojala njen muž će pobeći iz zemlje sredstvima preuzetim iz biznisa koju poseduje , uključujući Criptsi.

Sudski dokumenti dobijeni CoinDesk nude nove detalje o tekućim pravne bitke između Vernon i njegove supruge, Lorie Ann kopriva, koji je podneo zahtev za razvod prošle jeseni.

Predlog za sudske privremene mere traže sudski nalog o zamrzavanju imovine Criptsi i drugih subjekata u vlasništvu Vernon i sprečava bilo kakvu prodaju ili prenos bračnih sredstava. Podnošenje, koji je dostavljen 15. Sudskom Circuit Floride 28. Oktobra, takođe stavi zabranu putovanja na Vernon prije okončanja postupka.

U vreme podnošenja, Kopriva optužio Vernon za "namerno i svesno smanjivati" tih sredstava.

Podnošenje navodi da je Vernon je održavanje vanbračnu vezu i pružanje podrške neimenovanog pojedinca, koji je rekao da je kineska državna.

U sudskim dokumentima navodi:

"Zahtjev za privremeno olakšanje uključena navode o prenosu muž je od velike količine novca na svom Paramour, i njegove trenutne finansijske podrške svog Paramour i dece svoje Paramour je. Zahtjev za privremeno olakšanje i reference na međunarodne poslovne interese muža, najmanje jedan od koja se nalazi u Kini i veruje se da je u ime svog Paramour. "

Informacije o slučaju došla je do izražaja zbog sve većeg controversisurrounding razmene, koja već mesecima je ograničen pristup sredstvima klijenata. Prošlog meseca, dva Florida advokatske kancelarije podneo akciju klase lavsuitagainst razmene. 

Criptsi, koja nudi tržišta za alternativnim digitalne valute, announcedsoon nakon toga su opljačkani u 2014. I imao neizmirenih dugovanja kupaca za otprilike 10.000 BTC.

Rizik asset let tvrdi

Kopriva je nastavio da tvrdi da je "većina, ako ne i većina", bračne imovine držano u vidu digitalnog novca - činjenica da je podnošenje tvrdi neophodno zamrzavanje imovine.

"Pošto većina, ako ne i većina, u bračni imovina pod isključivom kontrolom muža su virtuelni valute, imperativ je da je sud potez brzo da spreči let sredstava i sprečiti potrebu za skupom i složenom praćenja imovine treba da suprug preuzme dalje akcija da se rasipa ova sredstva ", podnošenje države.

Kopriva se takođe navodi da je Vernon je, u to vreme, planira da napusti SAD za Kinu "da započne novi život", a ako je bilo da ode, "to će biti vrlo lako da se sa njim sve njegove virtuelne devizna sredstva i izbegnu domet ovog suda ".

Naime Vernon rekao CoinDesk prošlog meseca da je putovao u Kini.

Podnošenje se dalje navodi:

"Ako muž napuste zemlju, to će biti veoma lako da se sa njim sve njegove virtuelnih devizna sredstva i izbegnu domet ovog suda, ostavljajući maloletne dece i suprugu bez adekvatne lek u pravu. Isto tako, muž treba da bude izričito zabranjeno emitovanje bilo virtuelne valute novčanik ili imovinu bilo kojoj trećoj strani ili lica. "

Vernon nije odmah odgovorio na zahtev za komentar.

Altcoin povlačenja otvoren

Pošto najavljujući da je bio nesposoban, razmena je dozvolio povlačenje nekih od altcoins ga navodi, iako criptocurrencies kao Bitcoin i litecoin ostaju nedostupni za korisnike.

Prema obaveštenju objavljenom u glavni Criptsi strani, trgovinu i depozita ostaje neaktivan u vreme novinare.

Dana 4. Februara Vernon posted an updateto u Criptsi blogu savetuje korisnicima da podnesu zahteve za povlačenje i više altcoin novčanici postaju aktivni.

"Izvinjavam se zbog kašnjenja u promenama - mi smo nastavili da otvori još novčanike za povlačenje, a ja ću pisati punu listu onoga što je otvoren uskoro", napisao je on, dodajući:

"Predlažemo neko ima novčiće u ovim otvorenim novčanicima da ih što pre ukloniti sa berze."

Za više informacija, pročitajte kompletne sudske dokumente ispod:

Hitan zahtev za donošenje privremene mjere

EkchangesCriptsi

Slične vesti


Post Menjačnica

Big Fish Games za integraciju Bitcoin plaćanja na sve naslove

Post Menjačnica

CEO Coinbase odbacuje predlog za Bitcoin Hard Fork u 2017

Post Menjačnica

Rešavanje izloženosti likvidnosti decentralizovanih razmena

Post Menjačnica

Bitfineks privlači volumen kao trgovce Testiranje eksperimentalnih BFKS žetona

Post Menjačnica

Bitcoin procesori: PaiPal integracija je bila mesec dana u stvaranju

Post Menjačnica

Najveća berza u Rusiji koristi Blockchain kako bi privukla globalne investitore

Post Menjačnica

Novac u riziku? Mobilni novčanici postanite bojno polje u bitkuinskoj debeloj debati

Post Menjačnica

BitStamp Back Online, Ali da li su Bitcoin trgovci vratili?

Post Menjačnica

AlphaPoint podiže 1,35 miliona dolara za izgradnju Intel-a za Bitcoin

Post Menjačnica

Jonas Schnelli želi da pokrenete Bitcoin Full Node

Post Menjačnica

Zaglavljen sa taksama? Novi Bitcoin Tech mogao bi da završi igrice za novčanike

Post Menjačnica

Južna Koreja je, kako se izveštava, proširila propadanje kripto razmena