Direktor Visa ne vidi Bitcoin kao poslovnu pretnju | RS.democraziakmzero.org

Direktor Visa ne vidi Bitcoin kao poslovnu pretnju

Direktor Visa ne vidi Bitcoin kao poslovnu pretnju

Viza direktor Čarli Šarf ponudio svoje mišljenje o Bitcoin i druge novonastale virtualne valute od 30. Januara u konferencijski poziv raspravlja u prvom kvartalu fiskalne prihode vize.

"Postoje svakako neke interesantne stvari o Bitcoin i druge stvari kao što su, ali postoje i mnogo složenosti", rekao je Šarf

48-godišnji glava isplata Kompanija je na navode da više tradicionalni platni sistemi su sigurnije za potrošače, kao što su "uspostavljena mreža pravila", kao i "razumevanje kako stvari funkcionišu".

Možda pre svega, Šarf predložio da Viza nije aktivno prati Bitcoin prostor.

"Osećamo se veoma udobno sa posla imamo ovde", rekao je šal.

Šal dalje rekao Viza i više tradicionalnih plaćanja kompanije bolje razumeju ko su učesnici u transakcijama su, i da su u boljoj poziciji da služi tržište kao što su rad sa finansijskim institucijama na "obe strane transakcije".

Bitcoin je potencijal za plaćanje

Posluje u više od 200 zemalja, viza ima mrežu "desetine miliona" od trgovačkih objekata i grubo 2 miliona bankomata, kao od 30. Decembra 2013. Godine, što ga čini jednim od najvećih globalnih provajdera plaćanja.

Kao Bitcoin je 50-godišnji kompanija olakšava da je prenos vrednosti i informacija potrošačima. Kao takav, glavni investitori su sugerisali da Viza je vrsta kompanije koja je ugrožena pojavom Bitcoin.

Kris Dikson, partner u Menlo-Park, Kalifornija, na bazi rizičnog kapitala firmi Andresen Horovic, napisao post na blogu na 31. Decembervhere izrazio žaljenje visokih naknada od strane industrije tradicionalne plaćanja, kao i "ogromne glavobolje" su izazvao startapima, i objasnio zašto smatra Bitcoin je rešenje.

"U jednom trenutku, Imao sam" aha! ' trenutak i shvatila da Bitcoin je najbolje shvatiti kao novog softverskog protokola preko kojih možete da obnovi industriju plaćanja na način koji je bolje i jeftinije, "Dikson je napisao.

Profesor nauka računar na Univerzitetu Prinston Ed Feltenekpressed sličan raspoloženje u Nev Iork Department of finansijskih usluga (NIDFS) Bitcoin saslušanja u Njujorku, navodeći da postoji potreba za valute koje su "rođeni digitalno" da modernizuje plaćanja.

Uticaj

Komentari posebno dolaze samo jedan dan nakon što su pripadnici poslovne zajednice Bitcoin kao što su Jeremi Allaire, osnivač i direktor kruga, i Fred Ehrsam, suosnivač Coinbase, pod nazivom regulatora da im pomogne da traže od tradicionalne finansijske partnere uz napomenu da takva partnerstva mogu biti izazov za falsifikovanje.

"To jezgro inovacija koja omogućava prenos vlasništva bez potrebe za pouzdanom trećom stranom, koja isključuje posrednika", rekao je Ehrsam.

Izjave Scharf takođe pozicionira Visa i nezainteresovano u Bitcoin u vreme kada su ostali igrači žele da se obrazuju na tržištu.

28. Januara, San Francisko zasnovan na bankarske i finansijske usluge kompanija Vels Fargo održao samit u Nev Iorkon virtuelnih valutama. Razvoj doveo Allaire da se kaže da su odnosi između banaka i Bitcoin preduzeća trenutno ima proces "odmrzavanja" između dva tabora.

Međutim, sa komentarima, Viza, čini se, neće biti otvoren za držanje sličan događaj.

Slične vesti


Post Menjačnica

Coinbase Omogućava trenutne trgovine Bitkoma novim novčanicama od USD

Post Menjačnica

20.000 dolara: IRS za izuzeće Casual Bitcoin kupaca iz zahtjeva za podacima o kovanoj bazi

Post Menjačnica

Coinbase pokreće iOS aplikaciju za kupovinu, prodaju i slanje bitkoina

Post Menjačnica

SEC, CFTC Chiefs Eie Closer Cripto pregled

Post Menjačnica

Indonezija će dodati potpunu Bitcoin Ekchange kao mrežu mrežnih trgovaca

Post Menjačnica

Coinbase će se suočiti sa suđenjima nad mogućom ulogom u razmeni kriptografskih razmjena

Post Menjačnica

Coinfloor postati prva javna revizija Bitcoin Ekchange

Post Menjačnica

Razmjena bugova otkrivanja odbacuje kradju tokena Ethereum

Post Menjačnica

Italijanski zakon o prenosu novca ugrožava bizninske kompanije

Post Menjačnica

Pregled: Bravler Hajde da kupimo gotovo sve sa Bitcoinom

Post Menjačnica

United Vai postaje najveća neprofitna organizacija koja prihvata Bitcoin

Post Menjačnica

BitPai ili Coinbase? Shopifi sada omogućava trgovcima