Britanska berza pokreće rezervu od regulisane firme E-Monei | RS.democraziakmzero.org

Britanska berza pokreće rezervu od regulisane firme E-Monei

Britanska berza pokreće rezervu od regulisane firme E-Monei

Tim iza regulisane E-novca emitenta je pokrenuo Bitcoin ekchange pod nazivom Digitalni hartije od vrednosti (CDKS).

Izdavalac, ePaiments sistemi doo, je bio odobren elektronsku finansijsku instituciju sa regulatorom Velike Britanije, finansijsko poslovanje uprava, od jula prošle godine. EPaiments Sistems je zauzvrat je DSKS njegovog agenta.

Ovaj potez ima za cilj da se pozicionira DSKS da osvoji tržište za polar-Bitcoin trgovine, rekao je Majk Rimanov, koji je osnovao i vodi oba ulaganja.

Rimanov said:

"Tržište Sterling je apsolutno netaknuto. Imamo priliku da u potpunosti Corner ovo tržište, a to je naša namera."

CDKS, koji je pokrenuo u decembru, nudi trgovanje Bitcoin, litecoin, funti sterlinga i evra. Kupci mogu da depozite i povlačenja kroz SEPA ili SVIFT transfera.

EPaiments sistemi ima više od 200.000 kupaca i obim transakcija od $ 50ma meseca, u skladu sa Pari Andrade, glave Berze marketinga.

Potreban dual računi

Depoziti na berzi treba da teče kroz ePaiments sistema. Korisnici razmene stoga morati da otvore naloge na obe platforme.

Odnos između DSKS i ePaiments sistema komplikuje trećeg preduzeća, elektronskog plaćanja Udruženje Ltd. Kupci sredstva su trenutno usmeravaju kroz EPA, takođe kompanije Rimanov, koja radi u partnerstvu sa emitenta E-novca u Gibraltar.

"EPA je naš koncept distribucije. Da bi se dobila novčanik, morate da postanete član ovog udruženja", rekao je on.

EPA uglavnom služi onlajn izdavača i valuta trgovci, koji su idealno tržište za "meke lansiranja" razmene Bitcoin, rekao je Rimanov. U narednih mesec dana, EPA će biti uklonjen iz lanca transakcija, što omogućava korisnicima da direktno rade sa DSKS i ePaiments sistema, dodao je on.

Isti izvršni tim radi kako DSKS i ePaiments. Rimanov rekao je pobegao razvoj poslovanja za Mergermarket, a informativne službe finansijske koja je bila deo Financial Times, kada Rimanov radio tamo, u centralnoj i istočnoj Evropi pre početka ePaiments.

Upotreba na FCA regulisana procesorom plaćanja prima depozite klijenata za razmenu Bitcoin nije nova manevar. Dugogodišnji ali senke razmena: BTC-E - njegovi operatori ostane anoniman - prima depozite od jednog FCA regulisana preduzeća koja se zove Maizus Finansijske usluge, na primer.

Međutim, stanje DSKS kao registrovani agent regulisanih ePaiments sistema dodaje novi sloj nadzora u razmeni, iako ne dodeljuje FCA regulisan status na berzi.

Korisnici moraju da kreiraju naloge i nude svoje lične podatke ePaiments sistema kao deo anti-pranja novca vlada je izdavalac mora da sledi.

"Svako ko trguje na DSKS podleže istim procedurama usklađenosti kao regulisanog subjekta", rekao je Rimanov.

Činjenica da sredstva moraju teći kroz ePaiments sistema pre nego što će DSKS će verovatno dati potencijalnim kupcima berzanskog nešto sigurnost, bar od njihovih fiat sredstava, rekao je Adam VAZIRI, direktor konsultantske Diacle, koji savetuje o usklađenosti i regulatornih pitanja.

"Sa stanovišta klijenta gledišta, oni vide novac oni deponovanje kod ovlašćene institucije i teče prema licu povezanom", rekao je on.

Debitna kartica ponuda

Još jedna novina u pristupu CDKS / ePaiments je činjenica da korisnici mogu da prebace sredstva iz razmene u pre-paid MasterCard nudi procesor plaćanja.

Kartica funkcioniše kao debitne kartice, a može se koristiti i za podizanje gotovine na bankomatima. Limit potrošnje na kartici je $ 20.000 po danu, dok ATM isplate su ograničena na 3.000 $ dnevno, rekao je Andrade,.

Ona je objasnila da su sredstva na ePaiments osigurani od Lockton, kao posredovanja u osiguranju sa sedištem u Kanzas Sitiju. CDKS radi na tome da dobije osiguranje za sredstva na svojoj platformi i da je u kontaktu sa potpisnicima u Londonu, dodao Andrade,.

Važnost regulacije

Razmene i Bitcoin preduzeća u Velikoj Britaniji nisu bili u stanju da obezbede stabilne odnose sa lokalnim bankama.

Švedski razmena Safello, u noticeto kupci dana pre nego što je sila napustiti UK brži način plaćanja od svoje banke, izjavio je da je učinio "sve je u njenoj moći" da spreči zatvaranje svog računa, ali bez uspeha. Nije otkrio ko njena banka je.

Prošlog meseca Manager Bitcoin hedž fond Globalna savetnici je forcedto tražiti na drugom mestu posle njegovog dugogodišnjeg banku HSBC dao obaveštenje.

U septembru, londonski Razmena Coinfloor prestala nudi brži način plaćanja kada je pružalac usluga Kapital trezora uslugi cut tiesvith svojim Bitcoin klijentima nakon pritiska od banaka da radi sa.

Rimanov je optimističan po pitanju budućnosti svoje firme uz UK banaka:

"Naš bankarski odnosi će izdržati. To je razlog zbog kojeg smo se regulisanog pristupa, banke ne banci kompaniju koja rukuje bitcoins, rukuje entitet koji se reguliše."

Slične vesti


Post Menjačnica

BBVA: Želeli smo da bolje razumemo mogućnosti Bitcoin

Post Menjačnica

ISIS-Linked Blog: Bitcoin može finansirati terorističke promjene širom sveta

Post Menjačnica

Coinbase dodaje Bitcoin Paiment Protocol za sigurnije transakcije

Post Menjačnica

Gavin Andresen: Rastući troškovi mogli su da se cene neuobičajeno iz bitkoina

Post Menjačnica

RushVallet isporučuje brze, bez trenja i besplatno prijavljene Bitcoin novčanike

Post Menjačnica

Osiguravanje Bitkoinove Fungibilnosti u 2017. godini (i dalje)

Post Menjačnica

Sudija je samo izbacio način da IRS traži podatke o kupcima koferne baze

Post Menjačnica

Ne mogu da podnesem zahtev za Bitcoin Cash? BTC.Com sada ima alat za to

Post Menjačnica

Bitcoin se suočava sa nestankom bez konkurencije za razvoj jezgre

Post Menjačnica

Coinbase preuzima Block Ekplorer Service Blockr.io

Post Menjačnica

Micelium-ov Bitcoin novčanik suspendovan iz Google Plai Store-a

Post Menjačnica

Coinbase osigurana od krađe ili gubitka bitkoina