Bivši korisnici Sue Cripto Ekchange Vircurek preko zamrznutih fondova | RS.democraziakmzero.org

Bivši korisnici Sue Cripto Ekchange Vircurek preko zamrznutih fondova

Bivši korisnici Sue Cripto Ekchange Vircurek preko zamrznutih fondova

Četiri godine nakon criptocurrenci razmena Vircurek izgubila svoja sredstva zbog navodnih hakera, firma se tužio svoje bivše kupaca.

U tužbi pred Okružnim sudom u SAD u Koloradu, bivši Vircurek kupac optužuje razmenu kršenja ugovora, konverzije sredstava, prevare i neosnovanog bogaćenja. Odelo je objasnio kako je samo nekoliko vlasnika računa su dobili sredstva nakon što je razmena zamrzla sve isplate zbog tvrdio nedostatka rezervi. Trenutno, smrznute računi sadrže kombinovani 50 miliona $.

Razmena je dozvolio korisnicima da deponuje sredstva u protekle četiri godine, i nastavlja da radi i danas, prema tužbi.

U 2014., razmena prijavio da je u blizini insolventnosti nakon gubitka velike količine svojih rezervi. Prema tužbi, deo ovog gubitka je iz "dva navodnih hakera razmena iskustva u sredinom 2013. Godine." Ipak, više od svojih sredstava rezervi su osiromašeni velikih povlačenja nekih od svojih klijenata.

Kao rezultat toga, Vircurek zamrzla povlačenja Bitcoin, litecoin, feathercoin i terracoin. U to vreme, kompanija navodi da će početi povraćaj korisnicima koristeći svoje profite, prema kao što je prethodno izvestio CoinDesk.

Podnošenje tvrdi da je razmena vraćen male količine criptocurrencies da nekoliko svojih kupaca, ali najveći deo sredstava zaostalih ostati sa razmenom. Poslednji put razmena prenosi nikakva sredstva svojim klijentima je u januaru 2016. Godine.

Osim toga, tužilac, Timoti Šo tvrdi da je razmena je odbio da razgovara sa svojim klijentima, pored nekoliko kupaca donose pokušaje da kontaktira razmenu u poslednjih četiri godine.

Odelo je nastavio:

"Kao što je detaljno ovde, umesto da otplati zamrznutih sredstava, optuženi preduzeo korake da se nizu duž tužilac i klase sa obmana izjava i lažnih obećanja, i napravio napore da prikriju svoje tragove i stvoriti prepreke dizajnirane da spreče accountholders od dovođenja odelo da se oporavi zamrznutog sredstva i napori da se konačno pokušati da nestanu bez traga. "

Vircurek je korake da spreči svoje kupce iz tuži uključen navodeći da je registrovan u Belize, koja nije, kao što ukazuje da bi se zasniva u Pekingu. Tužba navodi razmena se zapravo zasniva iz Nemačke, ali nikada nije legalno ugraditi u bilo kojoj instanci, što znači da se ne priznaje kao formalni biznis od bilo koje vlade.

Pored samog razmjene, parnici imena njena dva operatera, kao tuženih, identifikovanje jedan kao Andreas Eckert i koji se odnose na druge kao "Jovan ili Jane Doe."

Zahtevi za komentar Shav advokata i Vircurek nisu odmah vratio.

Vircurek Klasa Actionbi CoinDeskon Scribd

Slične vesti


Post Menjačnica

Kid, 9, prodaje Appleove akcije za kupovinu Bitcoina

Post Menjačnica

Coinbase širi Evropsku službu na još 5 tržišta

Post Menjačnica

8 kompanija koja su podnela Cripto patente

Post Menjačnica

Bitcoin meets Zcash: Alat za testiranje programera za beskorisne poslove

Post Menjačnica

Britanska kraljevska mint otkriva detalje o Live Blockchain-u za praćenje zlata

Post Menjačnica

Bitkain stručnjaci Kongresa: razmjene u inostranstvu omogućavaju sajber kriminal

Post Menjačnica

Nova alatka za pucanje otkriva najveću grešku u Bitcoin Brainvalletima

Post Menjačnica

GoCoin dodaje Litecoin na ponudu za plaćanje

Post Menjačnica

Altucher-Backed Cripto Ekchange podiže $ 10 miliona

Post Menjačnica

Ethereum Securiti Lead: Hard Fork je neophodan za izdavanje zamrznutih paritetnih sredstava

Post Menjačnica

BitVasp ima za cilj da lakše prihvati online Bitcoin prihvatanje

Post Menjačnica

Dva meseca i brojanje: razmjena povlačenja je i dalje blokirana u Kini