Bitcoin ID verifikacija racionalizovana pomoću Jumio-ovog BISON-a | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin ID verifikacija racionalizovana pomoću Jumio-ovog BISON-a

Bitcoin ID verifikacija racionalizovana pomoću Jumio-ovog BISON-a

Društvo za upravljanje akreditive Jumio Inc. Je objavio da je formirala mrežu Bitcoin razmena, novčanike i ATM usluga širom sveta da izgladi procedure verifikacije ID i otvaraju jednostavne transakcije u većem opsegu od povezanih uređaja.

Koristeći Jumio je "Netverifi 'tehnologiju, korisnici u BISON ekosistem jednostavno mogu da podnesu ID pred kamerom na bilo kom povezanom uređaju da se utvrdi i provera na mestu transakcije. Takođe izvlači lične informacije o ID i auto-popunjava obrazac transakcije, radi sve to u realnom vremenu.

Sistem može da proveri vozačke dozvole, pasoše i neke druge isprave izdate od preko 100 zemalja koristi snop automatskih tehnika za detekciju manipulacije. Osumnjičeni ID-ovi se potom osvrnuo na ljudska stručnjaka za dalje ispitivanje.

Sigurnost za Bitcoin preduzeća

Sada se koristi kupca identifikuje samo u odnosu sa Bitcoin poslu oni koriste. Sledećeg leta, međutim, oni će imati mogućnost da se pridruže širi mrežu kojom njihovi ID detalji mogu da se dele između različitih kompanija, izbegavajući potrebu da se završe odvojene identifikacija i verifikacija procesa. Jumio dao Bitcoin razmene, sa svojim često dugim verifikacije puta, kao najbolji primer gde će to biti prednost.

BISON klijent preduzeća će imati pristup redovno ažurira podatke o uspešnosti, stope neuspeha, otvori račun, neuspeha transakcija i prevare pokušaja u okviru mreže, dajući im bolju ideju ko i šta da pazi na. Osnivač i izvršni direktor Jumio Daniel Mates said:

"Ogromna većina Bitcoin korisnika su iskreni i angažovanje u različitim pravnim poslovima, ali mala manjina nisu i koje ugrožava ceo ekosistem, posebno tokom ovog formativni period."

"Bison je dizajniran tako da minimiziraju problem po iskorenjivanju onih koji koriste lažne ili manipuliše ličnu kartu, što je snažan pokazatelj namenjen prevare ili druge nezakonite radnje."

Novi svet

Jumio nije 'Bitcoin posao per se, u vezi se uglavnom sa procedurama verifikacije na svim vrstama klijenata, uključujući i mnoge u online maloprodaji, vlade i tradicionalnih finansijskih sferama. Međutim, takođe je podržala kapitalista firma Andreesen Horovic, a mnogi od Marc Andreesen'srecent Bitcoin pronouncementshave počeli da uhvati na.

"Postoji predrasuda protiv novog - mislimo ništa predaju kreditne kartice u restoranu konobar, samo zato što je uspostavljena ponašanja."

Takođe je sarađivao sa brojnim Bitcoin preduzeća nedavno, i shvatio potrebu za efikasan i precizan način da proveri identitet u transakcijama koristeći povezane uređaje, kao i pametnih telefona.

Novi koncept "pritiske na tastere bez transakcija" traži nove načine da poštuju faktor forme mobilnih uređaja, kaže Jumio. Sve sada je na osnovu modela desktop, sa tastaturama i pretraživača auto-punjenje.

Direktor marketinga Mark Barach ponovio mnogi od Bitcoin verovanja Andreesen je: da u svom sadašnjem obliku, Bitcoin je kao internetu u 1994.

To je, to je još uvek mešavina marginalne igrača i eksperimentalne tehnologije, što ne funkcioniše uvek lepo. Sledeća faza, kako su rekli, tražiti nove standarde profesionalizma i veruju da stigne do mainstream.

Barach dodao: ". Nismo u stvari nastavi ovaj sektor, to na neki način je došao kod nas Videli smo potrebu da se uspostavi poverenje između Bitcoin klijentima, i novčanike i razmene sa kojima rade."

Bi iskorenjivanju prevare u obliku lažnih ili manipulisati ličnim kartama, rekao Barach, mreža jača ceo ekosistem. Glavni Upotreba slučaj BISON je očigledno za KIC (znam svog klijenta) pravila koja štite preduzeća iz prevare koliko identifikuje prestupnika vlastima.

"Ako podesite proces koji otežava kriminalci da posluju, oni će otići negde drugde i ostaviti prostor za legitimne aktivnosti. Kriminalci će ići na taj drugog sloja društva, koje ne brine o tim stvarima," je nastavio.

On je rekao Jumio je naučio neke stvari rade sa Bitcoin preduzeća, što je uključivalo poboljšanje bezbednosti bez ugrožavanja prednosti digitalnog valute.

"Otkrili smo nekoliko stvari: (1) Samoregulacija je put kojim treba ići; (2) Ove kompanije su razvile dobru procese da eliminiše kriminalne aktivnosti; (3) Bitcoin je hiper-efikasan način da se transakcije, i to je sve o zadržavanju tog efikasnosti. "

Pitanja privatnosti

Barach kaže da razume zabrinutost korisnike koji bi u početku biti voljni da predaju svoje lične podatke druge kompanije da dele. Ali sve u svemu, to verujući u sigurnu sistemu kao što je BISON je uvek poželjno da odlazi vaši lični podaci prostire se na različitim poslovima različitim veličinama i sigurnosne standarde širom interneta.

"Ako želite da se prijavite gde, kažu Coinbaseor itBit itd, morate da date ID. Šta je novo je da sada imaju mogućnost da zadrži te informacije na centralno mesto."

"Odlaziš svoje lične podatke svuda na internetu u svakom slučaju. To je nešto što smo navikli da, i Jumio ne misli trgovci bi trebalo da bude u skladištu plaćanja i ličnih o poslu."

"Mnogo ljudi vratiti u maloj prodavnici oni si zaboravio na i da su iznenađeni da otkrijete već su prijavljeni i detalji plaćanja su u arhivi Oni misle da je zgodno Na mnogo načina, postoji predrasuda protiv novog.. - mislimo ništa o predaji naše kreditne kartice na konobara u restoranu, samo zato što je uspostavljena ponašanja. "

Jumio sada ima kancelarije i klijenata širom SAD i Evrope, sa Evropom predstavljaju 40% svog poslovanja. On se nada da će proširiti u Latinskoj Americanand Azije marketsover narednih nekoliko godina.

Osnovana je 2010. Godine Daniel kamenac, kompanija Palo Alto je podržana od strane investitora, uključujući Andresen Horovic i Citi Ventures. Facebook suosnivač Eduardo Saverin je takođe bio investitor od ranih dana, a ostaje aktivan član da odbor.

SecuritiIdentitiJumio

Slične vesti


Post Menjačnica

BlinkTrade otvara nove Bitcoin tržišta u Venecueli, zapadnoj Africi

Post Menjačnica

Kupovina bitkoina brzo u Velikoj Britaniji sa Marc Varne of Bittilicious

Post Menjačnica

CoinDesk dodaje Coinbase i ItBit u Bitcoin Indeks cena

Post Menjačnica

Ono što Industrija Blockchain-a govori o kružnom Bitcoin Shift-u

Post Menjačnica

Bitfineks privlači volumen kao trgovce Testiranje eksperimentalnih BFKS žetona

Post Menjačnica

Bank of America osvaja patent za sistem kripto razmjene

Post Menjačnica

Bitcoin Alliance of Canada će biti domaćin Bitcoin Ekpo u Torontu

Post Menjačnica

Kako Bitcoin kompanije drže vaše fondove bezbedne

Post Menjačnica

Blockchain traži pomoć zajednice za testiranje proizvoda

Post Menjačnica

Coinkite Drops Consumer Vallet za Enterprise Bitcoin Hardvare Pivot

Post Menjačnica

Bold Ali oprezan: Londonska berza blokovske radove je ponovljena istorija

Post Menjačnica

Bitcoin spam testovi mogu da krše zakone iz Velike Britanije