Bitcoin Ekchange Cavirtek će se zatvoriti usred sigurnosnih, bankarskih zabrinutosti | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Ekchange Cavirtek će se zatvoriti usred sigurnosnih, bankarskih zabrinutosti

Bitcoin Ekchange Cavirtek će se zatvoriti usred sigurnosnih, bankarskih zabrinutosti

Ažuriranje (17. Februar 08:15 GMT): Ovaj članak je ažuriran sa dodatnim komentarom i informacije iz Cavirtek o zatvaranju berze.

Kanadski Bitcoin ekchange Cavirtek je najavila da će zatvoriti operacije sledećeg meseca nakon kompromis osetljivih bezbednosnih informacija, uključujući i lozinkom heševa i dva faktora provere identiteta tajne.

Kompanija je najavila zatvaranje u 17. Februara Poston svoj sajt, pozivajući se na rizik od nastavka rada zbog štete ugledu Berze. Post navodi da Cavirtek ostaje rastvarač i da sredstva klijenata su netaknuti tokom incidenta.

Potpredsednik razmene Kajl Kemper Kalgari sa sedištem u rekao CoinDesk da je razmena bila je meta hakera za neko vreme, i priznao da s obzirom na tekuće bezbednosni rizici, bilansi klijenata su u riziku od krađe.

Kemper said:

"[Zatvaranje] mora u potpunosti da se uradi sa činjenicom da su neki od naših baza podataka su kompromitovani. I, s obzirom na istoriju hakera protiv nas, znate, to izgleda nekako never ending. Nikada nismo izgubili sva sredstva klijenata, ali its do tačke gde može da se dogodi. "

Kemper je rekao da su kupci su zamoljeni da izmeni informacije o nalogu na sajtu, uključujući i lozinke, kao i stanja ponovo ulazne odvikavanja. Saopštenje zatvaranje takođe savetuje korisnicima da obrišete sve sajt kolačiće.

Trgovanje na berzi će prestati 20. Marta, a bilans isplate će nastaviti do 25. Marta.

Zatvaranje razmena posebno prati nove propise donete u Kvebeku pre samo nekoliko dana, ali u vreme kada je razmena ukazao da je planirao da rade na ispunjavanju theneeds vladinih zvaničnika. Drugi Bitcoin ekchange, Trezor Satoshi, najavila je zatvaranje početkom januara.

Razmena ističe put napred

Kompanija navodi da ne veruje da su sve informacije koje se odnose na odgovornost sigurnost je ugrožena, ali da će njegovi postupci se kreću napred da te rizike u obzir.

Cavirtek navodi se u saopštenju:

"Kao meru predostrožnosti smo situaciju svi vratiti slanje adrese za sve naloge. Ako je povratna adresa je pre ispunjen ili netačno nalog kompromitovan i treba da nas kontaktirate podnošenjem kartu. Drugo, brovser autentičnosti tokeni su reset tako da se usklađivanje autentičnost svog email naloga za potvrdu identiteta korisnika. Na kraju, mi smo ohrabrujući ljude jednom prijavljeni da promene svoje lozinke da dalje čuva svoje račune. "

Razmena je odbio da komentariše o tome kada će biti vraćen criptocurrenci povlačenja, uz napomenu da fiat povlačenja još uvek aktivan i ponavljajući zahteve koje korisnici jednom pošaljite povlačenje adrese svojih računa.

Kompanija navodi probleme bankarskih u zatvaranju

Prema Cavirtek, drugi faktori koji stoje iza zatvaranja uključuju nastavila problema sa svojim bankarskog partnerom.

Kompanija je odbio da imenuje banku, ali je rekao da su troškovi poslovanja pokazala je teško u dugoročno.

"To je samo teško vreme za nas", rekao je Kemper. "Za razliku od se posmatra kao dragocenu klijenta partner sa njima, i imaju dobar odnos sa svojom bankom, bilo je više uloga u kojoj su samo pokušavali da što više od nas koliko su mogli."

Nakon objavljivanja ovog članka, Cavirtek dalo dodatnu izjavu o bankarskim pitanjima, objašnjavajući:

"Zbog regulatorne nesigurnosti prema Bitcoin, postizanje bankarskih usluga predstavlja veliki izazov obzirom na našu delatnost., Profil rizik od razmene Bitcoin se smatra visoka. U razgovoru sa bankama, što je stvarno žele neka pojašnjenja od strane vlade i regulatori na Bitcoin je zakonitost, Takabiliti, i upotrebljivosti. To bi dug put u pomaganju Bitcoin kompanije dobiti bankarske rešenja. "

Akcionar uticaj

Upitan o akcionara kompanije, uključujući i investitore koji koriste platformu Hejvlok Investments za kupovinu akcija tokom virtuelne IPO u 2013. Godini, KEMPER rekao je da je kompanija "radi sa akcionarima u vidu", ali je predložio da je vrednost tih akcija mogla biti uticali kao razmene kreće do zatvaranja.

Kemper je rekao da Cavirtek planira da prvo isplati salda kupaca pre obraćanja vrednosti za akcionare, koji uključuje one koji su ranije kupili akcije na Havelock.

"U zavisnosti od toga šta je ravnoteža zatvaranje je, videće isplate", rekao je on, dodajući: "Kad god kompanija odluči da se gasi. - to ne stvarno mnogo dobro za vrednost"

EkchangesCAVIRTEKS

Slične vesti


Post Menjačnica

Izveštaj: Provajderi novčanica Bitcoin koji ne daju privatnost prioritet

Post Menjačnica

Budveiser, Coinbase partner koji će koncertnim prisutnima pružiti besplatan Bitcoin

Post Menjačnica

Bitstamp Audit dokazuje da je bio iza $ 147 miliona Misteri Bitcoin novčanika

Post Menjačnica

BitKs ciljevi zemalja u razvoju sa globalnim planom proširenja

Post Menjačnica

BitKsatm najavljuje ATM sa funkcionalnim prodajnim mestom za trgovce

Post Menjačnica

5 najvećih Bitcoin startup investicija 2018

Post Menjačnica

Budite pažljivi na usklađenosti, Coinbase upozorava Bitcoin startups

Post Menjačnica

Kako Bitcoin kompanije drže vaše fondove bezbedne

Post Menjačnica

BBVA: Želeli smo da bolje razumemo mogućnosti Bitcoin

Post Menjačnica

Coinkite Drops Consumer Vallet za Enterprise Bitcoin Hardvare Pivot

Post Menjačnica

Bitfineks u Hackeru: Možemo li dobiti našu Bitcoin Back?

Post Menjačnica

BitPai sada ima preko 10.000 trgovaca u svojoj mreži plaćanja