Bitcoin Ekchange Bitstamp Resumes Services | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Ekchange Bitstamp Resumes Services

Bitcoin Ekchange Bitstamp Resumes Services

Bitcoin ekchange Bitstamp je nastavljeno usluge nakon prestao nakon štetnog napada tople novčanik na 5. Januara u kojoj je razmena izgubiti 19,000 BTC.

Razmena saopštila je danas da je njegov sajt je ponovo otvoren za biznis i napravio belešku o mnoštvu novih servisa koji se nudi na Bitstamp klijentima.

Bitstamp blog postannouncing njegovo vraćanje u poslovanju detalje o tome kako razmena je obnovljen svoje sisteme "iz temelja" u nastojanju da se spreči ponavljanje svojoj nedavnoj sigurnosnog stanja.

Ažuriranja razmene usluga uključuju migraciju na Amazon AVS cloud infrastrukture, novih hardverskih sistema i integraciju BitGo multi-potpisa novčanik tehnologije.

Za utjehu za što online u poslednjih nekoliko dana, Bitstamp takođe nudi provizije trgovinu svim svojim klijentima do 17. Januara u 11:59 pm UTC.

Bitstamp autora ukazuje na trgovanje će se nastaviti u 21:00 u UTC 9. Januara.

Zadovoljstvo nam je da potvrdimo da su kupci nastavili normalan Bitcoin transakcija aktivnost na http://t.co/4J0vH6JrRG

- Bitstamp (@Bitstamp) Januar 9, 2015

Hronologija napada i ispada

Hakeri udario u nedelju, 4. Januara, au ponedeljak Bitstamp prijavio vruće pitanje novčanika, savetuje korisnicima da ne deponuju Bitcoin na stare adrese. Kasnije toga dana je razmena otkrio da je izgubio otprilike 19,000 BTC u suprotnosti, u vrednosti od gore od $ 5m u vreme napada.

Bitstamp rekao je jedan broj novčanika je ugrožen i, saznavši za povrede, razmena izdaje upozorenja i počeo da suspenduje operacije. Direktor Bitstamp Nejc Kodric je rekao da je povreda predstavlja "mali deo" ukupnih rezervi Berzi, kao većina rezervi se online održana u hladnjači.

U utorak, javili su slovenački mediji da će sajt nastaviti sa radom u roku od 24 sata, pozivajući se Bitstamp co-founder Damijan Merlak. Merlak rekao slovenački državna novinska agencija STA da je razmena ima dovoljno likvidnih sredstava da ispuni kratkoročne obaveze-a da je u procesu uspostavljanja duplikat infrastrukture u saradnji sa stručnjacima u San Francisku.

U ponedeljak popodne, Kodric tueeted da se pregrupisavanje se popunjava sa backup podataka za testiranje, što daje ETA od 24-48 sati za ponovno pokretanje.

Naš pregrupisavanje je do interno i se ispunjen backup podataka za testiranje. Ponovo pokreni ETA ~ 24-48h. Hvala na strpljenju! - Nejc Kodric (@nejc_kodric) Januar 6, 2015

Kodric takođe koristi Tvitter da uveri kupce da njihovi bilansi održavaju u Bitstamp do 5. Januara su bezbedni i da će biti poštovan u potpunosti. On je otišao na tveet nekoliko ispravki, ističući da on još uvek nema tačno vreme za ponovno pokretanje još.

Moja ranije tvit od 48 sati je bio grub vremenski okvir. Mi smo testiranje naše preraspoređeni sistem interno pre nego što ponovo bio kupcima.

- Nejc Kodric (@nejc_kodric) Januar 7, 2015

Kodric je rekao da će zadržati Bitstamp korisnike informisani putem Tvitter ažuriranja i na sajtu kompanije. Privremena lokacija je redizajniran je u četvrtak da uključi dodatne informacije i jednostavan obećanje kupcima - "Mi se uskoro vratiti"

Tom Sharkeico-autor ovog izveštaja.

SecuritiBitstampEkchanges

Slične vesti


Post Menjačnica

Južna Koreja je, kako se izveštava, proširila propadanje kripto razmena

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange BTCC odgovara na Izjave Centralne banke Kine

Post Menjačnica

CEO Coinbase: Core Developers može biti Bitcoin najveći sistemski rizik

Post Menjačnica

Bitfineks u Hackeru: Možemo li dobiti našu Bitcoin Back?

Post Menjačnica

Pravni eksperti upozoravaju da je došlo do pokvarenja na žetonskim razmjenama

Post Menjačnica

Coinbase: Najduži lanac koji će verovatno odlučiti za etereum

Post Menjačnica

CFTC dostigne poravnanje s Bitcoin Svaps Shop TeraEkchange

Post Menjačnica

BitShares Rebranding Signals Nova komunikaciona strategija

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange Kraken podigao 5 miliona dolara u najnovijem krugu finansiranja

Post Menjačnica

BTC-e ovlašćuje veterane investitore sa Advanced PAMM trgovačkim nalogom

Post Menjačnica

BTC-e Omogućava povlačenje sredstava koristeći MasterCard i Visa kartice

Post Menjačnica

Izveštaj: Provajderi novčanica Bitcoin koji ne daju privatnost prioritet