BitPai sada ima preko 10.000 trgovaca u svojoj mreži plaćanja | RS.democraziakmzero.org

BitPai sada ima preko 10.000 trgovaca u svojoj mreži plaćanja

BitPai sada ima preko 10.000 trgovaca u svojoj mreži plaćanja

BitPaihas sada pomogli oko 10.000 trgovaca širom sveta prihvataju plaćanje u Bitcoin.

Kompanija, koja je osnovana 2011. Godine, samo odobrena njegova 1,000thcompani ovaj put prošle godine, tako da je doživela veliki porast u poslovanju u proteklih 12 meseci.

Od trgovaca koji koriste BitPai, oko 50% se nalazi u Severnoj Americi i 25% u Evropi. Preko 90% od trgovaca koristeći provajdera plaćanje usluga su ecommerce preduzeća, i BitPai takođe računa sa blogovanjem platforma VordPress među svojim klijentima.

Toni Gallippi, suosnivač i direktor BitPai, rekao je: "Naši najveći trgovci su prodajom predmeta visoko-karata, kao što su računari, elektronike, nakit, plemeniti metali i Bitcoin rudarske opreme."

On je rekao ta preduzeća imaju veće šanse da se udari kriminalci koriste ukradene kreditne kartice, tako da privlače izgledima prihvatanja bitcoins jer to smanjuje njihov rizik.

Gallippi je rekao svoje procese kompanije između $ 6m i $ 7m u trgovačkim transakcijama svakog meseca, sa transakcijama prošlog meseca u iznosu od $ 6.4m. Godine do danas u 2013. Godini, kompanija je obavljen preko $ 34m, što je ekvivalentno 270,830 bitcoins na današnjem indeksa Bitcoin cena.

KuickBooks

Prošle nedelje, BitPai announcedmerchants mogli uvoziti svoje BitPai prodaju u mreži knjigovodstveni softver KuickBooks, koji BitPai finansijski direktor Brajan Kron je rekao kupci su "oduševljeni" o.

"To čini izveštavanje svoje Bitcoin prodaju kao besprekorno kao i sama plaćanja", dodao je on.

Finansiranje

BitPai sa sedištem u Atlanti, Džordžija, koja Gallippi opisuje kao "centar za finansijske tehnologije, naročito u plaćanju i trgovačke sticanje prostora".

On je rekao da postoji grupa od "Amazing" firmi u gradu koji su fokusirani na "isporuku prave rezultate kroz inovacije".

Investitori jasno vidi BitPai u tom svetlu, budući da je kompanija dobila $ 2mback u maju u finansiranju kolo predvodi osnivača Fonda. Ovo VK investiciona firma sastoji se od pet partnera koji su osnivači ili početkom investitori u kompanijama kao što su Facebook, PaiPal, Napster, i Palantir tehnologije.

Takmičari

BitPai može voditi na način kao što su trgovci "plaćanja pružaoca usluga izbora, ali to ne znači da je bez konkurencije. Coinbaserecentli pokušao da poveća svoj udeo na tržištu nudeći prodavcima slobodno plaćanje processingfor prvog $ 1M u naređenju kupaca.

BIPS takođe ispoveda da radi dobro, tvrdeći da je "najveći snabdevač Bitcoin rešenja za plaćanje u Evropi".

Kris Henriksen osnivač i izvršni direktor BIP, kaže da njegova kompanija trenutno služi više od 15.000 kupaca iz EU, iz svojih kancelarija u Danskoj, sa oko 1.000 ovih korisnici bili trgovci.

"Biće jako dobro za deo trgovca" u BIP. Imamo dosta overene i pojedinačnih kvalifikovani partneri sada tako možemo doći do mnogo više trgovaca ", objasnio je on.

Henriksen je rekao da su neki uzbudljivih dešavanja su trenutno u toku u BIP, iako on nije hteo da otkrije previše.

"Ono što mogu da kažem je da ćemo biti u stanju da primi US klijentima kada je naša nova karakteristika pokreće", rekao je on.

Napomena: CoinDesk osnivač Shakil Kan je investitor u BitPai.

CoinbaseBIPSBitPai

Slične vesti


Post Menjačnica

Korejska vlada ostala čvrsta na Cripto KIC mandatu

Post Menjačnica

Jonas Schnelli želi da pokrenete Bitcoin Full Node

Post Menjačnica

BTC-e Omogućava povlačenje sredstava koristeći MasterCard i Visa kartice

Post Menjačnica

SEC File Fraud Suit protiv Cripto Bank ICO

Post Menjačnica

Coinbase i ARK invest Report Argues Bitcoin je nova vrsta klijenta imovine

Post Menjačnica

Bitfinek nadoknađuje prve Bitcoin Ekchange Hack Žrtve

Post Menjačnica

Izveštaj ubraja sumnju u budućnost kineskih bitkoinskih razmena

Post Menjačnica

8 miliona Verikoin Hack podstiče Hard Fork da obnovi sredstva

Post Menjačnica

SEC, CFTC Chiefs Eie Closer Cripto pregled

Post Menjačnica

Pitanja kapaciteta Bitkoina nisu noćna mora, ali viši troškovi mogu biti nova stvarnost

Post Menjačnica

BitVasp ima za cilj da lakše prihvati online Bitcoin prihvatanje

Post Menjačnica

Coinbase: Najduži lanac koji će verovatno odlučiti za etereum