BitKsatm najavljuje ATM sa funkcionalnim prodajnim mestom za trgovce | RS.democraziakmzero.org

BitKsatm najavljuje ATM sa funkcionalnim prodajnim mestom za trgovce

BitKsatm najavljuje ATM sa funkcionalnim prodajnim mestom za trgovce

BitKsatmhas startup Nemačka bazirani najavio dolazak svog Sumo Pro - a bankomata criptocurrenci sa POS (Point of Sale) funkciju koja će privući trgovcima koji žele da lako prihvatiti paimentsfrom kupce u digitalnim valutama.

Košta € 2,900 (oko $ 3.993), samostalni uređaj nudi velikodušan 17-inčni ekran osetljiv na dodir i ima sposobnost da prihvati bilo kakvu fiat valute. Pored toga, može prihvatiti ili izostaviti bilo koji digitalni valutu, prema sajtu kompanije.

Operateri Sumo Pro mogu da se povežu sa API svakog ekchangepartner da olakša nabavku digitalnih valuta, poboljšati likvidnost i poboljša bezbednost.

Mašina nudi back-end veb-based, tako da vlasnici mogu držati na oku novčanog toka, profita, ili promenili postavke kao što kursa Fiat-to-Bitcoin od svog internet pretraživača. Osim toga, vlasnici mogu odlučiti za primanje SMS obaveštenja za stvari kao što su transakcije ili balans fonda.

Za firme koje trebaju da se pridržavaju za borbu protiv pranja novca (AML) i znam svoje kupaca (za KIC) zakone, mašina daje proveru identifikacije na kupce koji koriste ATM funkcije uređaja, koji se može dodatno povećana sa opcionim skenerom otiska prsta.

Kako to radi

Kao što je prikazano na snimku ispod, sumo Pro nudi brz i jednostavan način da korisnici plaćaju za proizvode ili usluge koriste svoje mobilne uređaje.

U primeru restoranu prikazan, konobarica uspostavlja transakcije u vreme uplate prijavljivanjem na njeno osoblje obzir i ulaze u račun ukupan, a zatim ispisuje potvrdu papir za kupca.

Kupac zatim skenira KR kod na prijemu u svom digitalnom novčaniku, proverava količinu, a zatim klikne "send". Ova transakcija ukazuje da je završena ubrzo posle na Pro ekranu Sumo, a kupac je slobodan da ide - ili da pere gore ako nemaju dovoljno sredstava.

Proces izgleda veoma jednostavno - sigurno tako lako kao plaćanje kreditnom karticom - i sumo Pro takođe daje ohrabrujuće profesionalnog izgleda prednjeg kraja koji bi trebalo da pomogne da uliva poverenje u novim Bitcoin kupaca moguće napravljenih oprezni nedavnim mediji gloomsurrounding criptocurrencies.

BitKsatm mašina takođe nudi prodavcima priliku da dovedu u nekoj ekstra prihode preko kamate na transakcije kada se koristi sumo Pro u svojoj ATM režimu.

Konkurentno tržište

Sumo Pro je proizveden u Rumuniji, u skladu sa BitKsatm. Ona će početi shipping mašine u maju. Ako su rasprodati, biće unapred naručiti prozor 30-dan za nove kupovine.

Međutim, jedinstvena prodaja predlog Sumo Pro je njegova razumljiv pos funkcija. Ako je zaista tako jednostavno kao što bi video da mi verujemo, to može biti proizvod koji će početi pronalazi svoj put u mainstream.

BitKsatm takođe ima za cilj da sebi izboriti pristojan parče tržišta sa veoma konkurentnom € 2.900 cenom. Robocoin (na $ 20,000) i Lamassu (na $ 5,000) su i Pricer i nude manje funkcije - za sada. Najava jučerašnje od € 1,000 ATMfrom PaiMaK može brinuti kompaniju, ali njihova mašina nedostaje atraktivan POS funkciju Sumo Pro.

To je vrsta tehnologije koje mnogi su se zalažu za: lak za korišćenje, sa elegantnim sistemima kako bi se olakšala rampu za potrošače i preduzeća podjednako ulaze u svet digitalne valute. Nadajmo se da je sumo PRO živi do svog potencijala.

Zašto ne proverite novca Spinners, naše redovne izložio najnovije criptocurrenci bankomata?

Slične vesti


Post Menjačnica

AirBitz daje BTC u Majamiju Bitcoin Hunt Skavenger

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange ItBit Hires NIDFS Advokat za usklađivanje uloga

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange MonetaGo pokreće u 40 zemalja

Post Menjačnica

Bitcoin preko SMS-a je ovde

Post Menjačnica

Bitne zemlje $ 14.5 miliona serija Finansiranje za Rival BitPai

Post Menjačnica

Južna Koreja je, kako se izveštava, proširila propadanje kripto razmena

Post Menjačnica

Bitfineks privlači volumen kao trgovce Testiranje eksperimentalnih BFKS žetona

Post Menjačnica

SEC File Fraud Suit protiv Cripto Bank ICO

Post Menjačnica

Bitcoin kapi skoro 20% dok Ekchange Hack povećava pad cene

Post Menjačnica

Jonas Schnelli želi da pokrenete Bitcoin Full Node

Post Menjačnica

BitStamp Back Online, Ali da li su Bitcoin trgovci vratili?

Post Menjačnica

Akademici pozivaju na revidiranje Nev Iork-ovog BitLicense predloga