Robocoin pokreće Custom Custom Bitcoin Targeting Vallet | RS.democraziakmzero.org

Robocoin pokreće Custom Custom Bitcoin Targeting Vallet

Robocoin pokreće Custom Custom Bitcoin Targeting Vallet

Robocoinhas najavio pokretanje običaja Bitcoin novčaniku za potrošače koji se zove Robocoin novčanik.

Taj potez smatra Las-Vegas-based Bitcoin usluge kompanije usred svog tekućeg evolucije daleko od Bitcoin aparatima koji dominiraju Bitcoin ATM marketand ka globalnom doznake i Bitcoin bankarskog platforme koju naziva "Robocoin 2.0", prvi put objavio u junu.

Obraćajući se CoinDesk, Robocoin direktor Džordan Keli ukazuje da će Robocoin novčanik omogućiti kompaniji da donese više od osnovnih usluga za svoje planirane Bitcoin bankarstva i doznaka mreže pod njenim direktnim nadzorom - korak koji će biti ključni u pomaganju kompanija obezbedi svoje usluge ostaje kao user-friendli moguće.

Keli je rekao:

"Ono što govorimo o je potpuno preduzeće, potpuno funkcionalan globalni novčanik sa punim kiosku i Bitcoin ATMbuilt u tome. Šta to znači za kupce je to više nije o tome da imaju svoj spoljni Bitcoin novčanik i potrebe da budu u hirovima postojeće Bitcoin infrastrukturu. "

Keli ukazuje da je novčanik je od suštinske važnosti za stvaranje skladnog iskustvo za Robocoin korisnicima širom svojoj veb i mobilnih platformi.

Ističući gotovine prednost

Keli je objasnio da je glavni prodajna tačka jedinstven za novi proizvod je mogućnost za novčanik korisnicima da odmah pretvoriti bitcoins u gotovinu na svojim lokacijama širom sveta:

"Sada, ako želim neku lovu, ja sam više ne šalje Bitcoin na mašine i čekanja na potvrdu, a zatim vraća i skeniranje potvrdu. Sve što radim je da hoda do mašinu, dodirnite 'povuče' , biram koliko novca želim i da odmah unovči napolje. "

Robocoin novčanik će biti u početku dostupan svim postojećim korisnicima kompanije, koji mogu da se registruju na sajtu kompanije. Novi korisnici mogu posle postati od utorka u "Robocoin filijala '(ATM) lokacija kompanije u Los Anđelesu, Mountain Viev i Las Vegasu, a uskoro u filijalama širom sveta.

Uklanjanje barijera za ulazak na tržište

Novi proizvod je deo šireg poteza od strane kompanije da bi svoje Robocoin bankomata kao onramp na digitalni valute ekosistema. Kao takav, Keli je rekao CoinDesk da se traži da se razvije paket u kući rešenja koja ga oslobode iz nezavisnih odnosa koji su u prošlosti stvorili operativne poteškoće.

Keli opisao rane interakcije između kupaca i Bitcoin ATM operatora kao gubiti na namenjen korisničkog iskustva, kao operateri nastojali da objasne transakcije kašnjenja od glavnih centrala novim korisnicima.

On je podsetio:

"Postojao je samo toliko stvari izvan naše kontrole i zaista su kupci bili oni koji su imali [loše] iskustvo, i stvarno Robocoin [takođe], pošto smo one koji su morali da se bave podrškom."

Dostavljanjem novčanik obezbeđeno autentifikacije dva faktora i sa SMS mogućnostima novca slanje, kompanija sada ima za cilj da unapredi novčanika iskustvo, kao, kao kupci više neće morati da zaštite svoje privatne ključeve ili dođite složene adrese.

Pored svojih potrošača novčanike, Robocoin kiosci će biti povered bi prethodno najavljenih novčanike operatora kompanije koje koriste jedan Apito automatski napuniti sredstva kupljena od razmene.

Doznake mreža još uvek u toku

Keli je takođe govorio o napretku njegova kompanija postigla u mesecima od prvog objavljivanja njene ambicije da se okrenete ka se pozicionira kao više od operatera Bitcoin ATM i pružaoca usluga.

Naime, Keli je predložio da, uprkos težnjama njegove kompanije, on veruje kapitalizirajući na viziji svoje kompanije za globalnu doznaka mreže je još uvek daleko.

Međutim, on smatra Robocoin ima instrumente za snimanje na ovo tržište, govoreći:

"Bilo bi veoma teško zamisliti doznaka stanovništvo slanjem Bitcoin ili slanje novca i iz privatnih ključeva, tako da iskreno mi ne vidimo doznake, ali verujemo da možemo pobediti Vestern Union o taksama - sigurno možemo ih pobediti na iskustvo kupaca."

Keli zaključio je ponovio uverenje da će Robocoin jednog dana moći da efikasnije trgovine moguće milione underbanked potrošača širom sveta, a da firma ostaje posvećena hvatanje ovaj segment tržišta.

RobocoinBitcoin ATMsVallet

Slične vesti


Post Menjačnica

European Bitcoin Ekchange Iacuna objavljuje zatvaranje

Post Menjačnica

Kineska Centralna banka pronalazi razmene bitkoina iz koraka na regulativu

Post Menjačnica

Bankomat od 150 funti, prednosti rizične future i Bitcoinov zajednički dodir

Post Menjačnica

BitKsatm najavljuje ATM sa funkcionalnim prodajnim mestom za trgovce

Post Menjačnica

ItBit Reveals Bankchain Project neće koristiti Bitcoin

Post Menjačnica

BlinkTrade otvara nove Bitcoin tržišta u Venecueli, zapadnoj Africi

Post Menjačnica

Perks sledbenika? HKEKS traži prednost drugog pokreta na blokču

Post Menjačnica

SEC Munchee naručiti recept za kršenja hartija od vrednosti

Post Menjačnica

ISIS-Linked Blog: Bitcoin može finansirati terorističke promjene širom sveta

Post Menjačnica

Blockchain debituje Android Bitcoin novčanik s trgovačkim imenikom

Post Menjačnica

Korejska vlada ostala čvrsta na Cripto KIC mandatu

Post Menjačnica

459 milijuna bitkoina: razmjena volumena dostigla je vrhunac u K4