Blockchain debituje Android Bitcoin novčanik s trgovačkim imenikom | RS.democraziakmzero.org

Blockchain debituje Android Bitcoin novčanik s trgovačkim imenikom

Blockchain debituje Android Bitcoin novčanik s trgovačkim imenikom

Bitcoin novčanik i blok istraživač provajdera Blockchain je predstavio svoju najnoviju Android novčaniku update, najavljujući vest na North American Bitcoin konferencije (NABC), koji je u toku dvodnevne industrije događaju u centru Čikaga.

Zvanično lansiranje prati oslobađanje ranih pregledima koje pruža kompanija u junu, curenja koji koincidira sa Blockchain je debi svog novog kupca socijalizacija alat, Bitcoin.com.

Blockchain direktor Nikola Cariframed najavu kao deo šireg ažuriranja za novčanik usluga kompanije da će pronašli da je izdavanje više vesti tokom leta. Kombinovani, ova inicijativa će pomoći kompaniji da bolje upoznati razmere da izuzima kao više potrošača se pridruže Bitcoin ekosistem.

Cari said:

"Mi smo potpuno fokusirani na stvaranje jednostavnih i privlačna iskustva pa da idemo na veb skali -. Podržava stotine miliona korisnika"

Konkretno, ažurirana verzija Android novčanik integriše sa korisničkim adresara i sadrži trgovački mapu u aplikaciji koji mogu da se iskoriste da nađu Bitcoin preduzeća.

Kliknite ispod da vidite galeriju aplikacija slika:

Mapiranje trgovac

Jedan od novih aspekata novu aplikaciju je njena uključivanje trgovački direktorijum koji je kompanija kaže koristi "potpuno verifikovani bazu podataka" koji omogućava korisnicima da otkriju lokalne firme koje prihvataju Bitcoin na sličan način kao i tradicionalnih trgovačkih direktorijuma, kao što je Ielp.

Slike koje Blockchain pokazuju da je u aplikaciji Poslovni Imenik stranice uključuju broj telefona, adresu i veb stranicu Bitcoin preduzeća, kao i opis njihovih usluga.

Korisnici takođe mogu da potražite interaktivnu mapu koja obuhvata pet jedinstvene, igle bojama da biste odrediti prirodu posla i njegovih servisa.

Reimagining interakcija

Keonne Rodrigez, glavni proizvod Blockchain, rekao je da je cilj sa redizajn aplikacije je da se fokusiraju na korisničko iskustvo, i slike pokazuju da se usluge upravljanja lični finansijski su uticale na konačan oslobađanje.

Na primer, novčanik tabla omogućava Android korisnicima da vide svoju ravnotežu i podeliti svoja sredstva u kategorije kao što su "odmor", "Car" ili "štednje" da bolje upravljaju svojim finansijama.

Pored toga, novčanik će omogućiti peer-to-peer transakcije bez primaoca kome treba postojeći Bitcoin novčaniku, pružajući Bitcoin korisnicima način da donese više zainteresovanih pojedinaca u ekosistemu.

Konferencija ažuriranje

U saopštenju nakon čega je u subotu govor Blockchain COO Peter Smith, koji je govorio suprotno CoinSetterCEO Jaron Łukasievicz na NABC.

Ovaj događaj je predstavljen govore iz značajnih industrijskih lidera kao što su BitPai Senior Softvare Engineer Jeff Garzik, OKCoin CTO Changpeng Zhao i Bitcoin Magazin CEO Charles Allen.

Za više vesti i razbijanje najavama, pratiti uživo Tvitter pokrivenost CoinDesk je događaja.

Ispravka: Ranija verzija ovog članka je naveo da je ovaj događaj prisustvovali direktor OKCoin Star Ksu. Ksu je u međuvremenu zamenjen OKCoin CTO Changpeng Zhao.

App slike zahvaljujući Blockchain

Slične vesti


Post Menjačnica

1-800-Flovers.com dodaje Bitcoin Paiments u Marketing Drive

Post Menjačnica

BitGo pokreće Instant Bitcoin transakcioni alat

Post Menjačnica

BitPai objavljuje Beta za Open Source, Multi-Signature Bitcoin novčanik

Post Menjačnica

Korejska vlada ostala čvrsta na Cripto KIC mandatu

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange BTCC odgovara na Izjave Centralne banke Kine

Post Menjačnica

BTC38 suspenduje depozite RMB-a, navodi vodeću centralnu banku u Kini

Post Menjačnica

14.000 kupaca kovanog novca moglo bi uticati na IRS poreske pozive

Post Menjačnica

Razmjena Coinbase-a za Rebrand Posle trgovanja Ethereum-om

Post Menjačnica

BTC-e ovlašćuje veterane investitore sa Advanced PAMM trgovačkim nalogom

Post Menjačnica

Aplikacija Biti Sneaks iOS Bitcoin transakcije pod Apple radarima

Post Menjačnica

Bitcoin procesori: PaiPal integracija je bila mesec dana u stvaranju

Post Menjačnica

IRS pokušava da zadrži koferenciju od odbrane svojih podataka o kupcima