BBVA: Želeli smo da bolje razumemo mogućnosti Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

BBVA: Želeli smo da bolje razumemo mogućnosti Bitcoin

BBVA: Želeli smo da bolje razumemo mogućnosti Bitcoin

Iako je bilo mnogo učesnika velikog ime u Coinbase je najnovijem $ 75m finansiranja krugu, možda bez ime uhvaćen više pažnje nego BBVA poduhvatima, privatnog kapitala filijale Španski multinacionalne banke Banco Bilbao Vizcaia Argentaria (BBVA).

Direktne strane investicije BBVA u rundi je naročito primetno s obzirom na nastavak difficultiescompanies u Bitcoin i šire digitalne valute prostor lice dobijanje i operativne bankovne račune.

Međutim, prema Divizion ventures izvršni direktor Jai Reinemann, odluka njegove kompanije da investiraju u Coinbase ne ukazuje da je njegova matična banka je spremna da otvori svoja vrata Bitcoin kompanije još uvek.

Reinemann rekao CoinDesk:

"Ovo je, nažalost, nije najava da mi otvara banku za to, to je moreso prethodnik. Moramo da bolje razumeju industriju i razumeju kako su trgovci i potrošači u interakciji sa Bitcoin."

Međutim, Reinemann predložio da bi takav korak bio mogućnost za dugoročno, kao BBVA ventures postoji da pomogne banka razume šta će njeni potrošači žele u budućnosti, i raste da bi se te potrebe.

"Nadam se da je to nešto što mogu da učestvuju u na aktivan način, ali prvo prve stvari, ovo je za nas uči," naglasio je Reinemann.

Ipak, Reinemann ukazao je banka svesna potencijalnog priliku koju predstavljaju Bitcoin i njenoj okolini ekosistema.

"Kripto ima mogućnost za ogroman poremećaja u finansijskim uslugama", rekao je Reinemann. "Očigledno, može se primeniti na mnogim drugim stvarima, ali to je nešto što smo zainteresovani."

Komentari su najnoviji u onome što je bio komentar spor trickleof investitor na Coinbasefunding krugu, najveći ikada završiti u Bitcoin prostoru.

Pouka

Kao i drugi koji su uključeni u finansiranju krugu, Reinemann naglasio da je ulaganje BBVA u Coinbase je onaj koji će mu pružiti mogućnost da se edukuju o ekosistemu.

"Radimo ovih investicija da uče, da pokrene angažovanje, i mislimo da je kroz ove investicije, banka može da uradi bolji posao učenja nego samo sedi na marginama, nego pokušavaju da čitaju o tome", rekao je Reinemann. "Radi se o pokušava da aktivno učestvuju."

Reinemann je rekao da je za razliku od drugih preduzeća u prostoru, Coinbase će omogućiti da posmatramo Bitcoin posao rade na skali.

Dalje, Reinemann je takođe ohrabruje Coinbase i njegova posvećenost vodi prostor sa svojim obrazovnim naporima, navodeći kako je kompanija do sada isticao u regulaciji i poštovanje, a takođe pruža lakoću korišćenja.

"Mislim da je pomaganje ljudima transakcije na način na koji su navikli transakcijama," izjavio je Coinbase korisničko iskustvo Reinemann.

Ribbit vodeći uticaj

Od svih investitora u krugu, Reinemann govorio najviše strastveno o Ribbit kapitala, finansijske usluge investicionoj firmi od kojih Divizion ventures je takođe podržavao.

Na primer, Reinemann naveo Ribbit osnivač 'Micki' Malka kao influencer koji je pomogao podstiču ga na više direktno povežu sa Bitcoin prostora kroz svoje investicije u Coinbase.

"Miki je bio prilično otvoren u industriji, a on je bio veliki evanđelista za industriju", rekao je Reinemann.

Reinemann takođe odao priznanje portfolio firmi 500 Startups, jedan od aktivnijih inkubatora u digitalnom valuti prostora.

Rano

Dok oduševljeni investicije, Reinemann nastavio da naglasi da BBVA ventures smatra da je Bitcoin ekosistem da još uvek u povoju.

Iako je nazvao Bitcoin "vruće iz ugla medija", on je predložio da se u njegovom mišljenju, i dalje postoji veoma mali broj trgovaca i potrošača zapravo koriste tehnologiju i da je industrija mora da radi da se kreće iz prošlosti rano prihvatili.

Generalno, Reinemann je rekao da veruje Coinbase može postati temeljni kompanija koja pomaže drugima naći prave slučajeva koriste za Bitcoin i osnažuje druge da dalje istražuju blockchain tehnologiju.

Reinemann zaključio:

"Još uvek je rano, ima puno rizika, ali mislimo priliku tamo je mnogo veći."

CoinbaseBankingBBVA

Slične vesti


Post Menjačnica

Bitcoin može uticati na kreditne unije, izvještaj govori

Post Menjačnica

Bitfineks Heist prstima alarm centralizacije bitkeina

Post Menjačnica

Akademici pozivaju na revidiranje Nev Iork-ovog BitLicense predloga

Post Menjačnica

Bitcoin se suočava sa nestankom bez konkurencije za razvoj jezgre

Post Menjačnica

Bitcoin razmene idite lokalno na usvajanje Drive-a

Post Menjačnica

Pravni eksperti upozoravaju da je došlo do pokvarenja na žetonskim razmjenama

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange Gemini odobren za pokretanje u Njujorku

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange MonetaGo pokreće u 40 zemalja

Post Menjačnica

Aplikacija Biti Sneaks iOS Bitcoin transakcije pod Apple radarima

Post Menjačnica

Berlinski Coino pokreće knjigovodstvenu alatku za Bitcoin

Post Menjačnica

Bitcoin u poslu: Kupac najbolji prijatelj

Post Menjačnica

Uravnoteženo integrira Bitcoin plaćanja za 450+ Online tržišta