Bankomat od 150 funti, prednosti rizične future i Bitcoinov zajednički dodir | RS.democraziakmzero.org

Bankomat od 150 funti, prednosti rizične future i Bitcoinov zajednički dodir

Bankomat od 150 funti, prednosti rizične future i Bitcoinov zajednički dodir

Dobrodošli na CoinDesk Nedeljni pregled 17. Januara 2014 - redovnog pogled na najtoplijih, najkontroverznijih i provokativan događaja u svetu digitalne valute očima skepticizma i čuda. Vaš domaćin. John zakon.

Bankomat brojevima

Ali, koliko bi to koštalo? Pa, nema mnogo u bankomat Bitcoin. Najviše ezoterički deo je beleška akceptor (zove zakon akceptor u SAD), su Gubbins da guta do novčanice i provere da li su iskreni. U suprotnom, samo ti treba neki displeja i kontrolu korisnika, a smidgeon mreže, kao i grumen računarstva da se poveže sve zajedno.

John zakon je veoma spretan sa lemilicom - nasleđe mladih za mis-proveli krije u svojoj spavaćoj sobi kada su svi ostali su se otkriva pivo i devojke. On je palo na eBaito vidi koliko napomena acceptor troškove: možete ih dobiti za bilo između dvadeset i stotina funti - US cene su $ 40 do $ 120.

Iako Skihook nije rekao tačno kako je njen bankomat zajedno, rečeno je da koristi Nekus 7 tablet i (£ 120) i Raspberri Pi (£ 20). Verovatno vam je potrebna Pi jer note akceptori su malo nezgodni za povezivanje - imaju sve vrste čudnih signala, ali je Pi je veoma dobar u tome. Nekus 7 je malo otmeno; možete dobiti kineski ekvivalent za 70 £ ili tako. Sve umrežavanje dolazi besplatno sa Pi i tableta.

Dodaj £ 20 za slučaj i napajanje, i Džon Zakon misli da može doneti za oko £ 150, ako pokušaš. Ako ste se da napravite dosta, onda gradi neke prilagođene elektroniku da bi se uklonio tabletu i Pi će ga spustiti prilično značajno.

Naravno, moraćete softver da uspe - ali sa Skihook obećava da ide open source, i veoma živahne developer zajednice, tamo, to je pitanje vremena, ne novac. Drugi criptocurrencies može brzo kao pravo srebrno softvera može biti napisana podržana.

Sama najbolji deo je: nećete morati da uradi bilo šta od ovoga. Kada su tamo u skihook planovi, neće biti radinost u kratkom vremenu Flogging setove i kompletne jedinice za ne mnogo više cene komponenti.

Srećno vlastima u pokušaju da policiji moru jeftinih bankomata. Čak i ako se to desi, nema ništa da se zaustavi preduzetničke vrste sa ivice sita Bluetooth interfejs na notom primaoca i prodaje je za 70 £ ili tako. Zatim, dajete svoj tablet ili laptop sa pravom aplikacijom, a ti si daleko: neće biti stvarni bankomat za zabranu.

Šta dalje? Bitcoin slot mašine? To može biti samo pitanje vremena.

Sada si derivat.

Nešto što je samo pitanje vremena je derivat tržište Bitcoin. Iako imaju reputaciju kasno da bude uglavnom velika dečaka kockarnice, derivati su zapravo veoma dobar način da se razvodi od rizika od novca - i niko ne može poreći da je novac ide, Bitcoin ima više od fer udeo u opasnosti.

Takođe su prilično jednostavna. Recimo da imaš posao koji čini saucepans od bakra. Znaš da ćeš morati toliko bakra tokom godine, a potrebno je da znate koliko ćeš platiti za njega, tako da možete postaviti razumnu cenu za svoju posuđe. Ali cena bakra pomera dosta, na nepredvidljive načine.

Šta ti je složiti da kupi fiksni iznos bakra u budućnosti po dogovorenoj ceni sada. Osoba koja je te prodaje bakar tako preuzima rizik od stvarna cena ide gore previše - ali stoji da se napravi paket ako je cena pada.

Ova vrsta dogovora se naziva Futures Trading, iz očiglednih razloga. U zamenu, dobijate planirati tvoja godina i može da nastavimo sa ovim i prodajom lonce na fer profit. Derivati trgovac ima svoj novac tako što ekspert u opasnosti. Rezultat: sreća.

Problem cena ljuljaške je daleko, daleko gore za ljude koji samo žele da trguju bitcoins po povoljnoj ceni, a ne nagađati. Zbog čega Coinbasehas je zvao u Vired magazina za pravilno regulisano, tržištu all-odrasli derivata u BTC.

Nije propis protiv duha Bitcoin? Smiri hormone, Randians: Bitcoin sam po sebi nije u vatrenoj liniji - to je na tržište izvedene od Bitcoin je potrebno ledeni udar zvanične pažnje. Ljudi koji prodaju derivate treba dovoljno novca u banci da pokriju svoja obećanja, ili nevine idu na zid. I bilo je sasvim dovoljno.

Ako je to sve radove, Bitcoin će postati sve više privlačna kao stabilna, upotrebljiv valuti za normalne transakcije. Zar to nije ideja?

Kupi Sada

Ali dosta o vikenda John Lav je (Oh, on želi - putovanje u Lidla i srednje Amerikano su pravi ističe januara, a.).

Ali ako je odlučio da uživaju gore kroz Bitcoin, bio bi u sreću: sve ove usluge su najavili svoj criptocurrenci kompatibilnost u proteklih sedam dana samo. Nesumnjivo, postoje i mnogi drugi.

Najuzbudljiviji parcele, iako, je eBai Velika Britanija. Iako nije dokle dodajući Bitcoin svojim prihvatljivih načina plaćanja za obične aukcijama i transakcija, što će omogućiti virtuelne valute da se kupuju i prodaju preko svoje tajnih delu.

To nije baš pravi na eBai, jer to je samo spisak usluga, a već mogli prodati Bitcoin tamo pod uslovom da je na fizičkom carrierlike USB ključa, ali to je još jedan podsticaj za ugled u areni većina nas koristi.

To je curkala-dole od Bitcoin od hipster, elite i čudno da je to važno u 2014. Ne mnogi od nas ove godine će biti zapošljavanje privatne avione, i nadam se malo nas će biti s obzirom naš izbor krivičnog advokata, ali ćemo verovatno gledajući vesti preko naše slanine i jaja, dok čekaju Postie da isporuči naš najnoviji eBai kupovinu.

Zato je Džon Zakon je opušten kada profesori ekonomije odvesti do FT predvideti propast i bedu za Bitcoin kao investiciju - uz podršku besprekorno argumentom da "ne postoje statistike, ali jedan osumnjičeni da su veoma mali broj kupovina realnih dobara naselili u Bitcoins. "

Kada su ekonomisti su protiv toga, znate da se nešto dešava u pravu.

Slične vesti


Post Menjačnica

Zašto bi neke bitkoinske razmene mogle umrijeti 2018. godine

Post Menjačnica

Bitfineks Heist prstima alarm centralizacije bitkeina

Post Menjačnica

Ono što Industrija Blockchain-a govori o kružnom Bitcoin Shift-u

Post Menjačnica

Altucher-Backed Cripto Ekchange podiže $ 10 miliona

Post Menjačnica

Bitcoin preko SMS-a je ovde

Post Menjačnica

Bitne zemlje $ 14.5 miliona serija Finansiranje za Rival BitPai

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange pokreće u Remote Vestern Australia

Post Menjačnica

Bitcoin se suočava sa nestankom bez konkurencije za razvoj jezgre

Post Menjačnica

Najveća berza u Rusiji koristi Blockchain kako bi privukla globalne investitore

Post Menjačnica

Korisnik Coinbase udvostručio zakonsku akciju protiv IRS-a

Post Menjačnica

Prvo ICO: Farm Collective osvaja odobrenje klirinške kuće za prodaju žetona

Post Menjačnica

Budite pažljivi na usklađenosti, Coinbase upozorava Bitcoin startups