Aplikacija Gliph iOS Messaging vraća Bitcoin funkcionalnost | RS.democraziakmzero.org

Aplikacija Gliph iOS Messaging vraća Bitcoin funkcionalnost

Aplikacija Gliph iOS Messaging vraća Bitcoin funkcionalnost

Politika fokusiran aplikacija za razmenu poruka Gliph ponovo podržava Bitcoin funkcionalnost u svom najnovijem izdanju iOS. U saopštenju sledi Apple nedavne preokret njegove zabrane Bitcoin aplikacija, što je značilo Gliph je bila primorana da onemogući Bitcoin slanje krajem prošle godine.

Sada, sa svojom najnovijom verzijom i revidirane skup pravila iz Apple, Gliph je sebe promoviše kao jedan od najlakših načina da se i dobiti i koristi Bitcoin, integriše, kao što to čini, dva najpopularnijih novčanika industrije: Coinbaseand Blockchain.

GliphCEO i suosnivač Rob Banagale veruje kombinaciju Apple, Coinbase i Blockchain čini svoj proizvod snažan aplikaciju koja će pomoći da se poveća broj transakcija u Bitcoin ekosistemu, rekao je CoinDesk, dodajući:

"Gliph prednjači u pružanju rešenja da Bitcoin mainstream."

Zgrada u Bitcoin

Gliph je prvenstveno aplikaciju za razmenu poruka. Međutim, za razliku od drugih opcija na tržištu danas, daje korisnicima koji su povezani Bitcoin novčanika na njihove račune mogućnost slanja Bitcoin jedni drugima.

Banagale je rekao da veruje da Gliph je uključivanje Bitcoin funkcionalnosti pruža jednostavan način da transakcijama sa criptocurrenci.

On je istakao:

"Drugi [iPhone] aplikacije koje smo do sada videli su lokalno hosted novčanici. To je dobro za naprednije korisnike. Ali upravljanje svoj privatni ključ i držite svoju Bitcoin je suviše velika za većinu ljudi."

Svaki Bitcoin funkcija na Gliph se izvukao iz bilo sa Coinbase ili Blockchain API - uključujući i novi KR koda generiše funkcijom koja je dala jedan nastup u ovom novom izdanju. Prema Banagale, to čini Gliph izuzetno praktičan način slanja i primanja Bitcoin, uklanjanje potrebu za novčanik aplikaciju.

Međutim, važno je napomenuti da je odobrenje dva-faktor mora biti onemogućeno da bi integraciju sa blockchain novčanika, zbog ograničenja u API.

Pogledajte pregled Gliph u videu ispod:

Gliph Poslovni Izvoz 5from Gliphon Vimeo.

Politika alat

Gliph je primarna svrha je kao aplikaciju za razmenu poruka na privatnost poboljšanje. Ona pruža jedan-na-jedan sposobnosti, grupa za razmenu poruka i nešto što se zove "prikriven e", koji omogućava korisnicima da šalju poruke e-poštu primaoca ne otkrije svoj pravi identitet.

Banagale kaže da se obezbedi napredne privatnost, Gliph samo privremeno skladišti poruke na svojim serverima, nakon čega su izbrisane.

On je istakao:

"Mi nudimo podataka prolaznost - vrstu Vruća tema [Neke aplikacije] će reći da su brisanjem stvari kada se ne radi o brisanju stvari.".

Još jedna nova funkcija u najnovijoj verziji je njen opcioni "profili". Razlog Gliph se zove Gliph potiče od načina na koji omogućava niz simbola - ili hijeroglifa - da identifikuje nekoga, a ne otkrivajući svoje ime.

Međutim, profili pružaju mogućnost da ponudi više identifikacionih podataka - kao što su ime, e-mail adresa, broj telefona, Bitcoin adresu, itd - treba da korisnik oseća poželjno je da to učini. Svaka stavka može biti javno ili privatno sa brzim dodirom na ekran.

"Mi takođe pružaju jaku privatnost oko ličnih podataka koje ste stavili u i mi smo uključeni da sa profilima možete lakše identifikuju lica koja koriste usluge -. Omogućava da lakše nego ranije", rekao je Banagale.

Apple žalba

Bitcoin slanje i primanje funkcije uključene u iOS verziji Gliphvere uklonjen krajem 2013. Na zahtev Apple. Nakon toga, jedan broj drugih aplikacija na kraju bili uklonjeni iz App Store - uključujući Vallet aplikacija iz Coinbase i Blockchain. Neki drugi novčanik aplikacije susada počinje da RETURNTO online prodavnicu.

Banagale smatra da jedan od razloga Apple završio revidiranje svoje politike prema virtuelnim valutama - što je dovelo do Bitcoin vezanih za aplikacije beingaccepted nazad u App Store - zato što Gliph žalio odluku Apple-ov ukloniti Bitcoin funkcionalnost od svog app.

On je rekao CoinDesk:

"Kada smo zamoljeni da uklonite Bitcoin slanja, tražio sam objašnjenje. I način da se to, mi je rečeno, bio je da se napiše apel."

Banagale to uradio, a on je uveren da je to razlog zašto Apple kraju pristao.

"Uzeo sam [u apel] ozbiljno kao jedinog pravog regresa koji smo imali. Kada pritiskom je stani-pani, samo smo bili veoma transparentan i nudi povratne umesto da upirati prstom", rekao je on.

Gliph je trenutno dostupan za iOS i Android.

PrivaciGliphApple

Slične vesti


Post Menjačnica

Coinbase zapošljava velike nazive iz Amazonke i Facebooka

Post Menjačnica

Da li bi Bitcoin Surpass Googleova tržišna kapa od 384 milijardi dolara?

Post Menjačnica

Coinbase obnavlja opširnu sigurnosnu ispravku

Post Menjačnica

CFTC komesar poziva na fleksibilnu regulaciju digitalnih valuta

Post Menjačnica

Coinbase osigurava odobrenje za pokretanje licencirane američke razmjene bitkoina

Post Menjačnica

Industrijski posmatrači kažu da eterum Coinbase ne prihvata nijednu modifikaciju

Post Menjačnica

Bank of America osvaja patent za sistem kripto razmjene

Post Menjačnica

Izveštaj o berzanskom tržištu u Japanu: Oblak izlazi iz DLT-a za potrebe tržišta kapitala

Post Menjačnica

Rešavanje izloženosti likvidnosti decentralizovanih razmena

Post Menjačnica

BitPai sada ima preko 10.000 trgovaca u svojoj mreži plaćanja

Post Menjačnica

BTC-e ovlašćuje veterane investitore sa Advanced PAMM trgovačkim nalogom

Post Menjačnica

Ek-Goldman, Paribas Ekecs Launch Bitcoin Derivatives Ekchange