Upoznajte Ek-Bankera koristeći Ethereum za preuzimanje tradicionalnih Hedge fondova | RS.democraziakmzero.org

Upoznajte Ek-Bankera koristeći Ethereum za preuzimanje tradicionalnih Hedge fondova

Upoznajte Ek-Bankera koristeći Ethereum za preuzimanje tradicionalnih Hedge fondova

U svetu hedž fondova, stara izreka zaista je istina: morate imati novac da zaradi novac.

Prepreka za ulazak na individualnom investitora je često $ 500.000, sa portfolio menadžera sami imaju potrebu za onoliko koliko $ 200 samo da počnemo. Ali potencijalni nagrade su podjednako velike.

Bila je to teška lekcija za naučiti za Mona El Isa, bivši Goldman Sachs potpredsednika, koji je nakon što je selectedas član Forbes 30 ispod 30 i podizanju 30 miliona dolara za njeno fond, našla iznenađujuće nedovoljno spremni da se takmiče protiv drugih mnogo većoj meri kapitalizovane firme.

Užasnuti od konkurentnom okruženju koje favorizuju oni koji su već imali ogromne bogatstvo El Isaija prestala je sa radom njenog fonda i odveo godinu da studira blockchain, distribuirani knjiga je verovala imao moć da jednake uslove za hedž fonda spuštanjem barijeru i smanjuju regulatorne teret.

Danas, platforma hedž fond Ethereum zasnovan je nastala kao rezultat tog odmoru najavljuje iznajmljivanje Džordža Hallamom, u Ethereum Fondacije bivši šef spoljne komunikacije kako bi se premosti jaz između potražnje hedž fondova i blockchain tehnologije.

El Isaija rekao CoinDesk:

"Za ljude koji su spremni da razmotre reinventing prostor od nule, što je zaista zanimljivo svojstvo da osećam da blockchain mogu da se prijave za upravljanje imovinom je to ne radi samo o automatizacije, radi se o izvršenju."

Spuštanje barijeru

Osnovana u februaru 2016, a formalno launchedin avgusta, Švajcarska zasnovan Melonport se sastoji od niza Ethereum na bazi smart ugovora namenjen automatizaciji neke od najskupljih vidova izgradnje hedž fond.

El Isa i njen suosnivač, matematičar i stabilnost saradnik je Reto Trinkler, sada pridružuju svojoj trećoj zakup, Hallamom, koji će trajati razvoj poslovanja praksu Melonport je.

Da služi menadžere hedž fondova one koji teže - i postojeći menadžeri zainteresovani potencijalno smanjenje troškova - The Melonport protokol se sastoji od dva seta Ethereum na bazi smart ugovora, dinja Core i dinja modula, koji se sastoje od samo-izvršenja kod programiran da izvršava zadatke ljudska bića bi izveli u prošlosti.

Dok Dinja Intel Core izvršava kako bi se osiguralo da se portfolio menadžeri izgradnju usluga koje se pridržavaju osnovnu bazu kodova, Moduli je miks-i-meč serije funkcija, uključujući cene hrane, proračunima nestabilnost i dnevnih proračuna P & L koji se mogu izrađen u bilo koji broj hedž investicionih ideja.

Uzeti zajedno, ova dva elementa protokola su dizajnirani da pomognu menadžerima lako postavili hedž fondova, kod predefinisani, nepromenljive, investicione parametara u pametne ugovore koji obezbeđuju obaveze čuvaju, i ostaviti podliježu reviziji evidenciju o uspeh fonda kako bi se privukle budući investitori i pojednostaviti regulatornu usaglašenost.

"Ideja je da se uhvati ljude pre nego što započnu svoj fond i reci im: Ne stvarno morate da brinete previše o softveru", Said El Isaija.

Ako uspe, platforma za hedž fond može da significantlilover na barijeru za ambiciozne menadžere hedž fondova sa novim modelom koji žele da testiraju i ograničenih sredstava.

Prednosti blockchain

Ovi novi učesnici na tržištu, s druge strane, teoretski može smanjiti minimalni iznos koji je potreban da investira u stotinama hiljada dolara, u frakcijama etar (digitalni valute Ethereum je) ili bilo koji broj budućih valuta sposobni da radi na blockchain.

Bootstrapped Melonport je deo mladih, ali brzo raste bazen platformi za upravljanje imovinom trenutno sprovodi slična rešenja blockchain bazi.

Ali ima dosta udela na tržištu da se bore oko.

Prema najnovijem Prekin Global Hedge Izveštaj Fonda, ukupna aktiva industrija hedž fond pod upravom u 2015. Godini bio je $ 3.2tn, a da čak i ne brojimo hedž fondova koji još uvek ne postoje, jer je prepreka za ulazak je previsoka ili sredstva su takođe novi.

Boreći se za parče kako postojećeg tržišnog udela, i tržišnog udela koji još uvek ne postoji oko 10 različitih firmi za koje znamo.

Nedavno pokrenuta, raznovrsna blockchain portfolio, CoinFundprovided CoinDesk dokument listing 11 decentralizovanih platforme Asset Management (Damps), od kojih su dva označeni kao 'mrtav', a sedam od kojih su označene kao pred-beta, uključujući Melonport, Iconomi i učestali Instinct ( i2).

U srži ovih usluga je nova vrednost predlog donosi blockchain u postojećim strategijama u hedž fonda.

"Mnoge od ovih procesa može da se uradi mnogo efikasnije i brže i efikasnije i transparentnije investitorima koji ulažu u tim hedž fondova, koristeći pametne ugovora", rekao je El Isaija.

Token prodaja

Iako je do sada bootstrapped, planovi su već u pokretu za Melonport za prikupljanje dodatnih sredstava putem tokena sredinom februara.

U izgradnju-do tog događaja, Melonport je radio sa devet partnera za beta testiranje svoje pametne ugovora.

Trenutni partneri su CoinFund, Satoshi fond, Technologies kapitala i Privatemarket.io, između ostalog, sa dodatnim partnerstva trenutno u radovima. "Mi smo u razgovorima sa mnogo, mnogo više", rekao je El Isaija.

Savetnici na projektu su Andreas GLARNER, koji je radio sa švajcarskom firmom pravni MMEto stvoriti nove načine za Icos da bude legalno u skladu, blockchain kapitalista Jehan Ču, i Gavin drveta, Ethereum suosnivač i osnivač venture-backedEthcore.

Na Melonport je očekuje lansiranje kasnije ove godine, mogućnosti ulaganja pruža će biti ograničena na etar-denominateddigital aktive custodied "direktno na blockchain - odluke koje će potencijalno pojednostavio regulatorne zahteve.

15. Februara, za pokretanje treba da počne prodaju svoje žetone, pod nazivom MLNS, investitorima i onima koji žele da koriste uslugu hedž-fonda.

Ukupno, 1,250,000 tokeni će se stvoriti i rasuti na dva perioda, očekuje da će doći do kraja ove godine u sekundi.

Nakon lansiranja, jedan neodređeno količina dodatnog token će biti iskovan "povremeno" da podstakne izgradnju i održavanje otvorenog koda modula.

Melonport pridružuje sve veći listof inovativne investicione vozila ne plasmanom proizvoda na američkim investitorima zbog regulatornih problema.

Beiond etar

Jezgro poslovnog modela Melonport je ideja o "Internetu blockchains 'sličan savetnik Gavin Vud Polkadotproject, na kojoj Melonport suosnivač je Reto Trinkler je bio saradnik.

Krajnji rezultat bi mogao biti stvaranje paketa investicijskih sredstava na osnovu strategije Manager hedž fonda. High-speed trgovanja, na primer, sprovedena na verziji na nivou preduzeća za Ethereum, i dugoročne investicije obavlja preko blockchains sa sporijim puta naselja.

Do avgusta 2017, Melonport očekuje da sprovede verziju 1.0 svog protokola i završetak prve revizije svog koda.

Dodatne revizije su planirani da se dogodi do 2018. Godine, sa verzije 1.0 svog modela upravljanja sprovodi u februaru 2019. Godine, zajedno sa konačnom raspoređivanju

"Upravo smo završili drugi prototip", rekao je El Isaija CoinDesk. "A da li su spremni za početak krug bezbednosti revizije od kraja februara pa nadalje."

Slične vesti


Post Ethereum

Može li novi socijalni operativni sistem popraviti DAO?

Post Ethereum

Decentralizovani programi: ključna pitanja direktora za inovacije banke

Post Ethereum

Za pokretanje Blockchain-a, Švajcarska Cripto Vallei nije Njujork

Post Ethereum

2017: Kada će Ethereum otići od IT-a do preduzeća

Post Ethereum

Plan B? Etereumski inovatori oživljavaju borbu za net neutralnost

Post Ethereum

Counterparti Ignites debatuje sa integracijom etereuma

Post Ethereum

Blockchain za CPU? Analizira Golemov prodaju etereum Token

Post Ethereum

Duhovno iskustvo: Vrući, divlji eteralni samit je znak vremena

Post Ethereum

Cene su pored toga, Criptos Tech Stack se stalno poboljšava

Post Ethereum

Do meseca? Blockchains Hiring Crunch je prošle godine

Post Ethereum

BlockCipher oslobađa Ethereum API Toolkit za programera

Post Ethereum

Bitcoin startups Eie Ethereum Kako se profil platforme razvija