Šta DAO? Charting Ethers Epic 2017 cena Penjanje | RS.democraziakmzero.org

Šta DAO? Charting Ethers Epic 2017 cena Penjanje

Šta DAO? Charting Ethers Epic 2017 cena Penjanje

Etar, na criptocurrenci da pokreće Ethereum mreže, 2016 je definedin deo stvaranjem i kasnijeg raspada DAO, u blockchain na bazi investiranja da pokrenuo više od 150 miliona $ po cenama tada važećim.

Ipak, kao što je 2017 približava svom kraju je criptocurrenci se zatvara knjige na baner godine za njegovu vrednost, pošto je porastao od manje od $ 10 pre godinu dana na više od $ 700 i vremena za štampu. Buoiedbi ukupnog rasta tržišta criptocurrenci.

U ovom članku, mi pogledamo neke od glavnih tržišnih trenutaka viđeni u proteklih 12 meseci, što je kulminiralo sa privremenim pritiskom na criptocurrenci je iznad $ 800.

Spor početak

Etar je u gruboj mestu kao 2016 došao do kraja, pada na 7 meseci lovat početkom decembra. To stanje je nastavio kao napredovala dani, iako cena u criptocurrenci je iznad $ 8 na početku 2017. Godine.

Ipak, kao što je grafikon iznad pokazuje, cena etra bi polako ali sigurno, prolazi iznad $ 10 u prvoj nedelji januara. Taj trend u velikoj meri nastavljen, napreduje iznad tog nivoa još jednom dve nedelje kasnije - potez koji je predstavljao poslednji put je globalno tržište etar ispod tog broja.

Slivno trenutak u tom periodu je početkom marta, kada je cena etra pucao iznad $ 20. Zaista, istog meseca videli pupi interestfrom institucionalnih investitora na tržištu, kao i najavu da regulatori u Njujorku imao pokretanje approvedU.S. Zasnovan Coinbase početi trgovanje etar u državi.

Do trenutka kada marta došao na kraju, cena etra je trgovanje iznad $ 50, u skladu sa tržišnim podacima.

Gore i dole idemo

U drugoj polovini aprila, cena etra je još uvek u trendu iznad $ 40, vodeći neke tržišne posmatrače da speculatethat sprat je počela da se oblikuje.

Hajde maja 1, cena etra bi štrajk novi svih vremena visok od $ 80, stvarajući uslove za nastavak akcije u narednih mesec dana ispod $ 100 marke. Prelazak na tom nivou je predvideo neki analistsat vreme, mada su drugi mišljenja da se ne može desiti preko noći.

Čak i dalje, nedeljama koje slede će videti ukupne cene criptocurrenci značajan declinesin. 21. Juna, zapanjujući Flash Crash na GDAKS razmeni Coinbase je videla cena snimanje do $ 13. Taj potez je došao kao Ethereum mreža videla rekordno visok transakcija aktivnost na dan pre.

Uprkos nastavio volatilitiin juna, eter cene su backabove $ 300 do kraja meseca. Ali, za nekoliko nedelja cena je izgubio tu podršku, a do sredine etra jula pala ispod $ 190amid širem tržištu opada.

Zaista, te nedelje videli šta se može opisati kao jo-jo efekat za kripto-cijenama, s obzirom da su značajni pad je praćeno jumpsin ukupne vrednosti tržišta criptocurrenci.

Rampa

Ako jula predstavlja preokret bogatstva za Ethereum, avgust videli tržišta vrate u period rasta.

Druga nedelja avgusta videla etar cene udario 30-dnevni highabove $ 300, a oni su nastavili korak po korak closerto nivou $ 400 kako su dani prolazili dalje.

Ipak, u vreme kada septembra došao, činilo cene u struggleto napredak pored onih ranijih dobitaka. Kao CoinDesk je Omkar Godbole napisao u to vreme, početkom septembra je izgledalo da predstavlja trenutak šminka ili pauze na koje tržište može da zadrži penjanje - ili podleći neke od slabosti predloženih u grafikonima. Nedelju dana kasnije, etar se vratio ispod $ 250.

To malaksalost uporan dok nivo od $ 300 je brokenonce više na kraju tog meseca. I iako su cijene potopljen u svetlu južnokorejskog zabrane početnih kovanice ponuda (Icos), oni odbacio pritisak još jednom da gura iznad $ 300 opet.

Oktobar video neke jittersaround planirani teško viljušku na Ethereum mreže, ali je na kraju cena je bila u velikoj meri utiče tehničkim razlozima pri ruci.

To je bio novembar, poređenja radi, da je video cena etar preduzme istinsku talas, prolazeći $ 440bi 24. Novembra i $ 500 samo nekoliko dana kasnije. I do sredine decembra, Ethereum je trgovanje iznad $ 700, konačno guraju svoje visoko iznad $ 800 19. Decembra.

Kao što je pokazano eteričnih podaci o cenama CoinDesk je, vrednost criptocurrenci je opao od tada, i u vreme pisanja je ipak iznad $ 700. Kao i drugi criptocurrencies, etar je uhvaćen u 30% declineon Dec. 22, koji ugledao criptocurrenci Tržišna kapitalizacija pad od milijarde u toku tog dana.

PricesEthereumEther

Slične vesti


Post Ethereum

UBS će pokrenuti Live Ethereum Compliance Platform

Post Ethereum

Osjećaš se za ljeto Blokhejnovog ljeta glupih (na savršenim iluzijama)

Post Ethereum

Cilj Blockchain-a 2018? Ljudska prava nad finansijskim dobicima

Post Ethereum

Decentralizovani programi: ključna pitanja direktora za inovacije banke

Post Ethereum

Nasdak veteran pridružio se fondaciji Ethereum kao bezbednosni nosilac

Post Ethereum

Kineski strah širi se izvan bitkoina kao slajdova tržišta krijumčarenja

Post Ethereum

Zašto i kako banke trebaju obrađivati tehnologiju Blockchain Tech

Post Ethereum

Monak će dovesti Ethereum Tech u Hiperledger Blockchain Group

Post Ethereum

Blockchain Energi Project osvojio Consensus 2018 Hackathon

Post Ethereum

Koja je ideja Behind Ethereums Vorld Computer?

Post Ethereum

ZoKrates pokušava da donese najbolje od Zcash-a za Ethereum sa Devcon debutom

Post Ethereum

Ukradeni DAO fondovi su u pokretu