Ethereum je ukrao šou na Microsoftovom demo danu u Njujorku | RS.democraziakmzero.org

Ethereum je ukrao šou na Microsoftovom demo danu u Njujorku

Ethereum je ukrao šou na Microsoftovom demo danu u Njujorku

Ethereum blockchain predstavljen snažno na Microsoft demo dana u Njujorku ove sedmice, kao vrhunske firme rade sa kompjuterskim gigantom na niz tehnoloških rešenja prikazao svoje projekte.

Ukupno, tri visokog profila preduzeća - Bank of America, tehnologije firma Mojik i digitalni putovanja firma Vebjet - demonstrirao proizvode napravljene pomoću ethereumto usmeri različite aspekte svojih industrija i ulazak u nove nivoe transparentnosti.

Ali to nije bilo rešenja u sopstvenom pravu da je većina uzbuđen Marli Grei, Microsoft glavni arhitekta u promeni azure blockchain inženjeringa. Umesto toga, to je bio potencijal da svaka od ovih različitih industrija može jednog dana koristiti blockchain da interoperabilnost jedni sa drugima.

Grei rekao CoinDesk:

"Kada pristup koji vrhunac, da blockchain koji koristi pametan ugovor, koji je prati lanac snabdevanja, možemo imati finansiranja vezan za to i imaju pametne ugovori interoperabilnost za stvaranje koristi za prevremene otplate ili početkom isporuke, ili tako nešto."

Ukupno, oko 100 tehnolozi, analitičari i kupci, kao i 30 novinara, prisustvovao je razlika događaju samo po pozivu digitalni, dizajniran da pokažu kako su Microsoft kupci partnerstvo sa provajderom softvera da unaprede svoje proizvode.

Naravno, to nije sve o blockchain, i ostale demo uključen način da standardizuje sportske podataka, video igre i robota zmije nalik.

Ethereum na izložbi

Nakon ulaska u prostoriju, En McCormack Bank of America je direktor trgovine i snabdevanja lanca finansija, predstavili ažuriranu verziju Ethereum pismo creditfirst revealedlast septembra u SIBOS u Švajcarskoj.

Ova aplikacija se gradi na dodatno pomogne digitalizuje još uvek zastarele proces finansiranja trgovine, sa Microsoft trezora kao jedan od svojih prvih testera.

Predstavljajući Radio Frekuenci Identification hardver i analitika podataka firma Mojik, predsednik i izvršni direktor firme, Den Doles, predstavio je napredak na RFID skenera njegove firme integrisana sa privatnim verziju Ethereum blockchain.

Prvo revealedto CoinDesk u januaru, Mojik je blockchain aplikacija za povezivanje Internet Stvari uređaja je deo šireg napora Microsoft naziva Project Manifest, koji su nam rekli je kontaktirao čak 13 firmi zainteresovani za učešće.

Konačno, generalni direktor australijske digitalni putovanja firmi Vebjet Limited, John Guscic, demonstrirao Ethereum pilot svoje kompanije - dizajniran da smanji vreme koje je potrebno da se pomiri otele dostupnost boravak širom sveta.

Vebjet pozicionirana poboljšanje na veliko procesu hotelsko-rezervacije B2B kao način da se smanji rezervacije kupac greške.

Dodatni Ethereum primena u naprednim fazama razvoja je razgovarano u off-rekordnom razgovora sa CoinDesk, sa detaljima projekta budu objavljeni u narednim nedeljama.

Šira slika

To možda bi trebalo da bude iznenađenje da su demonstracije na ekranu fokusirana na Ethereum aplikacija, sa Microsoft što je pokrenuo više platformi blockchain-as-a-service sandbok u okviru svojih oblak servis Azure 2015.

Ali taj događaj predstavljen široj Bui-in, započeti sa diskusijom između viših rukovodilaca kompanije Microsoft i učesnika, uključujući Ibrahim Goksen, glavni digitalni službenika Maersk, danskog globalnog brodara.

Maersk demonstrirao ne blockchain aplikacije na slučaju, ali takođe ima blockchain funkcije trenutno razvija na Hiperledger je open-source Fabric blockchain - ne Ethereum.

Dok je na sceni, Goksen govorio o osnovnog principa da vezani zajedno blockchain rad na pitanjima upravljanja podacima verovatno iskusili svakom preduzeću u sobi ekranu i.

Goksen said:

"Ako ne donose sve te podatke zajedno, ako nemate podatke kontejnera, podaci port, to će biti teško za nas da donesete pravu odluku."

EthereumMicrosoftEvents

Slične vesti


Post Ethereum

Pokretanje Blockchain-a Pokrenite Ticket Touting, ali će oni dobiti vuču?

Post Ethereum

Zašto Datt drži bitkom preko etereuma

Post Ethereum

Šta možemo da naučimo od DAO-a

Post Ethereum

U unutrašnjosti TrueBit: Eteremumova manja poznata skalabilnost

Post Ethereum

Vitalik Buterin poziva na saradnju na pokretanju preduzeća Ethereum

Post Ethereum

The Three Value Propositions of Ethereum Classic

Post Ethereum

Storj migrira decentralizovanu uslugu skladištenja u Ethereum Blockchain

Post Ethereum

Šta DAO? Charting Ethers Epic 2017 cena Penjanje

Post Ethereum

Može li dva eterička tržišta ko-postojati?

Post Ethereum

Nasdak veteran pridružio se fondaciji Ethereum kao bezbednosni nosilac

Post Ethereum

Bitcoin nije bio jedina digitalna valuta koja bi se mogla videti posle izbora

Post Ethereum

Zašto su mnogi pametni slučajevi korišćenja ugovora jednostavno nemogući