Etereum kaplja ispod 250 dolara po ceni | RS.democraziakmzero.org

Etereum kaplja ispod 250 dolara po ceni

Etereum kaplja ispod 250 dolara po ceni

Etar-kursa dolara pala na šest nedelja najniži nivo ispod $ 250 danas kao raspoloženje na tržištima pogoršali i strah od šire razmene obračuna u Kini su naizgled potvrđena.

Kada je vest pogodila žice prošlog petka, da dovede do meča panike prodaje u criptocurrencies. Međutim, kako su glasine je nepotvrđena, eter cene preselio veće za $ 316 nivo na poleđini kratkog pokrivača.

Nedostatak sveže kupovine interesa onda je put za dublje korekcije do $ 256 nivoa.

Sve u svemu, međutim, možda je najbolje da vidite ovo kao ništa više nego zdrave tehničke korekcije nakon mitinga epskih razmera. U jednoj godini, vrednost svih criptocurrencies blockchain zasnovane je porasla za neverovatnih 1.450 odsto.

Etar taktovima rekordno iznad $ 400 ovog leta, a u trenutku novinare, ona je i dalje trguje po ceni od $ 266 nivou, što znači samo 50 posto mitinga iz niskih jula $ 136 je poništena. Veek-na-nedelju, etar je pao 20,6%. Na mesečnom nivou, criptocurrenci je pao 11%.

Poslednje, ali ne i najmanje važno, tehnički faktori su odgovorni za prodaju-off kao dobro.

U toku je tehnički korekcija bi dodali vjeru zvezdanom skupu u etru i drugim criptocurrencies. Na neki način, korekcija je lakmus test za trgovci koji su propustili autobus ranije sada mogu ući na tržište.

Povećana potražnja Dip bi signal da pojačani interes za criptocurrencies je stvarno.

Da li je tehnička korekcija u?

Dnevni grafikon

Prvi znak da je tehnička korekcija je završio bi pauza iznad opadajuće linije trenda (tačkasta zelena linija). Mnogo pouzdan signal će biti pauza iznad $ 316.73 (12. Septembar Visoko), jer bi značilo povredu pada vrhovima ili niži Highs obrascu.

Od kasne količine su porasla na negativne dana (4. Septembra i 8. Septembra). Nagli porast u obimu na pozitivnim dana bi povećalo šanse trenda.

Etar u nagiba trenutku

4 sata grafikon

Grafikon iznad pokazuje glave i ramena obrazac. Cene trenutno trguje ispod dekoltea podršku $ 266.

"Glava i ramena" je preokret obrazac koji, kada se formira, signalizira sredstvo (u ovom slučaju etru) je verovatno da se kreće u odnosu na prethodni trend. H & M dekoltea (povučena linija sa leve ramena dnu i desnog ramena dole) podrška je u prekidu.

Kraj dana blizu ispod $ 266 će potvrditi Posljednji-u-medvjedast trenda i mogla da otvori vrata za mnogo dublje rasprodaje do $ 177 (29. Jula nizak).

Prema merenom metodi visini (razlika između glave i ramena pik ($ 395) i podrškom dekoltea ($ 266) se oduzima od podrške dekoltea), etar može pasti na $ 137 o potvrđivanju kvara glave i ramena.

Zanimljivo je da je cilj po merene metodom visine skoro poklapa sa niskom jula $ 136. Međutim, čini se verovatno za sada rasprodaje takvih epskih razmera.        

Napomena: Ovaj članak ne treba shvatiti kao, a nije namenjen da pruži, investicioni savet. Molimo Vas da sprovede svoj temeljno istraživanje prije investiranja u svakom criptocurrenci.

PricesEthereumEther

Slične vesti


Post Ethereum

Prenup Built in Ethereum Smart Contract Preuredi obaveze za brak

Post Ethereum

Eterna cena Outlook Mračni posle opet Padajući ispod $ 1K

Post Ethereum

Preduzeće Ethereum Alliance dobija rad na sastanku Skupštine u 90 članova

Post Ethereum

Daimlerov 100 mil EUR Ethereum Bond je veći nego Mercedes-Benz

Post Ethereum

Sledeći talas aplikacija Ethereum je skoro ovde

Post Ethereum

DAO: Ili kako je projekt Leaderless Ethereum podigao 50 miliona dolara

Post Ethereum

Eteremova priča o dva lanca

Post Ethereum

Za investitore Etera, svi ostaci ostaju na raspravnoj raspravi viljuška

Post Ethereum

Predloženi Ethereum investiciono vozilo izaziva kontroverzu

Post Ethereum

Blockchain Coders Vin Grant da popravi pametne ugovore sa Legalese

Post Ethereum

Microsoft Rolls Out Ethereum Toolkit za poslovne korisnike

Post Ethereum

Ethereum će doći (i 15 drugih blokchain prognoza za 2018)