Enterprise Ethereum Alliance dodaje 86 članova u Blockchain Consortium | RS.democraziakmzero.org

Enterprise Ethereum Alliance dodaje 86 članova u Blockchain Consortium

Enterprise Ethereum Alliance dodaje 86 članova u Blockchain Consortium

Preduzeće Ethereum savez ima više nego utrostručio veličine, sa grupom najavljuje 86 novih članova danas izvući iz širokog spektra industrijskih grana.

Među novim članovima su južnokorejski telekom Nokia, farmaceutski gigant Merk, automobila Tojota, investitor komunikacijska platforma Broadridge, finansijska tržišta firma DTCC, a Ilinois Odeljenje za finansijske i stručne Uredba, koja nadgleda licencirana preduzeća u državi.

EEA je zvanično launchedin krajem februara, aimedat razvoju rešenja preduzeća fokusirana sa open-source Ethereum kao osnov, ali da su, u nekim slučajevima, više privatnosti orijentisana. S druge strane, ideja je da se stvori neku vrstu pozitivnog povratne sprege koja dovodi do poboljšanja protokola javnog blockchain kao dobro.

I raznovrsnost novih članova, prema Andrev Kiz, šef globalnog razvoja poslovanja za EEA osnivanje ConsenSis članica, je dokaz da je inicijativa u poziciji da poremeti mnogo više industrije izvan finansijskog sveta.

Tasteri predvideo da zajednički napor može da dovede do nekih neočekivanih partnerstva među finansijama, tech giganata i nastajanju startup sve koji rade na EEA projektima.

On je rekao CoinDesk:

"Ne samo ove industrije mogu da rade i uče jedni od drugih, ti ćeš početi videti multi-jednostrane, ili n-jednostrane pijace gde je ne samo banke koje rade jedni sa drugima, to je zapravo banke pretvara u softverskim kompanijama i dobijanje blizu i još bolji sa svojim klijentima. "

Neki od velikih firmi koje su se pridružile danas izrazio je isto mišljenje u izjavama.

"Radujemo se aktivnu saradnju sa članovima saveza", rekao je Kuang Vu Pesma, potpredsednik Samsungove distribuiranih Ledger Technologi Business Group. "I verujem da će biti značajna sinergija prilika da vozi usvajanje blockchain u prostoru preduzeća."

Jedan broj startup fokusiran na blockchain prostoru se priključuju EEA je redove i, uključujući AlphPoint, BigchainDB, BlockCipher, Datarella, DigikGlobal, gem, heširanu zdravlje, Hijro, Vaga, Melonport, Vall Street Blockchain savez, kao i Zerocoin Electric Coin Kompanija.

Konzorcijuma evolucija

2017 je bila godina velike promene za svetskih blockchain konzorcijuma, i današnja objava signale koji su verovatno da se razvija dalje kao godine nastavlja ovi zajedničkih napora.

Početkom ove godine, šejk-upat bankarski konzorcijum R3 video osnivača JP Morgan i Santander se uskladiti bliže sa EEA, čak i sama R3 ekpandedits fokusirati da obuhvati veliki broj regulatora među svojim redovima. U međuvremenu blockchain konzorcijum Hiperledger nastavlja da raste svoju bazu članova, kao i broj projekata koji su u razvoju pod njenim okriljem.

Što se tiče EEA, predstavnici kažu da je njena faza rasta je daleko od kraja.

Nakon što je grupa announcedits početnu seriju od 30 članova pre dva meseca, to je još mesec dana da regrutuje današnje serije, prema Keis, čiji poslodavac, ConsenSis, je priznat kao pomoć organizuju konzorcijum.

Sada, kada su članovi su javni, on kaže da je to samo pitanje nedelja pre nego što sledeći razred je debitovao.

Keis objasnio:

"Imamo sličan obim preduzeća koja su još uvek prolaze kroz socijalizacija sada, a mi ćemo imati tu najavu sledećeg meseca."

Konsenzus 2017Enterprise Ethereum savez

Slične vesti


Post Ethereum

Eter Cene Blizu 7 meseci Niske Kao Problemi Blockchain-a izazvali investitore

Post Ethereum

5 Vais Theme Parkovi mogli su Embrace Blockchain (i zašto ih trebaju)

Post Ethereum

Beiond Nepremostavljivost: Ethereum Classic Mape napred

Post Ethereum

Veliki korporaci se udružuju za pokretanje Enterprise Ethereum Alliance

Post Ethereum

IPO i projekti osiguranja osvajaju 2,000 funti na Blockchain Hackathon

Post Ethereum

Zašto pametnim ugovorima treba pametniji ljudi

Post Ethereum

CoinDesk je najvažniji u Blockchain 2017: Joe Lubin

Post Ethereum

Cripto 2.0 Roundup: Block Chain Bloat, Ethereum završava Presale i Cripto Football Team

Post Ethereum

Bitcoin cene su opale za 770 dolara, ali padaju samo u periodu od 2018. godine

Post Ethereum

Blagoslov i prokletstvo: razvijatelji DAO-a na Blockchain-u 2018. godine

Post Ethereum

Etereum Creator Vitalik Buterin adresira klasičnu blokažu

Post Ethereum

$ 100k stipendije Peter Thiel dodeljena Vitaliku Buterinu iz Ethereuma