DTCC Milestone: 11 milijardi dolara u derivatima približava se Blockchainu | RS.democraziakmzero.org

DTCC Milestone: 11 milijardi dolara u derivatima približava se Blockchainu

DTCC Milestone: 11 milijardi dolara u derivatima približava se Blockchainu

Kompanija koja je danas izmiri lavovski američkih hartija od vrednosti se kreće svoj glavni proizvod blockchain projekat iz faze testiranja.

Otkriva u ekskluzivnom intervjuu za CoinDesk je DTCC izveštava da je završila ranu verziju blockchainthat jednog dana podrži trgovinu $ 11 triliona-vrednosti kreditnih derivata. Prekretnica označava veliki razvoj za davaoca finansijske infrastrukture, onaj koji se označava nastavak najvećeg napora tek treba da se prilagode postojeći finansijski infrastrukturu u blockchain.

Prvo je otkrila u januaru, cilj projekta je bio da se poboljša infrastruktura na kojima se zasniva DTCC je centralizovano Trade Information Varehouse (TIV) za over-the-counter derivate, smanjujući vreme potrebno za jasno derivate trgovine od nedelje (u nekim slučajevima) do skoro trenutno. Da bi to uradio je DTCC udružio sa kompjuterskog giganta IBM, preduzeća blockchain konzorcijum R3 i investicionih kompanija blockchain pokretanje Akoni.

Sada, sa takvim implementacije završi velike, partneri su se okreću svoju pažnju na to testiranje, i priprema za migraciju podataka tiv na usklađen način.

Uoči planiranog lansiranja glavni tehnologija arhitekta DTCC Rob Palatnick pokušao da smesti sve prepreke ispred kao znak napretka.

On je rekao CoinDesk:

"Posebno je interesantna stvar je da postoji nastavak udobnost u toku ukupnog aplikacije i okruženja. Tu su uvek izazovi, ali mi ga zovemo" buka progresa "."

Side effects of Ethereum

Po prvi put javno, Palatnick takođe otkrila da AkCore protokol Ako je prvobitno potiče iz javnog Ethereum blockchain, i da je DTCC je sistem koristi istu čvrstinu smart jezik ugovor koji moći svoje aplikacije.

Međutim, AkCore je modifikovan da uključuje modularni mehanizam konsenzus da se to omogućava prilagođena usluga specifičnim potrebama DTCC, kao i dostaviti u realnom vremenu izveštaje za oba regulatora i drugih klijenata.

"Ovo je ogroman napredak u situacije svesti za pojedine firme, regulatora i industrije u celini", rekao je predstavnik Akoni.

I, za razliku od Ethereum, primena AkCore DTCC ne obuhvata token - iako su Akoni i Palatnick potvrdio je sistem i dalje povered bi obliku "gasa", što podrazumeva paralelno načinu transakcije naknade se plaća na Ethereum blockchain.

Dok Ethereum je najviše širokoj upotrebi blockchain protokol za izradu ovih nivou preduzeća implementacije je DTCC rekao komplikacija još javila.

Kao prvo, poslovna logika Ethereum je ne sofisticirani u skladu DTCC - pre svega u tom čvrstine ima problema u prepoznavanju decimala, koji je smatra neophodnim za projekat.

Palatnick said:

"Postoji mnogo izuzetaka sa svega, ima mnogo nijansi, a to je značilo nešto poput mogućnosti tehnologije i mogućnosti korišćenja smart jezika ugovora o Ethereum treba da se obrate poslovnu funkcionalnost."

Rano, da se bavi tim, DTCC mnogo razmišljao o stvarnom poslovnih tokova bi trebalo da se sprovede "off-lanac," u velikoj meri smanjuje ulogu samog blockchain za skladištenje podataka naselili. Na ovaj način, "ne bi uradili mnogo poslovne logike na pametne jeziku ugovora same", rekao je Palatnick.

Ali, posle nekoliko meseci zgrade, programeri otkrili su zapravo uvođenje više kompleksnost sprovođenjem ovog radnog toka off-lanac nego što su uklanjanje pomoću blockchain na prvom mestu.

"Završili smo odustajanje i kreće mnogo više od poslovne logike na-lancu", rekao je Palatnick, uz napomenu da shvatim šta treba informacije da ide na-lanac i šta procesi moraju da se desi van lanca je bio izazov.

Napredovati

Ova iza kulisa rad je planirano da ide uživo u prvom kvartalu 2018. Godine, ako sve ide po planu.

Ali pre toga, dodatna ispitivanja i niz integracija - kako sa samom TIV i spoljnim stranama - potreba da se izvrši.

Trenutno je DTCC radi sa regulatorima da uskladi Akoni ugrađeni u izveštavanju bazu podataka sa regulatornim zahtevima. Prema Palatnick, izveštaji moraju biti dobar kao postojećih, ali će biti dostupan na redovnoj bazi, kao rezultat pametnih funkcionalnosti ugovora.

Pored toga, DTCC radi sa R3 i mrežu od preko 100 globalnih članova finansijskih institucija da uče od standarda koje unose tela kako stvoriti "standardi oko koje podatke treba da izgleda na distribuiran knjizi", rekao je.

Nakon lansiranja, Akoni namerava da open-source je Akcore protokol.

Slične vesti


Post Ethereum

Vill Ethereum Beat Bitcoin na Mainstream Microtransactions?

Post Ethereum

Zašto je DAO napad dobar za etereum

Post Ethereum

Istraživanje ispituje blokadu vrijednosnih papira u skladu s američkim zakonom

Post Ethereum

Blockchain Angels ulažu 1 milion USD u Bitcoin-Ethereum Hibrid Ktum

Post Ethereum

Razumevanje DAO napada

Post Ethereum

Microsoft pokreće radnu grupu za bezbednosne ugovore

Post Ethereum

Blockchain za CPU? Analizira Golemov prodaju etereum Token

Post Ethereum

Shema glasanja za etereum koji ne daje vaš glas

Post Ethereum

Bolje u Vizantiji? Ethereum preduzima korake za bezbednost privatnosti

Post Ethereum

Bez vodeća DAO staviti na test nakon ugroženosti etereuma

Post Ethereum

Pozovite Bear? Ether-Bitcoin trgovina par pozicija za Slab septembar

Post Ethereum

Osjećaš se za ljeto Blokhejnovog ljeta glupih (na savršenim iluzijama)