Devcon3 Previev: 6 razgovora za gledanje na Etereumovom samitu za razvijanje | RS.democraziakmzero.org

Devcon3 Previev: 6 razgovora za gledanje na Etereumovom samitu za razvijanje

Devcon3 Previev: 6 razgovora za gledanje na Etereumovom samitu za razvijanje

Od 72 milijardi $ miliona na $ 28 - vrednost Ethereum je postigao neverovatan 2017. Godine.

Kada je odbacio kao samo još jedan criptocurrenci, protokol je osvojio pohvale za svoju istrajnost u formulaciji inovativni kurs u razvoju tehnologije. Zaista, za mnoge investitore, razgovor je sada Bitcoin i etar prvi, znak da je se razlikovati od šireg klase aktive.

To je rekao, blokade puteva ostati između Ethereum i svom cilju ispunjavanja svoje vrednosti predlog i postane "svetska kompjuter."

To je protiv tom kontekstu da programeri i entuzijasti iz celog sveta su opadajuće po Kankun, Meksiko, ove nedelje za protokol vodeći developer konferenciji, DEVCON. Godišnji događaj, Devcon3 rasprodat u julu i ima 128 sesija tokom svog četvorodnevnog programa.

Tu se predstaviti će biti više najistaknutijih tehnologa na platformi, uključujući Ethereum tvorca Vitalik Buterin, Ethereum Ime servis (ENS) programera Nick Johnson i Kornel Univerzitet profesor Emin Gun Sirer, koji će bez sumnje govori da gorućih pitanja mreže.

Pogled na rasporedu pokazuje da Ethereum programeri imaju svoje glave dole na različitim projektima koji imaju za cilj dovođenje platformu na realnost, sa možda skalabilnost i privatnost pojavljuje kao veliki dodirnih tačaka.

Ne može se napraviti u Kankun? Ethereum Fondacija je streamingthe cela konferencija uživo.

Imajući to u vidu, CoinDesk je sastavio svoju listu prvih šest pregovora To Vatch

1. Casper Friendli Ghost: Ispravno po izgradnji blockchain - Vlad Zamfir

Možda najviše očekivani projekata Ethereum je Casper izgleda potpuno revire kako Ethereum radove.

Vlad Zamfir koji vodi više eksperimentalno istraživanje Ethereum je u dokaz-of-udela, je jedan od najbolje opremljena da razgovara na ovu temu, ali je takođe poznat po budem sama, a ne razgovor mnogo o svojim istraživanjima. Dakle, ovaj razgovor mogao baciti malo preko potrebnu svetlost na dokle istraživanja zapravo.

U tom smislu, Zamfir rekao CoinDesk da će on biti "objavljuje mnogo informacija" o njegovom pristupu dokaz-of-udela u bliskoj budućnosti, bez davanja konkretne detalje o onome što dolazi.

2. Uvećanja Ethereum Smart Ugovori - Joseph Poon

Dok se kreće mrežu za dokaz-o-akcija se reklamira kao način da se poveća efikasnost mreže, to nije srebrni metak za Ethereum.

Da podrže broj korisnika koji Google i Facebook podrška - kompanije koje Ethereum programerima žele da jednog dana zameniti sa decentralizovana aplikacijama će mreža treba da smanji izuzetno.

Sa Ethereum skoro na već svoje granice, van lanca skaliranja je vruća tema, kao i Josip Pun, ko-kreator vodeće Bitcoin skaliranje rešenja Lightning mreže ima ideju za Ethereum.

On će predstaviti na plazmi, kao skaliranja rešenje sa lancem koji vodi neku inspiraciju iz Munja.

3. Projektovanje Maksimalno Verifikacija Light Klijenti i Sharding - Vitalik Buterin

Vitalik Buterin je sigurno privući publiku, a ova sesija gleda da dodate na skaliranje diskusija govoreći na dva pupoljka tehnologije on je istraživanje.

Jedan od njih je svetlo klijenti, koji su tip Ethereum čvor koji skladišti manje podataka Ethereum, što čvorovi radi efikasnije. Druga je sharding, teoretski način cepa Ethereum, tako da korisnici treba samo da nosi parče istorije blockchain, opet napor da se pomoću mreže manje glomazan.

Sa dobrom količinom energije, kao na put mreža će se, Buterin ideje mogu biti znak stvari će doći na Ethereum u 2018. I dalje.

4. Magla: Ka decentralizovanom, Secure arhitekture - Everton Fraga i Victor Maia

U međuvremenu, kada se jezgro infrastruktura je sve zalepe, došlo je do značajnog istraživanja o tome kako korisnici mogu da jednog dana u interakciji sa Ethereum.

Magla, korisnički interfejs pod pokroviteljstvom Ethereum fondacije i one sa većine korisnika, opisan je kao način pretraživanja decentralizovane aplikacije (dapps). Bi počinje napore da dizajnira korisnički interfejs koji je lak i brz, programeri su proaktivno planiranje za budućnost u kojoj Ethereum stvara dapps da se takmiči sa Google-om i centralnim društvenim medijima platformi.

Ethereum programeri Everton Fraga i Viktor Maia će ažurirati korisnika na pravcu misle da je najbolje za novčanik.

5. ZK-Snarks Serija predavanja

Druga glavna tema konferencije je privatnost, i prikazivanje kako važni Ethereum programeri veruju da je, ZK-Snarks - privatnost tehnologija koristi na anonimne criptocurrenci zcash - dobija čitav niz predavanja.

Protezao preko pet razgovora, napredak ovde je posebno značajna, jer Ethereum programeri nedavno je mali (ali hrabar) korak ka dodajući tehnologiju privatnosti na platformu.

Predstavnici iz Zcash kompanije će govoriti o krvarenje ivice kriptografije koja štiti više podataka nego bilo koji drugi proces trenutno, nešto mnogi smatraju da će biti na prvom mestu da se više teških udarača, kao što su finansijske institucije, da koriste mrežu.

6. Vhisper: Postizanje Darkness - Vlad Gluhovski

Šapat, ironično, je jedan od mirnijih projekata Ethereum je.

Iako je trebalo da poruke između Ethereum čvorova i mreža privatnih - popularna tema za Ethereum danas - tek treba da uhvati veliku pažnju. Iako, to ne znači da je vidi kao nebitan komponentu; Ethereum Fondacija programer Viktor Tron: jednom prilikom otišao toliko daleko da ga pozove jedan od tri elementa Ethereum je "sveto trojstvo".

U tom razgovoru, programer Vlad Gluhovski može da obezbedi neki redak uvid u to gde je razvoj protokola Vhisper ide.

Kao koderi se često doživljava kao zadržana kada je u pitanju otkrivanja informacije o svom radu, transparentnost ovde i tokom konferencije će verovatno biti vrhunac DEVCON ove godine. I sa skok izvan interesa u Ethereum, to će biti interesantno vidjeti da li ono što programeri su planirani susreti entuzijazam.

Slične vesti


Post Ethereum

Veliki korporaci se udružuju za pokretanje Enterprise Ethereum Alliance

Post Ethereum

Najzad? Paritet objavljuje revidirani softver ispred Ethereum Hard Fork-a

Post Ethereum

BlockCipher oslobađa Ethereum API Toolkit za programera

Post Ethereum

Pozovite Bear? Ether-Bitcoin trgovina par pozicija za Slab septembar

Post Ethereum

IPO i projekti osiguranja osvajaju 2,000 funti na Blockchain Hackathon

Post Ethereum

Ukradeni DAO fondovi su u pokretu

Post Ethereum

Shema glasanja za etereum koji ne daje vaš glas

Post Ethereum

Microsoft će hostovati Consensus 2018 Blockchain Hackathon

Post Ethereum

Predloženi Ethereum investiciono vozilo izaziva kontroverzu

Post Ethereum

Pokretanje Blockchain-a Chronicled Pokreće Ethereum IoT Registri

Post Ethereum

5 Takeavais iz CoinDesks Understanding Ethereum Report

Post Ethereum

Vitalik Buterin udvostručio strategiju stimulacije za etereum