Ethereum Hard Fork stvara konkurentne valute | RS.democraziakmzero.org

Ethereum Hard Fork stvara konkurentne valute

Ethereum Hard Fork stvara konkurentne valute

Ethereum teško viljuška pogubljen prošle nedelje kao sredstvo za nadoknadu investitora koji su izgubili sredstva u kolapsu o velikom projektu, dovela je do stvaranja konkurentske valute na blockchain replicira originalni pravila konsenzus Platforma je pre viljuškom.

Saopštila je prošle nedelje, projekat pod nazivom Ethereum Classicis nastavlja da iskopava verziju za blockchain u kojoj sredstva nikada nisu vraćena investitorima u DAO. Kao što je ovde, Ethereum klasičnih blockchain je sada oko 4.000 blokovi iza Ethereum blockchain podržava originalni programeri Ethereum je i članova zajednice.

U početku je odbacio zbog nedostatka vokalne podrške, koji narativ se sada menja kao digitalni devizne razmene i novčanik usluga kreću da prošire usluge onima koriste Ethereum Classic blockchain. Povećanje institucionalnu podršku stvorio novi podsticaj za projekat koji je bio aktivan daisvithout podršku od rudara, razmene i drugih ključnih komponenti na otvorenom blockchain ekosistem.

Međutim, ranije danas, Poloniek, dok je najveći razmena za etara (ETH), digitalni valute nativne u Ethereum blockchain (ponekad se sada kao Ethereum Core ili Ethereum Jedan), dodaje podršku za maternji znak radi na Ethereum Classic blockchain , zvani classic etar (ETC).

Da bi se to postiglo, Poloniek pod uslovom tradersvho etri vlasništvu sa balansom klasičnih etara odgovara količini etra su održali na razmeni u vreme trpeze, što je potez koji efikasno obezbeđen trgovce sa novim kapitalom.

U vreme štampanja, događaj je uspeo da pozivajući se na visoko politizovana raspravu s obzirom na njegove implikacije za šire razgovore preko blockchain industriji.

Pored dodiruje o tome da li blockchain mreža može ili treba da bude "nepromenljiva", ili obezbediti nepromenkiv istoriju transakcija, napor je izazvala strasti na Bitcoin zajednice, od kojih su mnogi ga vide kao ni priča koja upozorava protiv sprovođenje hard viljušku na svojoj mreži, ili nasuprot tome, kao dokaz su tehnički ft može postići sa ograničenim posljedicama.

U intervjuu, Ethereum klasičnih koordinator projekta Arvicco, proširen na ciljeve i vizije za projekat, navodeći da on veruje da može da postane više od baznih poena za veće filozofskim raspravama.

40-godišnji programer, koji vodi na ruskom jeziku blockchain informacije portal BitNovosti.com, opisao svoj projekat u širem smislu, postavite ga kao referendum o samom Ethereum projekta.

Arvicco said:

"Struktura i upravljanje Ethereum stvorio nestabilnosti i preduslova [koja je omogućila za] kršenje njegovih blockchain karakteristika. Stvaranje Ethereum Fondacije i sve poslovne zamke oko Ethereum je velika greška."

Oni iza napora države oni odbacuju razloge iza Ethereum hard viljuškom, sa Arvicco ga upoređujući sa "spas" za investitore u Tao.

Hard viljuška je pokrenuta nakon glasanja zajednice koji je predložio podršku za mere, međutim, ona je postala veoma kritikovana zbog možda nedostaje nužno široku zastupljenost Ethereum zainteresovanih strana.

Događaji dolaze više od mesec dana nakon što je DAO pametan ugovor zasnovan na finansiranje vozila propala nakon podizanja milione dolara vredan etra.

Razmene dodati podršku

Da bi opstala, međutim, Ethereum Classic će morati da obezbede likvidnost za novi criptocurrenci mreže. Do sada, čini velike razmene koje nude etar trgovanje se seli u listu novi token kao dobro.

Od oko 19:00 UTC, oko 20.000 BTCin klasičan etar je obavljen na mreži od pokretanja trgovanja na Poloniek, sa klasičnim etri Oglas za 0.001 BTC-ili oko $ 0.66.

Podaci sa berze ukazuje na 24-časovni High of.01 BTC, ili oko $ 6.

Nekoliko sati kasnije, predstavnici Bitfinek confirmedthat razmenu Hong Kong, sa sedištem u će navesti ITD već u sredu. Ali, da li su ostali razmena taj spisak ETH kreću dodati ETC trgovinu ostaje da se vidi.

Kraken je pre viljuške announcementsuggested da bi bilo otvoreno za ideju listing alternativni Ethereum blockchain, ali je rekao da nije imao trenutne planove da to urade. Razmena nije odmah odgovorio na zahtev za komentar.

Što se tiče predloga vrednosti klasičnih etara, Arvicco izjavio je da vidi znak koji podržava osnovnom ideologijom Ethereum Classic, koji je detaljno u blogu.

"Naša vrednost predlog je da se zalaže za otvaranje, cenzuru-otporne, nepromenljive blockchains", rekao je Arvicco.

On je predložio da Ethereum klasičnih je prišao developersinterested u izgradnji decentralizovane aplikacije sa ovim pravilima, i nekoliko projekata se sada može videti sada postavljanje poruke podrške.

Napad mreže ugrožena

Komplikuje stvari, međutim, da su neki u Ethereum zajednici izgleda da se usvoji neprijateljski stav prema projektu Ethereum Classic.

Chandler Guo ko-osnivač Bitbank, proglasila preko VeChat jutros da će njegova firma koristi svoju moć heširanja da napadne Ethereum Classic mrežu. U to vreme Guo rekao da je taj potez bio odgovor na listing Spinoff criptocurrenci na Poloniek.

U vreme štampanja, to je jasno kako ili ako taj napor kreće napred.

Izjave iz Guo do CoinDesk ukazuju na to da je on trenutno traži da koordinira sa drugim rudarima u nastojanju da dobije većinski udeo u Ethereum Classic blockchain, što je potez koji bi mogao ugroziti integritet svoje istorije preko napada 51%.

On je rekao da trenutno ima samo 300 GF / a u vlasti koja bi mogla biti usmerena ka napora, ali da je usred istraživanje takav napor.

Na pitanje zašto je planirao da mount napad Guo evocirani Google Mantra navodeći da softverski projekti ne bi trebalo da "zlo".

"Želimo da Ethereum uspešniji", rekao je on.

Bitbank, koja posluje u BV.com Ethereum i Bitcoin rudarske bazene, od tada se ogradio od ovih izjava, međutim.

Kompanija je kasnije rekao:

"Komentari i radnje g Guovu ne predstavljaju Bitbank ili BV. [Kompanija] raduje Ethereum Fondacije predstavljaju mera zajednici na koji pogoduju interesima većine, kao i razvoj Ethereum."

I druge rudari izgleda da se pridružiti Ethereum Classic napor, rudarstvo svoju blockchain za nagrade i obezbeđivanje veće količine hashing snage prema tom naporu.

U vreme štampanja, Etar klasičnih hashrate je jednak oko 5,7% od hashrate za blockchain koji sprovodi hard viljušku.

Podrška za programere

Ipak, da se izgradi dugoročne vrednosti, programeri Ethereum Classic će morati da uspostave svoju platformu kao onaj koji nudi prednosti onima želi da gradi decentralizovane aplikacije koristeći Ethereum platformu.

Arvicco je rekao da je, za sada, projekat ima za cilj da blisko oslikavaju Ethereum jezgro ili Ethereum One blockchain i njegove napredak. Ethereum klasičnih planira da prati originalni putokaz objavio programeri Ethereum, koja bi uključivala unapređuje svoju blockchain da podrži budući teško forksmeant da obezbedi dodatnu funkcionalnost.

"To je samo da će blockchain biti drugačiji. Niz put, zajednice koja čini oko ETC će odlučiti da li su potrebne promene", rekao je on.

On je rekao da četiri programeri su do sada potpisali sa naporima, od kojih su svi rade na projektu sa skraćenim radnim vremenom.

U vreme štampanja, pojavi barem jedan veliki Ethereum programer da se podržavaju nastojanja, ili bar procenu otvoren zajednice o Ethereum Classic.

Original Ethereum CTO i njegova originalna, C ++ programmer Gevin Vood je rekao preko Tvitterthat svom pokretanju Ethcoreis je radio na verziji pariteta koji će podržati Ethereum Classic. Paritet je dizajniran za obradu blokova obavljanje EVM izvršenje koda, transakcija proveru i druge funkcije.

Drugi Programeri Ethereum, pre svega Ethereum tvorac Vitalik Buterin u prošlosti, su pokazale bar prećutnu podršku za spin-off napora rastu iz projekta.

Intervju ranije ove godine on je rekao Backchannelin da u slučaju raspada zajednice, bio bi "vrlo rado" za projekat da usvoji drugačiji pristup.

"Ja generalno podržavaju skoro svaki secesiji pokušaj da naiđe. Ako u budućnosti postoji takav spor u Ethereum, ja bih definitivno biti vrlo srećan da vidi Ethereum A ide u jednom pravcu i Ethereum B ići s druge strane," rekao je publikaciju.

U vreme štampanja, Buterin nije mogao biti postignut za komentar.

Update: Ovaj članak je ažuriran sa novim izjavama iz BV.com i da pojasni da Čendler Guo suosnivač Bitbank, matična kompanija BV, ali ne predstavljaju kompaniju.

EthereumEthereum classic

Slične vesti


Post Ethereum

DAO: Ili kako je projekt Leaderless Ethereum podigao 50 miliona dolara

Post Ethereum

Ethereum Classic Cijene su 20% kao trgovac

Post Ethereum

Etereum Creator Vitalik Buterin adresira klasičnu blokažu

Post Ethereum

Ethereum će doći (i 15 drugih blokchain prognoza za 2018)

Post Ethereum

Analitičari predviđaju cenu od 100 dolara za eterumov Ether Token

Post Ethereum

Kod je zakon? Nije sasvim

Post Ethereum

Ukradeni DAO fondovi su u pokretu

Post Ethereum

Roll up for Branded coins, Roll on the Robot Overlords

Post Ethereum

$ 100k stipendije Peter Thiel dodeljena Vitaliku Buterinu iz Ethereuma

Post Ethereum

U unutrašnjosti TrueBit: Eteremumova manja poznata skalabilnost

Post Ethereum

Bitcoin-Ethereum Atomic Svap Code sada otvoreni izvor

Post Ethereum

Novi predlog za etereum namerava da nadmaši pametne ugovore