Da li je 40 dolara novi sprat za Ethereum ether Tokens? | RS.democraziakmzero.org

Da li je 40 dolara novi sprat za Ethereum ether Tokens?

Da li je 40 dolara novi sprat za Ethereum ether Tokens?

Etar cene su lebdi iznad $ 40 po medalje u poslednje vreme, što ukazuje na značajnu podršku za tu cenu, u skladu sa nekoliko analitičara.

Od 22. Marta, etar, na criptocurrenci napajanje decentralizovano Application Platform Ethereum, je zamijenio iznad ovom nivou.

Tokom ovog perioda, etar je porastao pored $ 50 više nego jednom, dostiže čak $ 53.78 29. Marta, u skladu sa CoinMarketCap. Do sada ove godine, criptocurrenci je povećan u vrednosti petostruko - od oko $ 10 do $ 50.

Usred ove nastavak snage, Džo Li, osnivač i direktor Bitcoin derivati platforme Magnr, rekao CoinDesk da $ 40 izgleda da je cena Ethereum korisnici su zadovoljni.

Čarls Haiter, osnivač i direktor provajdera podataka servisa CriptoCompare, ponudio sličnu osećanje, govori CoinDesk veruje da ima dovoljno dokaza sada da se smatra kao "čvrsta potpora nivo".

Široka miting

Cena etra je u porastu u trenutku kada alternativni sredstva su takođe doživljava priliv. Dok Bitcoin privukla interesovanje trgovaca godinama, mnogi su diversifikacije tražeći od alternativnih criptocurrencies investicije.

U poslednjih mesec dana, ukupna vrednost svih criptocurrencies popeo više od 30% od $ 22.6bn do $ 29.5bn, prema CoinMarketCap. Kapa tržište Bitcoin, nasuprot tome, je porastao oko 20% od $ 16.3bn do $ 19.6bn.

Magnr je Li smatra tržišna kapitalizacija etar je imala koristi od ovog opšteg pokreta.

"Ovo je znak novog novca koji se sliva u prostor i jasan pokazatelj da se novi novac ne boravi u Bitcoin, ali ide pravo na alternative kao što su Ethereum", rekao je on.

Rajan Rabaglia, glava trgovac za Octagon strategije, koja je nedavno počela izradu NISE trguje etar, takođe govorio na rastuće interesovanje za Ethereum.

Rekao je:

"Videli smo veliki likvidnosti sipati u etru u poslednjih nekoliko meseci i to je definitivno dovelo do agresivnog uptick iz cenama perspektive."

Napomena: Ovaj članak ne treba shvatiti kao, a nije namenjen da pruži, investicioni savet. Molimo Vas da sprovede svoj temeljno istraživanje prije investiranja u svakom criptocurrenci.

PricesEthereumEther

Slične vesti


Post Ethereum

Counterparti Ignites debatuje sa integracijom etereuma

Post Ethereum

Koderi se pazite: problemi sa izdavanjem licenci za Ethernet aplikacije

Post Ethereum

Blockchain za CPU? Analizira Golemov prodaju etereum Token

Post Ethereum

Ova fabrika robota vas i Bitcoin trebaju reproducirati

Post Ethereum

Talking Ethereum: država razvojnog dijaloga 2018. godine

Post Ethereum

Jeff Garzik pokreće Blok za pokretanje kriptocurrenci Cross-Blockchain

Post Ethereum

Bitcoin Tests 2018 Highs kao investitori traže privatnost

Post Ethereum

Preduzeće Ethereum Alliance dobija rad na sastanku Skupštine u 90 članova

Post Ethereum

Banke u Južnoj Africi idu u test Blockerej Ethereum-a

Post Ethereum

Analitičari predviđaju cenu od 100 dolara za eterumov Ether Token

Post Ethereum

Pozovite Bear? Ether-Bitcoin trgovina par pozicija za Slab septembar

Post Ethereum

Razumevanje DAO napada