Bitcoin Predviđanja za 2018. godinu: Kako su panditi poželeli | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Predviđanja za 2018. godinu: Kako su panditi poželeli

Bitcoin Predviđanja za 2018. godinu: Kako su panditi poželeli

Ako postoji jedna reč koja može da opiše Bitcoin u zadnjih godinu dana, to bi bilo "nepredvidiv". Dakle, imajući to na umu i naoružani 20/20 gledajući unazad do kraja godine, to je zabavno da se vratimo i pogledamo sve ljude koji su pokušali da urade upravo to.

Da li su oni predvidjeti u iznutrica uginulih životinja ili nepostojećih Bitcoin razmena, stvarnih podataka ili emocionalne investicije, rezultati su bili - možda ne iznenađuje - često daleko od tog broja.

Velika većina Bitcoin vračara fokusirani na to da li će cena ići stratosferskog ili cisterni, ali i druge više promišljene komentatore pogledao drugim aspektima digitalne valute ekosistema, kao što su venture investicija, politici, ili pojave alternativnih valuta.

Hajde da pogledamo šta su stručnjaci predvideli za Bitcoin 2014. Godine.

Cena predviđanja

Da bi ovogodišnje cena projekcije u kontekst, da su napravljeni u vreme kada Bitcoin je cena je porasla sa manje od $ 100 do preko $ 1,000 za nekoliko meseci. Bitcoin je upravo izašla iz senke Silk Road, njeni kritičari se našli na nem, i pozitivna medijska pokrivenost značilo čak i ne-tehnološki članovi porodice počeli su da postavljaju oko Bitcoin.

Umesto da se prognozov sebe, CoinDesk poverava zadatak da čitaocima sa pollright kao nova godina valjane u, a jedan Bitcoin bio vredan $ 775.

Rezultat je bio da je 56% od 5.500 ispitanika očekuje cena Bitcoin je da udari $ 10.000 do kraja ove godine. 31%, međutim, mislio da je ovo verovatno i 13% je odgovorilo "VTF are iou Smokin '?"

A Banka of America Merrill Linch reportin decembra 2013. Godine, rekao je Bitcoin cena će "vrlo brzo stabilizovati oko 1.300 $ po medalje".

Džejson HAMLIN od GoldStockBull napisao je nade viziju $ 1,800 zlata, pomilovanje za Edvard Snovden i bitcoins za "$ 2.500 ili više" u 2014. Godini.

Da budemo fer, nije svako ko je napravio predviđanje o Bitcoin u proteklih 12 meseci učinio sa određenom roku u vidu, kao što je Vinklevos braće "visionof a $ 400bn Bitcoin Tržišna kapitalizacija. Jednog dana.

Približavati se

Usred takvog raspoloženja, predviđajući ništa drugo nego beskrajnom Bull Run for Bitcoin bi se posmatrati kao izdajnički digitalna valuta vernog društvenih medija sledbenicima. Međutim, iako je bilo definitivno više očekivanja nivou glavom koja je verovatno udario bliže meti, nisu uhvatite naslovi u to vreme.

Neki više sober projekcije nastao nakon mt Gok co i Narodna banka Kine dima je situaciju malo.

Osnivač i direktor Gift, Vinni Lingham, poslali promišljen analizu u aprilu, kada je rekao cena bi stablize između $ 350-550. To je delom zbog trgovački prihvatanja kreće brže nego potrošača, kao i činjenica da su većina još uvek ne može da se definiše šta Bitcoin je.

"U ne tako dalekoj budućnosti, preduzetnici i tehnolozi će koristiti same stvarne bitcoins u nove i zanimljive načine (da pametne ugovore, itd) --hov mnogi će se na kraju potrebno je nepoznat, a to je ono što stvara disbalans u ceni. Upravo sada je sve špekulacije o tome šta će da buduća vrednost od Bitcoin izjednačava sa. "

Jedina druga predviđanja smo otkrili da je negde blizu stvarnoj aktuelnoj ceni Bitcoin je na $ 300S je bio na BitBet- i da je mislio na Božić 2013. Godine.

Medvedi

The Rapture od pre godinu dana nije, međutim, zaustavi neki, od foretelling sigurnu propast za "nepoduprt" nove valute.

Jedan od omiljenih dečaka mućenje u Bitcoin zajednice je: Boston Universiti School profesora za upravljanje Mark T. Villiams, takođe podrugljivo poznat kao "profesor Bitcorn" za njegov pesimističan pogled na criptocurrenci.

Villiams 'vlastiti predviđanja bila hrabra u svom kratkom obimu, koji je vezan da donese ili pobeda ili podsmeh brzo: on predictedin Decembar 2013 da bi cena Bitcoin idu tako nisko kao $ 10 do sredine naredne godine.

Dok je njegov prognoza je verovatno bliži nego većina Posljednji izjava, Bitcoin takođe je ni blizu dvocifrene i Vilijamsa citat otišao u istom rezervi gomilu kao ekonomista Pol Krugman je 1998. Dismissalof značaja novi Internet privrede.

U maju, međutim, Vilijams je rekao CoinDeskhe još veruje Bitcoin je "krajnje precenjena" i da će njegova procena $ 10 i dalje da se dogodi u nekom trenutku u budućnosti.

Blackstone Groupvice predsednik Bajron Beč je dugo bio sklon završetka godine sa predviđanjima. Dok je udario u znak kao Fiat valute prorok govoreći japanski jen bi pasti na 120 po dolaru, njegova kristalna kugla je manje precizno i na Bitcoin vrednosti i korisnosti:

"Tokom prijema u godini Bitcoin je ruši kao investitori shvatiti da ne može da se koristi kao kolateral u finansijskim transakcijama i njegov glavni alat je za ilegalan poslovanja gde je važno anonimnost."

Cena precjenjivanje, međutim, nisu ograničeni na onih dana u decembru 2013. Kao što je nedavno u julu ove godine, neki mogu i dalje videti četiri-figuru Bitcoin vrednost za nekoliko meseci.

CoinTelegraphposted a VideoIN maja koje su dobile različite brojke Bitcoin zajednica na njihovim mišljenjima, sa često urnebesno rezultatima.

Partner Osnivači Fonda Džef Luis, govoreći na londonskom CoinSummit slučaju, predicteda ceni od $ 2,000. On je dodao da će biti "veoma Posljednji kada je niska nestabilnost", ali se procenjuje vrednost će skočiti do $ 2.000 ili više u narednih pet meseci.

Bitcoin Evangelist Roger Ver, poznatog kao cena bika, rekao je Luis nije otišao dovoljno daleko - iako u odbrani ver, on nije postavljen rok i na taj način ne može nazvati ovaj put.

"Ja zaista mislim da $ 2.000 je prilično konzervativna procena. Ne znamo za sigurno da li će se to desiti u ovoj godini, ali nema sumnje u mom umu da je cena Bitcoin je će biti hiljade dolara i, gotovo sigurno, desetine hiljada dolara za jedan. "

Lightspeed Indije lista

Indija kancelarija Lightspeed Venture Partners "(LVPI) napravio hrabar listu predictionsin januara koji pokriva širok spektar pitanja criptocurrenci iznad svega ceni, i bio je široko prihvaćen širom sveta Bitcoin.

Dok je lista tvrdi cena Bitcoin je "najverovatnije u rasponu od $ 4,000-5,000 do kraja 2014. Godine", mi ćemo postaviti to na stranu za sada i fokusiraju na svoje više zanimljivih proročanstvima.

Lightspeed rano predviđanje da će $ 100 miliona u rizičnog kapitala će teći u Bitcoin startup zapravo prilično konzervativna poređenja radi, s obzirom od $ 91.8 je već učinio 2013. Godine.

LVPI predvideo je "brovser Bitcoin" stići u 2014. Godini, radi za digitalnu valutu ono Netscape učinio za masovno prihvatanje Interneta u ranim 1990-ih, a da usluge blockchain na bazi pored onih koji se odnose na valuti i plaćanja će se pojaviti.

Dok više user-friendli usluge kao što su Circlehave pokrenuta da bi Bitcoin bolje upoznati s pitanjima navedenim u Fiat / online banking svetu, i razmene kao Ksapo, ank i CoinJar sada omogućavaju korisnicima da koriste svakodnevne debitne kartice da finansiraju svoje račune, dobijanje da prvi Bitcoin ostaje mukotrpan proces verifikacije podešavanja i ID za većinu.

ChangeTip, naoružan sa novim $ 3.5m u finansiranju semena, pokušava da te prve korake u Bitcoin lakše - ali ipak, teško je reći Bitcoin je imala svoj "Netscape momenat".

Druga značajna LVPI predviđanje je na sledeći način:

"Neće biti manji od pet altcoins (od 50+ u postojanju), koji će preživeli 2014"

Ovo je reda veličine off, kao Alts nastavio da se umnožavaju ove godine. CoinMarketCapnov navodi preko 500 criptocurrencies i taj broj izgleda da raste i pada svake nedelje.

Predviđanje iznad suprotnosti sa mnogim drugima, koji rekao da će biti sve veći interes za ne-Bitcoin criptocurrencies. CoinDesk, takođe, predviđa da "sve veće interesovanje za altcoins".

Programeri žele da Trump Bitcoin na tehnologiji, funkcijama, komunalnih i ekonomskog modela (kao i špekulanti traže novu šansu u ranom stanju usvojilac) osmislio altcoins takvom brzinom da redovna pojava All Things Staro CoinDesk je jedva mogao pratiti.

Konsultant i autor Tim Svanson je napisao često da bi broj digitalnih valuta raste, ne skuplja, govoreći u paperthat veće mogućnosti novčane nagrade za programere koji rade na novim kovanicama, plus prezasićenost rudarske brzinu više ne odgovara za podršku Bitcoin mrežu, će videti broj alts nastaviti da raste.

LVPI je konačna predviđanja? "Satoši su Nakamoto će biti Time'sPerson godine 2014." Pa, možda zaplaši Nevsveek'sill-suđeno ventureinto toj teritoriji, Timevent umesto sa bezbednije - još veoma zasluženo - kolektivna nagrada za one koji se bore ebolain zapadnoj Africi.

Bitcoin prihvatanje

CoinDesk je prva država u Bitcoin reportfor 2014. Rekao: "Usvajanje od strane više velikih potrošača okrenuta preduzeća (npr zaliha i Zinga) će uvesti Bitcoin široj publici".

Da li je više prihvatanje trgovac je dovelo do povećanja stvarnoj upotrebi Bitcoin je još uvek diskutabilno, kao smanjena kupovna moć dovela mnoge Bitcoin korisnicima da drže, a ne troše, njihove novčiće. Nema sumnje, međutim, da Bitcoin prihvatanje od strane Markuee korporativnih imenima je zadržao digitalni valutu u naslovima u 2014.

Nakon brzog conversionto Bitcoin oko početka godine, rekao je OverstockCEO Patrik Birn u intervjuu za CNN da će konkurent Amazon biti "primorani" da prihvati Bitcoin uskoro.

Iako Birn nije precizirao vremenski okvir za to Amazon odgovorio na rastući pritisak od bitcoiners ukidanjem ideju altogetherin aprila, rekavši da nema nameru da "angažuju Bitcoin".

Da malo prognoze zaista predvideo šta se desilo 2014. Godine podseća na jednu važnu činjenicu: nije kao Bitcoin je ikada postojao ranije.

Nikada u istoriji imaju ljudi imali tehnologiju da odmah prenese bogatstvo, bilo gde u svetu, bez pouzdanih treće strane posrednika ili ograničenja na osnovu logistike, troškovima, ili propisa.

Šta će svet učiniti sa ovom novom sposobnošću može se aproksimirati samo defering istoriji i postojećih modela. Dok pozdravljamo nekoga dovoljno hrabar da proriču na Bitcoin budućnost koja se mogu pregledati 12 meseci od sada, važno je da se ne oslanja na njih previše teško prilikom velike investicije ili karijere odluke.

Da li imate bilo kakve prognoze za Bitcoin 2015. Godine? Recite nam u komentarima ispod.

Cene

Slične vesti


Post Ethereum

Prevara kockanje na Ethereum? Regulatori možda neće biti spremni

Post Ethereum

Brazilska centralna banka je istraživanje i razvoj Blockchain Ramping Up Blockchain

Post Ethereum

Blagoslov i prokletstvo: razvijatelji DAO-a na Blockchain-u 2018. godine

Post Ethereum

Metropolis Todai: Shifting Plans for Nekt Etherums Nekt Big Upgrade

Post Ethereum

Scratch That: CriptoKitties nije vizija Kuite Ethereum za aplikacije

Post Ethereum

Skroman prijedlog: Vitalik otkriva višegodišnju viziju za Ethereum

Post Ethereum

Jedan od najstarijih pametnih jezičkih ugovora Ethereuma je predviđen za penziju

Post Ethereum

U unutrašnjosti TrueBit: Eteremumova manja poznata skalabilnost

Post Ethereum

Bitcoin Tests 2018 Highs kao investitori traže privatnost

Post Ethereum

Bitcoin i Zakon o konzervaciji energije

Post Ethereum

Najzad? Paritet objavljuje revidirani softver ispred Ethereum Hard Fork-a

Post Ethereum

Najveća banka u Rusiji pridružila se Enterprise Ethereum Alliance