BitGo Inženjeri Launch Ethereum Vallet Side Project | RS.democraziakmzero.org

BitGo Inženjeri Launch Ethereum Vallet Side Project

BitGo Inženjeri Launch Ethereum Vallet Side Project

Zbog eskalacije interesa u blockchain platformi Ethereum, grupa softverskih inženjera u specijalista Bitcoin bezbednosti BitGo stvorili multi-potpis novčanik ponuda

Ova vest prati izlazak prvog proizvodnoj verziji Ethereum platforme, Miami, prošle nedelje. U to vreme, programeri Ethereum je takođe objavio Mist, a više user-friendli novčanik koji će omogućiti korisnicima da rasporedi pametne ugovore i čuvajte etri, digitalni valuta koja sile svoje aplikacije.

Uprkos ovom napretku, međutim, razvoj novčanik na Ethereum je možda zaostajao, pitanje kreator Vitalik Buterin nedavno CoinDesk rekao da se nada da šire open source blockchain zajednica će pomoći da obrati.

Znaci se pojavljuju da se to već dešava organski.

Ben Čan, Mejson Borda i Barat Chandrashekar, softverski inženjeri u BitGo, izdali Ether.li, a multisig, dva-faktor potvrda identiteta novčaniku za čuvanje i prenos etre, na izvornu token na Ethereum mreže, delimično da primene svoje znanje na ovo izazov.

"Bilo je mnogo više interesa u etru nedavno", objasnio je Čen. "Ja, ja, sam u etru prilično rano u ranoj fazi projekta i tražio da pronađe model u prodavnici etru. U to vreme, ja samo mogu da pronađu dve vrste novčanika."

Problem, Borda i Chan objasnio u intervjuu, bila je da postoje tehničke kompromisi za vođenje novčanik.

Borda said:

"The desktop novčanici koje su dostupne danas izgledaju odlično i da ne osporava da koriste, ali postoji velika tehnološka ograničenja, što je uslov za živu čvora u pozadini. Ako želiš novčanik dostupan sa bilo kog uređaja ili računara, bilo jednom potpisa novčanici. "

Borda je smatrao da će korisnik biti daje značajan tehnološki kompromis tako što sa konvencionalnim putem korišćenja pristupačnu novčanik.

Dok Borda i Čen i rada za BitGo, oni su brzo da komentariše da se ovaj proizvod se ne zvanično objavljen pod BitGo zastavom. Međutim, Borda je objasnio da je pokretanje ima blagoslov pokretanja.

"[Generalni direktor] Majk [Belshe] nas je podstaklo da pokrene ovo", rekao je on.

Multi-SIG i Ether.li

Kreiranje novčanik na Ether.li potrebno samo oko jedan minut, brzinu koja je brža od Bitcoin korisnici novčanika može da se koristi za. Sa kraćim blok vremena, sinhronizaciju punu istoriju blockchain so novčaniku je, dakle kraći.

"Kada se prijavite i napravite novčanik, zapravo razvija ugovor multisig na na Ethereum blockchain", rekao je Čen. "Ovo je ugovor 2-na-3 multisig. Ovakav model je standard u Bitcoin."

Za razliku od jednog potpisa novčanik, multi-SIG, 2FA novčanik zahteva da bude više od jednog potpisa odobri transakciju. U primeru ugovora o 2-of-3 multisig, prvi potpis će biti korisnik na novčaniku, ali drugi bi mogao biti SMS tekst poslat od BitGo.

"Kada želite da se povlačenje ili poslati svoje zlato, jedan od potpisnika za tog ugovora, jedan potpis bi bio veb klijent, a onda BitGo", rekao je Borda. "[BitGo] samo primenjuje taj potpis kada smo dobili SMS od korisnika kojim se potvrđuje da oni žele da ga pošaljete."

Na primer, ako korisnik želi da pošalje Eter nekom drugom, oni će inicirati transakcije na Ether.li. Oni bi onda čekati na tekstualne poruke koje je tražio kod, koji je drugi potpis. Korisnik bi stavio kod u i to će poslati etar do svog odredišta.

U slučaju da pojedinci izgubiti svoje privatne ključeve rekao: "više SIG vam omogućava da oko tog problema."

Oba programeri radili na oprez da je ovo novčanik još uvek bio u svojim ranim fazama. U FAK, tim je rekao:

"Naša odluka da se oslobodi ovaj proizvod je na osnovu potražnje i iz ličnog potrebe za bolju bezbednost. Međutim, upozoravaju da ovaj novčanik nije prošla bezbednosnu reviziju."

BitGo i Ethereum

Ether.li se oslobađa, tim kaže, iz želje da se dobije nešto van na tržište u relativno kratkom vremenskom periodu.

Uprkos tome, on je rekao BitGo namerava da primeni svoju tehnologiju za upotrebu u Ethereum prostoru, pod uslovom tržište nastavlja da se razvija.

"Mi smatramo sebi bezbednosni kompaniju", rekao je Belshe CoinDesk. "Naš rad je u potpunosti u skladu sa Bitcoin valutu sigurno i isti problemi koje ste štite Bitcoin u online svetu imate u zaštiti bilo criptocurrenci. Mislimo da može da pruži vrednost u Ethereum prostoru."

Dok BitGo nisu imali ništa zvanično da objavi u vreme intervjua, Belshe rekao da će njegova firma se pokreće u industriji grade Ethereum novčanik "vrlo brzo".

On je zaključio:

"Mi zapravo nismo baš planirala da objavi bilo šta još, ali ćemo biti u Ethereum prostoru."

BitGoEthereumMultisig

Slične vesti


Post Ethereum

Može li novi socijalni operativni sistem popraviti DAO?

Post Ethereum

Jedan od najstarijih pametnih jezičkih ugovora Ethereuma je predviđen za penziju

Post Ethereum

Predloženi Ethereum investiciono vozilo izaziva kontroverzu

Post Ethereum

Roll up for Branded coins, Roll on the Robot Overlords

Post Ethereum

Bitcoin Pioneer Charlie Shrem pokreće novi Blockchain Venture

Post Ethereum

Sledeći talas aplikacija Ethereum je skoro ovde

Post Ethereum

BlockCipher oslobađa Ethereum API Toolkit za programera

Post Ethereum

Decentralizovani programi: ključna pitanja direktora za inovacije banke

Post Ethereum

Snaga Korisnika: Accenture i Microsoft promene identitet sa Ethereum-om

Post Ethereum

Miners Boost Ethereum-ova transakcija sa porastom gasa

Post Ethereum

Plan B? Etereumski inovatori oživljavaju borbu za net neutralnost

Post Ethereum

Blockchain za CPU? Analizira Golemov prodaju etereum Token