Cene su pored toga, Criptos Tech Stack se stalno poboljšava | RS.democraziakmzero.org

Cene su pored toga, Criptos Tech Stack se stalno poboljšava

Cene su pored toga, Criptos Tech Stack se stalno poboljšava

Pogled na naslova kasno mogu vas ostaviti sa poznatim zaključkom - sa svim usponima i padovima na tržištu, to je suviše rano da se Cripto ozbiljno.

I to je istina, uprkos najboljim naporima najznačajnijih programera čak i industrije, najveći criptocurrencies svetski ostati ne samo nestabilna, ali teško (i rizično) da koristi, barem na način koji namenjene su njihovi kreatori ".

Ipak, ide u 2018., entuzijasti u celom svetu vredno rade na poboljšanju.

Kao takva, tu je optimizam napredak mogao da počne da se jedinjenja, kreiranje korisničkog iskustva koja konačno počinje da prevaziđemo probleme - naime, visoki honorari i dugog čekanja vremena - korisnici većine blockchains su postali previše navikli.

U stvari, u narednoj godini, blockchain korisnici mogli da vide uzbudljive nove funkcije i naučnih prvi put u istoriji da samo mogu pomoći gurnuti u industriji bliže toj viziji:

1. Off-chain kanali

Šta ako je moguće transakcije blockchain zasnovane da bi se izbeglo korišćenje blockchain uopšte?

To je velika ideja van blockchain plaćanja kanala, što je ideja koju harkens backto 2015, ali čije vreme može imati konačno doći ove godine. Većina povezan sa Lightning mreže Bitcoin je, ideja je zapravo više uopšte ne ovom konkretnom slučaju.

U suštini, van-blockchain plaćanja kanali će omogućiti dvoje ljudi koji koriste bilo koju criptocurrenci poslati male uplate napred i nazad, taloženje na blockchain (i suočavanje sa svojim visokim taksama i sporim transakcioni puta) samo kada je apsolutno neophodno.

Zbog potencijalnog uticaja, ideja hvata na - programerima Ethereum, dok oni često ne vide oči u oči sa svojim vršnjacima Bitcoin su na rad na istoj vrsti rešenja.

Ali, tu je više nego samo rivalstvo u igri, tu je i razlog da se veruje 2018. Mogla biti drugačija u tom stvarnih živih transakcije mogu biti poslati u značajnom broju.

Programeri koji stoje iza Lightning mreže Bitcoin je proglasili tehnologija skoro spreman na osnovu uspešnih testova. U međuvremenu, programeri Ethereum je takođe otkrio uspešne testove za svoje verzije koncepta, Raiden mreža, sa više ambiciozan verziji, Plasma, potencijalno iza ugla.

2. Real-Live FINANSIRANjE

Kao njihova popularnost raste, pažnja se takodje posvećuje rekuiredto električne energije održati criptocurrencies.

Dok relevantni podaci teško razumjeti, dokaz-of-rada, konsenzus protokola koji leži u osnovi bitcoin rudarstvu, najbolje se može definisati kao proces energetski intenzivne. Kao takav, postoji zabrinutost oko njenog korišćenja električne energije može imati velike posledice na životnu sredinu.

Ovo je dovelo do novog istraživanja na ideji iz 2011. Godine kao dokaz-o-udela, ili "konsenzus glasanjem," ideja realizuje, međutim, ne na skali namenjenog za Ethereum.

Kao takav, on je dugo očekivani projekat Kasper je verovatno da će biti pod značajnim nadzorom ovo dolazi godine, a rane verzije počinju da vide svetlost.

U testnet objavljenom u novogodišnjoj noći, jednoj varijanti Casper, je tvrdio da bude funkcionalna. Karl Floersch, vodeći developer iza tehnologije, rekao je CoinDesk u vreme kada je kod radi sa "bez štucanja."

Posla ostaje da se prilagodi ovu ranu verziju Casper kroz različite Ethereum klijenata, ali Ethereum kreator Vitalik Buterin izjavio je da očekuje da će tehnologija će biti testiran uz dokaz-of-rada negde u budućnosti.

3. Privatnost napredak

Politika je nešto zanemaren obećanje u većini blockchains, ali ipak je to pitanje koje je moglo videti napredak ove godine.

Najznačajniji je napredak u dokaze nula-znanja, što Buterin je nazvao "jednim najviše pod-hiped stvar u kriptografije sada," postaju jeftiniji i jednostavniji za primenu.

Oblik kriptografije da krije informacije bez rizika validnost, to je već prilagođen malim degreeinto Ethereum, što bi moglo dovesti do talasa startup eksperimentisao sa privatnim pametnim ugovora u novim i neočekivane načine.

Osim toga, u beloj članku objavljenom ranije ovog meseca, sistem za postizanje nula-znanja bez ugrožavanja poverenje - tačka sporenja u nekim ranijim iteracija u Tech - pušten, ispravku koja bi mogla imati uzbudljive posledice.

I kao postojeće tehnologije sazreva, privaci orijentisane criptocurrencies kao što su Monero i zcash su takođe postavljena za poboljšanje.

U pripremi za nadogradnju, zcash je stalno jačanje svoju bezbednost, dok Monero ubrzava za sprovođenje "bulletproofs", funkciju koja bi mogla smanjiti naknade za 80 odsto.

4. Decentralizirani razmene

Ne, ovo nije samo nova verzija Coinbase ili Kraken.

Kao najveće razmene industrije bore da se izbori sa prilivom novih usvajaju, sve veći broj projekata su na poslu razvoj nešto što se zove decentralizovana razmena. Izraz označava ne samo novu razmenu brovser-based, već neka vrsta softvera korisnici mogu da koriste da zamene jedan criptocurrenci sa drugima bez centralnog entiteta.

2017 video poplavu novih decentralizovanih projekata razmene, kao što su Shapeshift je Prism, 0k, OmiseGo, Kiber mreže, i mnogi drugi.

Očekujte te napore da se ubrza ove godine.

Do sada, hardver novčanik Ledžer je već integrisan sa decentralizovana razmena radar Relai, omogućavajući korisnicima da trustlessli razmenu tokena na osnovu Ethereum.

Dok funkcionalnost je ograničena (to je podržano samo jednom novčaniku i samo tokena Ethereum na bazi mogu da se šalju), mnogi u industriji vidi kao uvid u budućnost ne samo criptocurrenci razmene, ali same tehnologije.

EthereumBitcoinforks

Slične vesti


Post Ethereum

Scaling Lightning? Kako oživjeti bi moglo poboljšati Bitcoinov najhrabriji plan skaliranja

Post Ethereum

Uzorci Blockchain-a se ubrzaju dok Južna Amerika vidi etereum uptake

Post Ethereum

Monak će dovesti Ethereum Tech u Hiperledger Blockchain Group

Post Ethereum

Blagoslov i prokletstvo: razvijatelji DAO-a na Blockchain-u 2018. godine

Post Ethereum

Counterparti Ignites debatuje sa integracijom etereuma

Post Ethereum

Bitcoin cene su opale za 770 dolara, ali padaju samo u periodu od 2018. godine

Post Ethereum

Rebranding DAO: Concept Blockchain Concept se vratio nazad

Post Ethereum

5 Takeavais iz CoinDesks Understanding Ethereum Report

Post Ethereum

Poof, Iour Monei Gone: Building for Blockchain Users

Post Ethereum

Jedan od najstarijih pametnih jezičkih ugovora Ethereuma je predviđen za penziju

Post Ethereum

150 Članovi: Indijska vlada, Mastercard Pridružite Enterprise Ethereum Alliance

Post Ethereum

Brazilska centralna banka je istraživanje i razvoj Blockchain Ramping Up Blockchain