Jeff Garzik pokreće Blok za pokretanje kriptocurrenci Cross-Blockchain | RS.democraziakmzero.org

Jeff Garzik pokreće Blok za pokretanje kriptocurrenci Cross-Blockchain

Jeff Garzik pokreće Blok za pokretanje kriptocurrenci Cross-Blockchain

" 'Tis šta je to' Tis."

Nazovite to izjava o vremenu, ali Blok direktor Džef Garzik nije tačno očekuje topao prijem od nekih krugova u vestima njegov pokretanje pokreće novi token.

Dugo kontroverzni figureat centru debate o tome kako najbolje da smanji javnu Bitcoin blockchain, Garzik kompanija je danas najavljuje ono što veruje da će biti rešenje za razmiricama je doživljava kao čuvanje novca iz utvrđenog criptocurrenci tržištu.

Predstavljen na Monei2020 u Las Vegasu, Blok se otkrivanja metronom, a criptocurrenci koja ima za cilj zahteva niz noviteta u kripto-ekonomiji, uključujući i nudi korisnicima mogućnost da prebacite isti token i nazad između blockchains po želji.

"To je neka vrsta najbolje od-svih-svetova criptocurrenci", rekao je Garzik, opisujući ga kao "vagonu" koji bi mogao voziti na vrhu bilo kom kompatibilnom blockchain.

Garzik rekao CoinDesk:

"Možete ga pokrenuti na etheruem, Ethereum klasika, kvantne. To je jedan od ključnih načina da ovo je samoupravna, po prvi put, da ne vezan za jedan blockchain, možete pokrenuti metronom ugovore o bilo EVM kompatibilan blockchain. "

Što se tiče kako će uticati na poslovni model Blok, danas usmerena na usluge preduzeća, Garzik i suosnivač Met ​​Roszak su naveli da veruju da je projekat u skladu sa firmom je "multi-principu, multi-mreža" vizija za blockchain razvoj.

Pokrenut 2016. Godine sa ciljem dovođenja Red Hat inspirisanih usluge Bitcoin, Garzik ponovio poznatu refren u intervjuu, izrazio uverenje Bitcoin i dalje predodređen da formira "koren na Internetu blockchains", drugi od kojih mogu imati različit koristiti predmete i atribute.

U tom svetlu, Garzik uramljena metronom kao traži da ponudi korisnost onima koji žele više pouzdano skladište vrednosti i osnove za distribuiranih aplikacija.

"Mislimo da postoji konzistentan zahtev za opciju suta lanca sam ukazuju na velike neizvesnosti dokaz-o-akcija i dokaz bez posla, gde je sistem dokaz-o-akcija će promeniti novca. , ali [Ethereum] nije naveo koliko će se promeniti ", rekao je on.

To je rekao, Garzik rekao metronom nije baš ponuda za zamenu preovlađujući javni blockchains dostupni na tržištu, toliko da ih prilagodi na drugoj publici.

"Možete očekivati Bitcoin makimalists 'iz Ethereum makimalists" reakcijama, ali gradi na snazi postojećih blockchains, nije pokušavao da ih lakta u stranu ", rekao je on.

Nema 'egzistencijalnih rizika'

Ali, ako neki od više na izdanju debata u criptocurrenci sveta kao pored tačke, pojavljuje se učešće Garzik da su ga ostavili sa inspiracija za njegov najnoviji rad.

Kao što je navedeno u metronom belom papiru, jedan od glavnih prodajnim mestima u principu je da ima "nultu kontrolu osnivač" nakon lansiranja, i kao takav, je otporan "na hirovima pojedinca ili zajednicu razdora" od funkcionišu kao serija pametnih ugovora.

Sve u svemu, metronom se sastoji od četiri vrste pametnih ugovora, koji izdvajaju za distribuciju novih tokena, reguliše snabdevanje i likvidnosti i kretanje sredstava između računa.

Pohvalio kao funkcija od strane Blok tima, Roszak veruje da sofisticirani automatizacija će ohrabriti velike investitore koji tek treba da stavi novac u javne criptocurrencies zbog straha od naizgled nepostojani odlučivanja programera grupe da to uradi.

"Kada su analiziraju criptocurrenci, analitičari inženjera i ekonomista sedi na odbora, oni kažu da pokupi prve dve -. Bitcoin i etar Onda oni kažu, pa tu je viljuške, 'građanski ratovi,' 'dokaz o Vitalik,'" Roszak pozicionirana. "Oni su kriptografski siguran ali ove komponente stvaraju iznenađenje i rizik."

Nasuprot tome, Roszak uramljena metronom token kao "fiksne i zaključan u kamenu", pripisuje mu predložio moraju suprotstaviti ove probleme.

Međutim, Roszak činilo da Izbegavas ideju da povoju stanje blockchain tehnologije može predstavljati problem s obzirom na fiksni prirodu distributivnog sistema criptocurrenci. Umesto toga, on je tražio da se naglasi da, dok je monetarna mreža postavljena, fleksibilnost će biti obezbeđen u sposobnost tokena do luke, sistem između blockchains.

"Imajući to rigidnost znajući tačno šta je znak radi i ponaša, da izvesnost, budući da Tiraž kriva, nije dostupan u bilo kojoj drugoj criptocurrenci", rekao je on.

Monetarni mreža

Isto tako jedinstven, međutim, kako će znak nastojati da rade na lansiranju.

Kao što je opisano u saopštenju materijalima, metronom otvara sa početnim aukciji od 10 miliona MTN, sa 8 miliona MTN stavi na raspolaganje javnosti i 2 miliona se izdvoji za Blok kao razvojnog tima glavni.

Bilo prihod od prodaje će biti poslat na pametne ugovora koji će upravljati raspodelu sredstava, koje Garzik rekao će distribuirati sredstva "decenijama" u metronoma korisnicima.

Kao primer, biće stabilna dodjela novih metronom tokena dnevno, sa oko 2.880 MTN stvorena tokom prvih 40 godina.

Ovde, takođe, Garzik vidi metronom kao nudeći inovaciju na tržištu gde se većina criptocurrencies trebalo da smanje svoje zalihe na nulu.

"To je jedna od briga o krive ponude Bitcoin tipa, a pretpostavlja se i da se nada da će to platiti da održe sistem. Ali, to je samo nada", rekao je Garzik.

Ipak, to je ovde gde metronom možda mogao da radi na pitanjima slične onima to žele da izbegnu u njegovom dizajnu. Navedeno u belom papiru je kako određene grupe mogu preduzeti korake da promeni brzinu snabdevanja.

"Konzorcijum bi mogao složiti do trpeze MTN snabdevanje sa novim ugovorom MTN na istim ili različitim lancima, izvozom sredstava oni kontrolišu u novom trpeze," beli papir čita.

Da takve odluke može takođe formira predmet razmiricama nije upućen u novinama.

Prodaja detalji

Naoružani sa ovog plana, Blok se kreće napred na pokretanju tokena, određivanju datuma za prvu nedelju decembra za tokena.

Prema Roszak, metronom kod je prošla tri revizije, jer je prvi pisani, od Ethereum Fondacija član Gustav Simonson; Demian Brener, direktor pametan ugovora pregled usluga provajdera Zeppelin; i Martin Svende, bezbednost glavni u Ethereum fondacije.

Na izdanju javnosti, Blok će imati za cilj da se koristi aukcijsku model opadajuće po ceni po kojoj bonove postala jeftinija za kupovinu kao prodaja napreduje.

Ipak, to je trenutno stanje koda koji je bio možda najveći prodaja tačka prodaje.

"Danas, možete podići novac sa dobrom idejom, ali neke od ovih stvari se ispituju na pritisak, moraćete da pokrene sa kodom, onda morate da pokrenete sa korisnicima", rekao je Roszak.

On je zaključio:

"Mi smo pokretanje sa kodom koji je spreman."

Metronom medija kit FAKbi CoinDeskon Scribd

Slične vesti


Post Ethereum

Bank of America se usvaja kao sledeća prepreka za etereum test

Post Ethereum

Tajni projekat Enterprise Ethereum dobija mješovite reakcije na EDCON 2017

Post Ethereum

Brazilska centralna banka je istraživanje i razvoj Blockchain Ramping Up Blockchain

Post Ethereum

Bitcoin cene su opale za 770 dolara, ali padaju samo u periodu od 2018. godine

Post Ethereum

10 najutjecajnijih ljudi u bitkoinu ove godine

Post Ethereum

Ničija zemlja? Eter Cene pristupaju 350 dolara, ali se bore za izgradnju trenutka

Post Ethereum

Predloženi Ethereum investiciono vozilo izaziva kontroverzu

Post Ethereum

Rebranding DAO: Concept Blockchain Concept se vratio nazad

Post Ethereum

Miners Boost Ethereum-ova transakcija sa porastom gasa

Post Ethereum

Bitcoin nije bio jedina digitalna valuta koja bi se mogla videti posle izbora

Post Ethereum

Prevara kockanje na Ethereum? Regulatori možda neće biti spremni

Post Ethereum

Izgradnja temelja za skalabilnu eterumsku zajednicu