Bank of America se usvaja kao sledeća prepreka za etereum test | RS.democraziakmzero.org

Bank of America se usvaja kao sledeća prepreka za etereum test

Bank of America se usvaja kao sledeća prepreka za etereum test

Bank of America je pokazala napredak na blockchain aplikacija dizajnirana da bi se lakše globalne riznice da posluju sa novim klijentima.

At a Microsoft eventlast nedelje, banke direktor američke trgovinske i lancem snabdevanja finansija, Ann McCormick, prikazao novu verziju aplikacije Ethereum-based, demoing kako automatizuje proces stvaranja pripravnosti akreditiv.

Vrsta garancije ključne za stvaranje poverenja između novih poslovnih klijenata, slova su kodirana na blockchain kao dio suđenja uz pomoć Microsoft Azure je blockchain-kao-a-Service sandbok. U suštini, umesto pisma se ručno poslati između više stranaka, oni su prevedeni na pametne contractson privatnu verziju Ethereum blockchain.

Međutim, ispostavilo se da rad sa Microsoft je više da gradi samo tehnološko rešenje za dati problem. McCormick tvrdi da je Microsoftov raznovrstan set klijenata mogao ubrzati usvajanje blockchain tehnologije za nove korisnike.

Ona je rekla:

"Mi smo partnerstvo kako bi se osiguralo da se usvajanje, jer to radi samo ako se stranke da usvoje."

McCormick priznaje, međutim, da je postizanje rasprostranjenu usvajanje bilo kog novog servisa nije samo tehnološki - to je takođe u vezi zna ko je zainteresovan za korišćenje tehnologiju, a koji je možda već biti u stanju da to učini.

Zbog toga, to je McCormick, rekao je Microsoft i Bank of America je usklađivanje svoje korporativne klijente mreže da bi bolje razumeli gde bi postojati sinergija.

"Kada gledamo narednim koracima", rekao je McCormick "prvo gledamo na to iz veću sliku, a onda šta možemo isporučiti u bliskoj budućnosti."

Kompleksan proces

Takođe se zove "plaćanje poslednjeg utočišta", A pripravnosti akreditiv je garancija plaćanja od strane banke izdavaoca u ime podnosioca zahteva do korisnika.

Ali, u aktuelnom, komplikovan proces, više stranaka može samo doprineti pismu nakon drugi su to uradili. To znači da greške i netačnosti mogu ostati neotkriveni do konačnog izdavaoca - u ovom slučaju Bank of America - pregled dokumentacije.

To je ono što McCormick zove "Spaghetti svet" finansija, jer ako se otkrije problem ceo proces mora ponovo početi iz početka.

Umesto toga, Banka Amerike Ethereum rešenje pomera ceo proces na jedan, samo-izvršenje smart ugovora.

"Vi imate ove pametne ugovore, da blockchain olakšava, da su do rutiranje i događaj za aktiviranje", rekao je Mccormick. "Međutim, oni takođe mogu da imaju uslove da Microsoft ili Bank of America zahtevaju u tom režimu akreditiva."

Tapping u blockchain

PROBLEM blockchain rešenje je dizajniran da se bavi je da Microsoft Trezor - koji deluje kao neka vrsta in-house banka za tehnološki gigant i nedavno je u vrednosti od $ 120bn - ima više od 1.000 različitih banci accountsheld po mnogo više usluga nego samo banke Amerika. Dalje, Bank of America izdaje akreditive širokog spektra potencijalnih dobavljača.

Da bi zaista iskoristiti efektima mreže pokretnih takav tok rada na blockchain, više banaka bi trebalo da koriste uslugu i više dobavljača bi trebalo da bude u stanju da prodre u tech.

Ovo je mesto gde bi mogao interoperabilnost stvarno doći do izražaja.

Na primer, prošle godine Bank of America udružili upvith HSBC da pokrene projekat lanca snabdevanja blockchain izgrađena korišćenjem Hiperledger, Linuk-konsortijuma a koji upravlja različitim blockchain codebases. Onda, ranije ove godine Microsoft becameone od osnivača preduzeća Ethereum Saveza, alternativni privatnog blockchain softverskog sistema.

Kao rezultat toga, fragmentacija tradicionalne finansija sve više ogleda u blockchain, dalje što je verovatno da će svaki rešenje treba da bude u stanju interoperabilnost sa ostalima.

Ipak, obraćajući se potencijalnim pitanjima počinje sa prepoznavanjem da je kompatibilnost je verovatno sledeći korak.

Microsoft glavni arhitekta zadužen za Azure blockchain inženjeringa, Marlei Grai, zaključio:

"Ovo ekosistem će samo da smanji kad to nije samo Bank of America -. To mora biti sve ove druge međunarodne banke Moramo da se taj uticaj mreže ide."

EthereumMicrosoftBank of America

Slične vesti


Post Ethereum

Skroman prijedlog: Vitalik otkriva višegodišnju viziju za Ethereum

Post Ethereum

Zakonski obavezujući pametni ugovori? 10 advokatskih firmi pridružite Enterprise Ethereum Alliance

Post Ethereum

LendingRobot je prebacivanje investicionih zapisa u javni blockchain

Post Ethereum

Bitcoin cene su opale za 770 dolara, ali padaju samo u periodu od 2018. godine

Post Ethereum

Microsoft će hostovati Consensus 2018 Blockchain Hackathon

Post Ethereum

U unutrašnjosti TrueBit: Eteremumova manja poznata skalabilnost

Post Ethereum

Snaga Korisnika: Accenture i Microsoft promene identitet sa Ethereum-om

Post Ethereum

Trust No One: Pametnja sigurnost ugovora o eteru pada

Post Ethereum

Bitcoin nije bio jedina digitalna valuta koja bi se mogla videti posle izbora

Post Ethereum

10 najutjecajnijih ljudi u bitkoinu ove godine

Post Ethereum

Kod je zakon? Nije sasvim

Post Ethereum

Cripto 2.0 u 2018. godini: Pretvaranje teorije bitkea u veliki biznis