Augur-ova probna žetonica naglašava Appcoin zamke | RS.democraziakmzero.org

Augur-ova probna žetonica naglašava Appcoin zamke

Augur-ova probna žetonica naglašava Appcoin zamke

Tržišta kripto nisu dobro reaguje na lansiranje prorok digitalnog sredstva.

Predviđanje tržište Ethereum zasnovan izašao iz kapije jak prošle nedelje, sa svojom reputacijom (RESP) tokena brzo uzimajući naveden na tržištima kao što su Poloniek, Bittrekand Kraken. Međutim, tržišna vrednost tih tokena naglo pala u post-lansiranja trgovine.

Od tada, neki tržišta posmatrači su se preselili da izraze svoje zabrinutosti oko blockchain Tokenovi dugoročnu održivost i održivost "appcoins" uopšte.

Nameru da deluje kao podsticaj za predviđanje tržišta korisnike koji daju pouzdane izveštaje o prorok platformi o realnim događajima, Augur podigao oko $ 5,3 miliona u prodaji svojih REP tokena prošle godine. Platforma pokrenula javnost Betain marta, ali do prošle nedelje, nisu bili u mogućnosti da se slobodno kupiti ili prodati.

Javnost izdanje je značajan test appcoin modela, u kome su tokeni izdate preko blockchain kako na usvajanje tora i obezbedi mehanizam za podršku projekta. Dok advocatessai model predstavlja novi način za startup za podizanje gotovine i izgradi zamah, criticshave tvrdi da je appcoin je malo više od "Snake Oil" sa novim imenom.

Što se tiče kako je trgovci vide, odgovor je manje jasna, iako Augur pruža dragocenu tačku podataka.

Cena REP je oštar udarac ubrzo nakon lansiranja, pada 52% iz cijene otvaranja $ 13, 4. Oktobra do niskih $ 6 6. Oktobra. REP cene su trenutno prijavio u proseku od oko $ 6.50, Poloniek podaci pokazuju.

Usred tih oštrih padova, Vhaleclub Petar Zivkovski izrazio zabrinutost da RESP lansiranje je u velikoj meri koristi za one koji su kupili ranije.

On je rekao CoinDesk:

"[Rep] je nagrađen akumulatori, osnivanja tim, rano kupcima, mnogo više nego što je verovatno da će nagraditi svakoga kupuje sada."

Rani potezi

Digitalni valuta brzo provalio u prvih 10 criptocurrencies kapitalizacija tržišta, i bio je osmi po veličini valutu u trenutku novinare, prema provajdera podataka CoinMarketCap.

Dok RESP komandovao tržišna kapitalizacija od $ 71m u to vreme, ova cifra predstavlja oštar pad od svih vremena visoke od $ 119.7M 5. Oktobra.

Većina rane trgovine na valute održana Poloniek, i Zivkovski napomenuti da je većina početnog REP / BTC obima prolazi kroz ovaj razmene je obim prodati. Njegovo vratilo je da je početna faza trgovanja je vođen "početkom accumulators.looking da likvidira svoju REP u korist [Bitcoin]."

Artur Hejs od BitMEKS tvrdi da, uprkos padu, oslobađanje je u velikoj meri uspeh jer je njena cena ostaje iznad onoga što je rano usvajaju platio prošle jeseni.

"Ja bih rekao da to nije prepreka uopšte", rekao je on CoinDesk. "Token i dalje trguje i iznad svog MCK ceni."

Gledajući unapred

Šta se dešava od sad pa nadalje na REP principu zavisi u velikoj meri od dva faktora: usvajanje i nadzora regulatornog.

Neki tvrde da bi Augur potencijalno ući grube regulatornih vode poput onih koje osuđeni Intrade, tržište predviđanja koja je zatvorena početkom 2013. Zbog pritiska od strane američke vlade.

"Svako predviđanje tržište koje skida verovatno privući nepoželjno i eventualno fatalnu regulatorni pažnju za sportsko klađenje," rekao je Jakov Eliosoff, koji vodi kalibrisane Markets LLC, a criptocurrenci investiciona firma.

On je smatrao da, čak i ako platforma uspeva da se kloni takvih regulatornih rizika zbog svoje decentralizovano upravljanje, odluka Augur da odustane etar - za criptocurrenci na Ethereum mreže - i da pokrenu sopstveni appcoin bi potencijalno moglo potkopati njenu sposobnost da obaveštavaju korisnike za dugoročno.

"Za mene je to ime igre", rekao je on CoinDesk.

Najmanje jedan analitičar na tržištu ima alternativni pogled na lansiranja, što ukazuje da RESP neće biti poslednji Ethereum zasnovan appcoin da vidi sličan lansiranje.

"Ponavljanje je prvi veliki Ethereum subtoken da privuče pažnju na berzi," istakao Olaf Karlson-Vee osnivač digitalni hedž imovine fonda Polichain Capital, dodajući:

"To neće biti poslednji."

Ispravka: Ovaj članak je izmijenjen da pravilno pripisuju komentar Jacob Eliosoff.

PricesEthereumAugur

Slične vesti


Post Ethereum

10 najutjecajnijih ljudi u bitkoinu ove godine

Post Ethereum

Miners Boost Ethereum-ova transakcija sa porastom gasa

Post Ethereum

Pokretanje Blockchain-a Chronicled Pokreće Ethereum IoT Registri

Post Ethereum

Skroman prijedlog: Vitalik otkriva višegodišnju viziju za Ethereum

Post Ethereum

Tajni projekat Enterprise Ethereum dobija mješovite reakcije na EDCON 2017

Post Ethereum

JP Morgan, Santander je rekao da se pridruži novoj grupi za etereum Blockchain

Post Ethereum

Najzad? Paritet objavljuje revidirani softver ispred Ethereum Hard Fork-a

Post Ethereum

2017: Kada će Ethereum otići od IT-a do preduzeća

Post Ethereum

Sledeći talas aplikacija Ethereum je skoro ovde

Post Ethereum

Blockchain Energi Project osvojio Consensus 2018 Hackathon

Post Ethereum

Counterparti Ignites debatuje sa integracijom etereuma

Post Ethereum

Poof, Iour Monei Gone: Building for Blockchain Users