9 Must-Vatch pregovori na Ethereum-ovom Big Developer Eventu | RS.democraziakmzero.org

9 Must-Vatch pregovori na Ethereum-ovom Big Developer Eventu

9 Must-Vatch pregovori na Ethereum-ovom Big Developer Eventu

Drugi po veličini na svetu blockchain mreža postavljena na domaćin godišnjoj konferenciji za programere ove nedelje.

Koji će se održati u Šangaju, Devcon2is Očekuje se da će izvući naviše od 700 učesnika, a postavi sa mnogo značajne programere pametne blockchain ugovora. Na strani za razgovore i panela će biti Ethereum stvaraoca Vitalik Buterin, dovesti Kasper developer Vlad Zamfir i kreator čvrstine programskom jeziku, Christian Reitviessner.

Takođe, govoreći su članovi preduzeća finansijskih firmi, uključujući Microsoftand Thomson Reuters, sa više pričalo da bude prisutan.

S obzirom na nedavni suđenja i nevolje tehnologije u nastajanju, međutim, ton ovogodišnjeg DEVCON, izgleda verovatno da se promeni. Kako projekat nastoji da povrati od događaja ovog leta, tokom kojih je primetno urušavanje projekta i njegovu zajednicu zaključan u žestokoj raspravi, dijalog je verovatno da bi obezbedile boju kako njeni lideri veruju da može da krene napred iz prethodnih izazova.

Pogled na rasporedu otkriva tešku fokus na sigurnost i skalabilnost - dva pitanja koja su vrh uma za programere koji rade na blockchain projektima širom sveta. Dalje, tu je verovatno da je fokus na slučajeva upotrebe koje naglašavaju kako je javnost Ethereum blockchain, kao i privatne implementacije, može da se koristi i danas.

Ide tamo sami ili gledanja livestream? Ovo je naš krug-up događaja na našem rasporedu.

1. Ethereum za 25 minuta - Vitalik Buterin

Da se ​​zagreje pre više tehničkih prezentacija, Ethereum tvorac Vitalik Buterin će na kratko razbiti ključnih komponenti je pametan ugovora blockchain, opisujući tehničke termine kao što su "ujaka" i "gas" i šta oni znače za mrežu.

Razgovor je verovatno nešto što se mora videti za one koji traže da se do brzine sa projektom i njegovim različitim kompleksnosti nudeći pogled veliku sliku svojih ciljeva i vizije.

S obzirom na dugo relevantnost nekih od najranijih razgovora Buterin je ovo nova prezentacija mogli dokazati da bude jedan za vremensku kapsulu.

2. Svap Zakuni i Svindle. Roj Incentivization - Viktore tron i dr Aron Fišer

Jedan od dugoročnih ciljeva Ethereum je da koristite blockchain da izgradi nove generacije Vorld Vide Veb (veb 3.0), koja suze svoje trenutne temelje i zamenjuje ga sa novim podešavanjem koji se ne oslanja na velikim posrednika.

Ali ta vizija će zahtevati mnogo koraka, od kojih je jedan manje poznati protokol zove Roj.

Sa relativno visoke cene za transakcije na Ethereum mreži trenutno, ostaje previsoki za korisniku da čuva podatke direktno na Ethereum blockchain. Roj, koji radi slično BitTorrent, može omogućiti ugovori biti manjih dimenzija, dok isporuku velike količine podataka sa na blockchain.

U tom razgovoru, programeri Viktore tron i dr Aron Fischer će objasniti kako je sistem za skladištenje fajlova funkcija, kako se podstiče ljude da ga koriste, a zašto to će biti ključ za budućnost mreže.

3. Pravilno-po-građevinskog Asinhronnie Casper protokola - Vlad Zamfir

Ethereum je najavljeno da drastično promeniti u narednim godinama.

Verovatno u središtu ove vizije je da migracija mreže iz trenutne blockchain Ethereum je dokaz-of-rada na onaj koji koristi mehanizam transakcija proveru poznat kao dokaz-of-udela (POS). Najavio je u 2015. Godini, "Kasper" je nadimak za tehnologiju, onaj koji obećava da reši istorijski problema sa POS provere i da ostaje veliki znak pitanja na mape puta mreže.

Evo, Ethereum programer Vlad Zamfir je verovatno da baci svetlo na proces koji je uglavnom došlo iza zatvorenih vrata.

4. Državna Kanali: Sistemski bezbednosnih razloga i rešenja - Joseph Poon

Nastavljajući sa fokusom na kamenca rešenjima, dve prezentacije će istražiti 'državne kanale', mreže koje žive sloj iznad blockchain koji imaju za cilj da proširi obim transakcija i pametnih ugovora koji Ethereum može da podnese.

Razgovor je verovatno značajan jer je najavljeno da daje tvorac Lightning mreže, najpoznatiji off-lanac plaćanja mreže kanala, ali onaj koji je predviđen za upotrebu na Bitcoin blockchain.

U intervjuu, Pun rekao da će njegova priča će navesti sigurnosne probleme koji Ethereum programerima treba paziti pri izgradnji sopstvenih slične van lanca Micropaiment mreže, kao i njegove preporuke o tome kako slični Ethereum projekti mogu da napreduju harmonično.

Poon rekao CoinDesk:

"Moja namera je da olakša cross-lance, tako da criptocurrenci razmene može biti dalje decentralizovana."

Kao što je i dalje jedan od retkih mesta na rasporedu koji promoviše unakrsno blockchain developer saradnju, ova priča bi mogao jedan dokazati da gleda.

5. Panel Smart ugovora Bezbednost u Ethereum

S obzirom na kolaps DAO, ovo veće moglo jedan dokazati da gleda.

Došlo je do poseban naglasak na kasno u projektovanju pametnih ugovore koje su mnogo bezbednije i lakši za korišćenje, a veliki deo krivice (barem u očima javnosti) je pao na novom pametnom jeziku ugovorni Ethereum je, čvrstinu.

Nakon kolapsa Tao je, velike banke poput Barclais i manjih startup ulažu vreme i energiju u alternativnim pametnim ugovaranja jezika.

Kao takav, a panel će se fokusirati na "implikacija i razvoju" pametnih ugovora, panelista uključujući Soliditi tvorac dr Christian Reitveissner i Ethereum tvorca Vitalik Buterin može se najbolje služio tako što je slučaj za kontinuirani razvoj njihovih open-source alata.

6. Formalne verifikacije za solidnost - Dr Kristijan Reitveissner

'Formalna verifikacija' - drži oči na rok, jer je verovatno da je poštapalica kao što smo glavu u jesenjem i zimskom periodu.

Imajući u vidu probleme sa pametnim ugovora navedenih, postoji dovoljno interesovanje za razvoj načina utvrđivanja da li je tehnologija je bezbedna pre nego što je raspoređen. Sa interesa i novca velikih finansijskih institucija na liniji, to je sigurno reći da obezbede formalnu verifikaciju za Ethereum je čvrstine jeziku je vrh uma za mrežu.

Evo, čvrstine tvorac dr Kristijan Reitveissner će predstaviti na formalne verifikacije za pametne ugovaranje jeziku, a svi novi razvoj su ovde verovatno uticati na donošenje odluka u industriji u narednim mesecima.

7. Imandra Ugovori: formalne verifikacije za Ethereum - dr grant Passmore

Vidite, mi vam rekao da je vruća tema!

Mi ne znamo mnogo o "Imandra ugovora" (osim što koriste veštačku inteligenciju), ili kako oni mogu pomoći matematički proveri kod Ethereum, ali s obzirom na pozadina gore, razgovor će verovatno biti usmerena na oblikovanje raspravu o sigurnost mreže i njenih alata.

8. Magla Vizija i demo - Aleks van de Sande

Pretraživač je Ethereum mreže, magla, je možda previda dat akcenat na unutrašnjem-funkcionisanja Ethereum.

Međutim, kao što je decentralizovana aplikacije traže da udari na tržištu, oni će trebati user-friendli sučelje, i to Magla demo je verovatno da pokaže koliko je došlo Ethereum zajednica u napreduje ka tom cilju.

9. Ethereum Blockchain inicijative na Thomson Reuters - Dr Tim Nugent

Jedan od svega nekoliko preduzeća institucija na konferenciji sa solo govori slot, ovaj razgovor sa dr Tim Nugent će rasvetliti o unutrašnjoj R & D na masovnih medija firmi.

Kao što je pomenuto u poslednjih intervjua, rukovodioci na Thomson Reuters su Posljednji na slučajeva upotrebe, uključujući dostavu podataka i digitalni identitet.

Što više institucija otvoriti o svojim kreacijama na Ethereum, to će sigurno biti jedan gledati, pružajući uvid u to kako preduzeća veruju da mogu da iskoriste Ethereum i svoju tehnologiju u mesecima i godinama koje slede.

EthereumEthereum FoundationDevcon

Slične vesti


Post Ethereum

Plan B? Etereumski inovatori oživljavaju borbu za net neutralnost

Post Ethereum

Predloženi Ethereum investiciono vozilo izaziva kontroverzu

Post Ethereum

Bitcoin cene su opale za 770 dolara, ali padaju samo u periodu od 2018. godine

Post Ethereum

Analitičari predviđaju cenu od 100 dolara za eterumov Ether Token

Post Ethereum

Jeff Garzik pokreće Blok za pokretanje kriptocurrenci Cross-Blockchain

Post Ethereum

5 Takeavais iz CoinDesks Understanding Ethereum Report

Post Ethereum

Augur-ova probna žetonica naglašava Appcoin zamke

Post Ethereum

7 Cool decentralizovane aplikacije izgrađene na etereumu

Post Ethereum

Blockchain Energi Project osvojio Consensus 2018 Hackathon

Post Ethereum

LendingRobot je prebacivanje investicionih zapisa u javni blockchain

Post Ethereum

Jedan od najstarijih pametnih jezičkih ugovora Ethereuma je predviđen za penziju

Post Ethereum

2017: Kada će Ethereum otići od IT-a do preduzeća