Vault of Satoshi Rolls Out Nev Altcoin support | RS.democraziakmzero.org

Vault of Satoshi Rolls Out Nev Altcoin support

Vault of Satoshi Rolls Out Nev Altcoin support

Kanadski digitalni menjačnica Trezor Satoshi će objaviti mnoštvo novih mogućnosti i danas, uključujući više opcija verifikacije, moneta-to-medalje trgovine i podršku za nekoliko novih kovanica.

Razmena, koju je otvorio svoja vrata u oktobru, je popustio svoje procedure verifikacije, rekao je osnivač Majk Kari. On je prethodno imao dva verifikacije stanja za kupce: proveren i neproverene. Od danas, nudi četiri.

Neverifikovanih statusa (koji vam u suštini zaustavlja radi ništa značajno na sajtu) i dalje postoji. Ali, uslovi za njeno osnovnog nivoa verifikacije su pale sa dva komada foto ID jednom. Onda možete trgovati do $ 9500 nedeljno.

Pored toga, ona je uvela povišen nivo, sa mogućnošću plaćanja računa, što omogućava ljudima da trguju do $ 15,000 nedeljno u prvom mesecu, raste tokom vremena. Konačno, četvrti nivo za "ozbiljne" trgovaca (od kojih ima oko 25) im omogućava da položi i povuče do $ 100.000 nedeljno.

Ona je uspela da smanji svoje zahteve za verifikaciju delimično zahvaljujući dogovora sa Ekuifak, koji ga je omogućen pristup svom API, da pomogne sa KIC i AML procedura.

Novi altcoin podrška

Kari takođe rekao CoinDesk da Trezor Satoshi sada će podržavati još nekoliko novčića, od kojih je jedna od sedam nedelja stari dogecoin. Takođe, sada su knjige namecoin, kuarkcoin, feathercoin, i Sunni King premijer broj razbijanja primecoin. Njima se pridružuju svoje postojeće Bitcoin, litecoin i peercoin portfolio.

Svod Satoshi uvek planirao da dodate podršku za više altcoins. Ona ignoriše one izvan top 20 u tržišnoj kapitalizaciji, rekao je Kari. Od tih iznutra, ona teži da idem "creva osećaju" i na tržištu interesa pri izboru kojima se podržavaju.

"To je postalo više od šale, jednom od prvih pet najvažnijih kovanica upravo sada. Ima neke zanimljive atribute", Kari kaže za dogecoin, ukazujući na činjenicu da svi oni trebalo da budu vadi do 2015. Godine "Mi smo 'ponovo će moći da vide šta se dešava sa novčića, nakon svog nastanka završi. "

Među onima uskoro da bude podržan od strane razmene su Marketcoin, i NKST. Međutim, oni uzimaju znatno više posla zbog njihovih fundamentalno različitim arhitekture, rekao je on.

U naredne dve nedelje, Trezor Satoshi će biti uvođenje kovanica-to-novčić trgovine, što će olakšati u trgovini između altcoins bez odskočite u fiat valutu prvi.

Kompanija, koja je počela u kari podrumu, sada ima kancelariju 2000 kvadratnih metara, i deset zaposlenih. To je to pokušava da se učvrsti kao broj dva na kanadsko tržište iza sadašnjeg linkove Kalgari na bazi Virtek, a takođe valjanje od kanadskog knjige naloga. To će mu omogućiti da obrađuje porudžbine direktno u kanadskim dolarima, a ne bavi u SAD fiat, što život lakšim za kanadske trgovaca, koji čine 72% svoje zapremine.

Na kraju, ona uvodi osnovne crtati objekte, koji će postati sofisticiraniji tokom vremena. Ona će početi sa grafikona jedinstvenog sistema stranicu, ali će uvesti tabele na osnovu podataka drugim berzama "tokom vremena.

"Voleo bih odnos da ide dalje od samo se imena naših konkurenata na top listama Voleli bismo da sprovede daljinsko trgovanje od svoda Satoshi.", Rekao je Kari. Trgovanje na drugim berzama iz trezora Satoshi bi smanjila Bitcoin trgovci informacionog otiska, rekao je on.

"Radimo sa nekoliko razmena odmah, tako da ako utvrdi sa nama, možete imati anonimni ID za trgovinu sa nekim drugim."

Slične vesti


Post Dogecoin

Dogecoin ATM Demos na CoinFest Vancouver

Post Dogecoin

LA Satoshi Skuare događaj privlači trgovce dogecima

Post Dogecoin

Reddit CEO misli da je Vorld of Dogecoin, ubacuje lude Bitcoiners

Post Dogecoin

Osnivač Moolah donira 20 miliona Dogcoina za sponzorstvo vozača NASCAR-a

Post Dogecoin

EBai patentni predlog predlaže PaiPal planiranje virtuelnih žetona

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

London Burger Stall sprovodi 25% prodaje u Bitcoinu i Dogecoinu

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Micropaiments Tool Dogetipbot osvaja $ 445k od investitora

Post Dogecoin

Moolah preuzima problematičnu Altcoin Ekchange MintPal

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja