Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti | RS.democraziakmzero.org

Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti

Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti

Open-source Bitcoin projekta Coinpunk je pokrenula Indiegogo kampanju u nastojanju da podignu sredstva za novo rešenje novčanika koji se mogu koristiti na iOS uređajima bez jailbreak.

Apple ima istoriju ograničavanja aplikacije Bitcoin-povezani u prodavnicu aplikacija (koja sadrži više od 1 milion aplikacija). Stoga, Coinpunkis ne projektovanja aplikaciju, ali veb aplikaciju.

Veb aplikacija omogućava korisnicima da kreiraju samo-domaćin Bitcoin valletsand im pristupiti preko pretraživača, čineći zidom vrt pristup Apple besmisleno. Ideja samo-domaćin novčanike je interesantan, jer mnogi korisnici su i dalje sumnjičavi-line novčanika, pa su skloni da veruju da su njihovi bitcoins su sigurniji u svoje ruke.

Coinpunk je zasnovan na HTML5, i on je dostupan od Safari, Apple iOS zaliha pretraživača. Još bolje, jer je HTML5 je aplikacija veb-based, može da se koristi na skoro svaka platforma tamo - Prozori Android, Mac OS Ks, itd

100% Open Source

Programeri kažu da planiraju da samostalni / pretraživača prodavnica verzije, integrisati podršku za hladne novčanike, uvesti više trgovačkih alata i dodati više opcija za kupovinu Bitcoin. Podrška za altcoinsis dolazi previše, ali je tim priznaje Njihov primarni fokus je na Bitcoin. Njihov cilj je navedeno na Indiegogo:

"Mi želimo da dokažemo da možete napraviti 100% Open Source HTML5 / JS Bitcoin novčanike koji rade baš kao i vlasničke autohtonih one, ako ne i bolje."

Međutim, da bi sve se dogoditi Coinpunk tim treba fer malo novca. Finansiranje Cilj je $ 55,000, što zvuči prilično ambiciozan. Novac će se koristiti za plaćanje servera i razvoj računa, poboljšati sajt, sprovodi bezbednosne revizije i - naravno - plati troškove života. Čak i programeri moraju da jedu i spavaju s vremena na vreme.

Još uvek postoje 60 dana da odu, i tim se prihvata doprinos u Bitcoin, litecoin i dogecoin. U vreme pisanja, kampanja Coinpunk je već podigao $ 741.00.

Iako su mnogi kripto fanovi još uvek očekuju jabuke ublažiti svoje ograničenja, to ne izgleda malo verovatno u ovom trenutku. Apple ima vrlo stroge politike, i za razliku od Googleit veterinara svaku aplikaciju svoju ponudu preko svog App Store.

Prošle godine, Coinbase iOS aplikacija, koja korisnicima omogućeno da kupuju, prodaju i poslati Bitcoin, je uklonjen iz App Storeless od mesec dana nakon lansiranja. Međutim, drugi Bitcoin aplikacije, uključujući ZeroBlock i Blockchain.info, su i dalje dostupne na iOS.

AppleiOSCoinpunk

Slične vesti


Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Da bi čitatelji kupili Beionce ulaznice sa Bitcoinom