Sve stvari Alt: venčanje venčanica, Ire preko Isracoin i Cripto Commodities Go Vild | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: venčanje venčanica, Ire preko Isracoin i Cripto Commodities Go Vild

Sve stvari Alt: venčanje venčanica, Ire preko Isracoin i Cripto Commodities Go Vild

Opuštanje nakon dugog nedelju u alternativnom digitalnom valute svetu? Ako je tako, da je vreme da se zavalite, broji svoj novac i zapamtite da smo svi ovde da se zabavimo.

Kalifornija nudi mnogo venčanja za dogecoin

Iako je lista mesta gde možete provesti svoj Bitcoin stalno raste, nema skoro onoliko lokacije koje će prihvatiti manje od godinu dana staru digitalni valuta dogecoin.

Međutim, ljubitelji dogecoin su dobili novu uslugu koja će se njihove dogecoins kao plaćanje - braka zasnovana iz Los Angeles Counti u Kaliforniji. Long2Vedhas je prihvatanje kako Bitcoin i dogecoin za nešto više od mesec dana, nudeći poverljive dozvola braka i brak ceremonija olakšice.

CoinDesk razgovarao sa Officiant Anthoni Matthevs, koji je rekao da on koristi Android aplikaciju za mobilne uređaje da prihvate plaćanje u digitalnom valuti. On je izrazio oduševljenje zbog izgledima da prvi brak Officiant da prihvati dogecoin, govoreći:

"[Dogecoin] je zanimljiv društveni eksperiment, a sastavni deo celog criptocurrenci temu."

On je objasnio da je tip brak licenciranju i officiation on nudi sličan tradicionalnim dozvole za sklapanje braka, bez nekih birokratskih muke koje su uključene. Na neki način, Long2Ved je decentralizovana rešenje venčanje da na odgovarajući način integriše digitalnu valutu.

Matthevs dodao da veruje da su njegovi vedding usluge će koštati oko 500.000 dogecoins, a da nije imao Bitcoin ili dogecoin kupca.

Oni u dogecoin zajednici u potrazi za venčanje destinacije možda želeti da faktoru ovu interesantnu uslugu u svoje planove. S obzirom na visoki troškovi zapravo drži venčanje, ovo bi mogao da bude zabavan i inovativan način da se plati za taj događaj.

Jedinstvena prednost podržava novu altcoin uro

Jedan broj alternativnih criptocurrencies su se pojavili u poslednjih godinu dana da traže da podrže predložene novčić sa fizičkim robe. U većini slučajeva, osnovni sredstva je (proglašen) snabdevanje od plemenitih metala kao što su zlato ili čak javno priznao Bitcoin rudarstvo hashrate.

Uro, nova altcoin, kreće se u neobičnom pravcu napravite rezervnu kopiju svoju valutu sa uree, globalno koristi đubrivo poznat po svojim azot-bogat svojstvima.

Prema zvaničnom Bitcoin Talkforum post, projekat je navodno privukao je interesovanje nekoliko institucionalnih uree trgovaca koji će pomoći peg novčić od 1: 1 odnos sa svakim uro podržan od metričkih tona uree.

Razvojni tim Đuro je bio nedostupan za neposrednu komentar. Međutim, prema forum postu, sledeća faza projekta podrazumeva stvaranje razmenu za trgovinu uros i uree. Predlog poziva na pružanje računara sa proizvođačima uree kako bi olakšali digitalni trgovine.

Menadžment projekta objavio je radni nacrt ove nedelje za predloženu trgovinskoj organizaciji, što će olakšati aktivnosti među proizvođačima uree i trgovaca. Ipak, ostaje da se vidi kako će ovaj predlog dovesti u ekonomskom sistemu urea-based.

Kritika mounts za isracoin

Od pojave auroracoin, zemlja novčić razvijen specijalno za distribuciju na Islandu, pojavio veći broj sličnih projekata obećavaju veću finansijsku nezavisnost za građane njihovih ciljnih naroda.

U slučaju isracoin, zemlja u pitanju je Izrael. Njegova desantisanje je već počeo sa završene prve faze poslovne zajednice, a sledeći će nastaviti sa svakodnevnim građanima, počev od 3. Juna, navodi se u postu na Bitcoin Talk.

Altcoin je navodno podstaklo je veliku kontroverzu.

Kao što je objavljeno u Marker, novinama, a Hebrejski jeziku, osećanja su definitivno mešoviti oko isracoin, sa nekim strahujući da bi projekat se koristi za prevare izraelskih građana. Drugi ga vide kao mogućeg, na regionalnom nivou alternativa je da se Bitcoin.

Tačka sporenja je izraelska vlada, koja nije teška u na altcoin još. Ranije, regulatori u zemlji su usvojili malo sačekati i vidi pristup prema digitalnoj valuti, iako Bitcoin zajednica ostaje robustan tamo. S druge strane, Februrai saopšteno je iz grupe izraelskih finansijskih regulatora ukazuju na to da bi se zemlja na kraju uzmem STERNER stanceon digitalne valute.

Još jedna kritika je bila velika cena mehur koji su se formirali u isracoin tržištu. Nakon postizanja $ 112M Tržišna kapitalizacija, prema CoinMarketCap.com je altcoin je od skliznuo na procenjenih Tržišna kapitalizacija od nešto manje od $ 4m.

Sa svojim AirDrop još u toku, isracoin mogao da podnesem da ostvari uticaj u digitalnoj valuti sceni Izraela treba da prevaziđe ove probleme percepcije.

Čudno alt nedelje

Prošlog meseca na svim stvarima Alt, posmatrali smo embargocoin, jedan altcoin koji je uključivao predloženi ekonomski model koji diktira kako će rudarski ciklus napreduje. U slučaju tog projekta, takozvani "trgovinske barijere" rezultirala je duže od normalnog transakcioni vremena da simulira ekonomije pod stresom.

Novi projekat pod nazivom OPECcoin (znak: Toner) traži da se klin vrednost svoje valute u iznosu od nafte proizvedene u svetu svaki dan. Potrebno je svoju inspiraciju iz Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEC), globalne trgovinske grupe sastavljene od najvećih svetskih naftnih sila.

Na kraju krajeva, planirano je za 1 OPECcoin da vredi jedan barel nafte, i za zemlje članice da usvoje altcoin kao sredstvo plaćanja. U vreme štampanja, cena Brent sirove nafte je oko $ 108 po barelu, prema Oil-Price.net.

Za ovaj neobičan vrednosti PEG i napora da se prebaci milijardi dolara ulja ekonomije u sistem na altcoin zasnovan, OPECcoin je zaradio Strange Alt o dodeli tjedna ovonedeljni.

OPECcoin je hibrid dokaz-na-rada / dokaz-o-udela. On koristi rudarski algoritam Ks13, sa oko 30 miliona novčića mak ponude i pet-blok vremena za obradu, u skladu sa svojim zvaničnik Bitcoin Talkpost.

Naime, OPECcoin razvija jedinstvenu rudarski raspored sa fazama koje odražavaju različite zemlje članice. Posle 200 blokova sa nula nagrade, sledeća faza objavio ono što se smatralo "Libija blokova". Nakon toga, bili raspoređeni "Irački", "iranski" i "UAE blokovi". Pre nego što se faza dokaz bez posla završi, rudari će raditi kroz "saudijskih blokove" mreže.

Svaka faza nudi različite nagrađivanja iznose. Na primer, Libija blok poseduje 220 OPECcoins dok su saudijske blokovi će ponuditi očekivane 9,400 OPECcoins.

DogecoinAll Stvari AltOPEC

Slične vesti


Post Dogecoin

Zvanični CoinDesk Cripto April Fools Dai Roundup

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Darkcoin Duels KSC i Demise of McDogecoin

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

GoCoin-ov Steve Beauregard razmatra Altcoins, Aziju i usvajanje Merchant-a

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg

Post Dogecoin

CheapAir sada prihvata Litecoin i Dogecoin za rezervaciju letova

Post Dogecoin

Osnivač Dogecaa, Enthusiasts set za San Francisco Convention

Post Dogecoin

EGifter partneri sa GoCoin-om da prihvate Dogecoin, plaćanja Litera

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Osnivač Moolah donira 20 miliona Dogcoina za sponzorstvo vozača NASCAR-a