Sve stvari Alt: Ponzi Schemes, Blackcoin USBs i Time Varp Attack | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: Ponzi Schemes, Blackcoin USBs i Time Varp Attack

Sve stvari Alt: Ponzi Schemes, Blackcoin USBs i Time Varp Attack

Sa druge nedelje prošlo, idemo posvetli pažnju na nedavnim događajima i zanimljivih otkrića u svetu alternativnih digitalnih valuta.

Shibes šema u novom online igre

Popularni meme zasnovan digitalni valuta dogecoinhas je preneta od strane nekih i pružanje prijateljsko upoznavanje sa digitalnim valutama. Međutim, sada se iskoristio da pozdravim ljude u ne tako prijateljski uglu finansija: Ponzi šeme.

PonziDogeis naplaćeno kao "virtuelni eksperiment igre" dizajniran da edukuje ljude o prirodi Ponzi šeme, oblik finansijske prevare koja uključuje prikupljanje investicionih fondova za lažne poduhvate.

Programeri komentar na sajtu igri da PonziDoge je deo šireg eksperimenta za testiranje tehnologije transakcija poravnanja. Nakon što ukazuje da "mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost ili daje nikakve garancije", tim dodaje da PonziDoge nije zapravo šema Ponzi.

Sajt glasi:

"Očigledno, ako je pravi Ponzi ne bismo ga nazvati, jer je cela poenta je Ponzi je da prevari investitore u verovanju njihova investicija je legitiman! Ova igra prikazuje [The] Ponzi dinamička i svi igrači su spremni i znanja učesnika. "

Vhitecoin trpi varijantu 51% napada

Čini se da je u ranim jutarnjim časovima 30. Aprila, koordiniran dvostruko provode napad je pokrenut protiv vhitecoin mreže. Ovaj incident uticao digitalni valutne razmene i rudarskih bazena, i izazvala pitanja u vezi budućnosti altcoin.

Statementpublished 1. Maja do vhitecoin član zajednice i programer Mogonzo detaljno napad.

Prema Mogonzo, događaj desio u dve faze.

Prvi deo napada uključeni namenski denial-of-service (DDoS) napad na rudarski bazen Chunkipools. To je omogućilo da počinioce da preuzme kontrolu nad mrežom i preuzme kontrolu nad blok lanca.

Napad deformišu vreme je tada pokrenuta protiv nekoliko berzi. Ovo je varijacija na napad od 51%, što uključuje veštački snižava blok teškoća kako bi ostvario novčiće brzo.

Napadači koristi varp napad vremena da generisati više blokova vhitecoins koji su potom poslati na razmenu i prodatih. Criptsi, MintPaland Bittrekvere među centrala pogođenih napada.

U saopštenju, Mogonzo savetovao vhitecoin korisnicima da bi se izbeglo korišćenje postojeće infrastrukture novčanik:

"Mi nastavljamo da obeshrabri korišćenje novčanika u ovom trenutku dok se ne obezbedi naš ažuriranje. To je trebalo nam malo vremena da se razvije potpuno razumevanje onoga što se dogodilo, kao i razvoj rešenje."

U vreme štampanja, predstavnici iz berzi su navodno sastanak sa članovima Vhitecoin fondacije, organizacije medalje u lokalnoj zajednici, o koordinaciji primenu novih novčanika.

Blackcoin zajednica pokreće novu tehnologiju

Član blackcoin zajednice razvila komad tehnologije koja nudi novi nivo funkcionalnosti i udobnosti za fizička lica koja je jedinstvena među altcoins.

BlackCoin kartica, takođe poznat kao Criptocurrenci Ekspres (CEKS) Card, je multi-gigabajt, USB oblanda da je unapred napunjen sa novčanikom i specijalizovanog softvera. Kada je USB priključen na računar i povezan na mrežu, ona se automatski ažurira salda i učitava najsvežije blokova od blackcoin blok lanca.

Koristeći softver okidač sličan CD-ROM je BlackCoin kartica pokreće automatski po pokretanja sistema i dovodi do korisnički interfejs koji uključuje pristup novčaniku, indeksa cijena i sadržaja društvenih medija koju je objavila BlackCoin zajednice.

Treba napomenuti da je BlackCoin kartica nije platna kartica. Programer rekao CoinDesk da je to značilo da deluje kao uvod jednostavan za korišćenje konceptu, kao i jednostavnim sredstvima za distribuciju blackcoins.

Investitor je rekao:

"Ovo je prvi put da je krajnji korisnik može da počnemo sa kripto za samo nekoliko minuta, bez potrebe da pretražujete veb za rešenjima."

BlackCoin kartica je sada dostupna i može se kupiti u dolarima i BTC, kao potpukovnik, Doge i BC.

Čudno alt nedelje

Facebookcoin (znak: FBK) je neobično bezobrazan ulazak u panteon alternativnih digitalnih valuta za potencijalnog kršenja autorskih prava kako u naslovu i logo.

Kao što je detaljno na Bitcoin Talk forumu, facebookcoin je varijanta "AirDrop medalje" u kojoj je podelio premined količina kovanog novca među date populacije.

Prema razvojnog tima novčić je, samo 5,040 facebookcoins se minirana pre javnog pokretanja.

Registrovanih korisnika Fejsbuka koji pripadaju društvenim kanalima novčić su pravo da primaju facebookcoins. Osim toga, oni koji plaćaju u inicijalne javne ponude (IPO), takođe mogu da dobiju facebookcoins u zamenu za bitcoins.

CoinDesk posegnuo na Facebook za komentar, ali nije dobio odgovor od medijske kuće socijalne zaštite.

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

DogecoinAll Stvari AltBlackcoin

Slične vesti


Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu

Post Dogecoin

Prva pasoška stranka LA obećava mnogo zabave, takve dobrote

Post Dogecoin

Ako su digitalne valute bile popularne kompanije za tehnologiju

Post Dogecoin

EBai patentni predlog predlaže PaiPal planiranje virtuelnih žetona

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin

Post Dogecoin

GoCoin-ov Steve Beauregard razmatra Altcoins, Aziju i usvajanje Merchant-a

Post Dogecoin

Micropaiments Tool Dogetipbot osvaja $ 445k od investitora

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Misteriozni Robin Hood Slika donira dosta dogenoka sa umetnošću

Post Dogecoin

Mračni dani Dogecoina: kako su prevaranti i banditi doneli najmanju drugu valutu Cripto-a