Sve stvari Alt: McShibe Burgers, E-Sports Valute i Igra novčića | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: McShibe Burgers, E-Sports Valute i Igra novčića

Sve stvari Alt: McShibe Burgers, E-Sports Valute i Igra novčića

Bilo je nekih uzbudljivih (i vrsta bizzare) kretanja u protekloj nedelji i po u alternativnom digitalnom valute sveta. Nažalost, u ekosistemu stotina kovanica, možemo se samo nadati da dobije ukus onoga što se dešava usred svih aktivnosti.

Sa jula u toku, a leta 2014. Oblikovanja da bude jedan veliki za digitalne valute svih vrsta, hajde da pogledamo nekoliko nedavnih dešavanja u alt koji mogu imati dugoročne efekte na kretanje altcoin.

McShibe hamburger kreator baca dizajn u Mekdonalds

U maju je dogecoin zajednica je ušla u seriju digitalnih valuti-tematske burger dizajna u contestheld od Mekdonalds Velikoj Britaniji. U to vreme, najpopularniji ulaz - za McDogecoin - uklonjen od strane administratora, što je rezultiralo u proizvodnji dodatnih burger dizajna od strane zajednice. Jedan od njih je bio "McShibe", koja je na kraju odabrana za konkurs je finalne runde od brze hrane giganta.

Ranije ove nedelje, kreator McShibe otputovao u Velikoj Britaniji korporativnim kancelarijama McDonald da pripremi McShibe za prezentaciju i degustaciju. On je detaljno posetu na dogecoin subreddit, opisujući proces i deljenje entuzijazam UK ekipe u Mekdonalds i za zajednicu i digitalne valute u celini.

U razgovoru sa CoinDesk, rekao je da je nekoliko učesnika iz Mekdonaldsa imao mnogo pitanja u vezi dogecoin. Takođe, on je rekao da su Mekdonalds UK burger testera uživala ukus McShibe, i da je bio uveren je pljeskavica će biti izabran od strane Mekdonalds za jednonedeljnog probnog perioda u pojedinim restoranima.

Rekao je:

"Ja visoka stopa moje šanse, jer su sudije voleli ukus pljeskavice" i čitav aspekt zajednice iza hamburger. Činilo se da su impresionirani snagom Interneta i imao sam neke od njih pitati tona pitanja o dogecoin, kako radi, itd "

Sada, McDonald je Velika Britanija će raspravljati o finalnim unosa. CoinDesk će pružiti nove informacije o ovoj priči kako se razvija.

Vertcoin izveštaji stealth adresa update

U nedavnom editionof Sve Stvari Alt, razgovarali smo potez vertcoin da ugradi stealth adrese. Ova strategija razvoja je usmeren, delom, na stvaranje rešenje za korisnike koji žele privatnost da zaobilazi neke od problema povezanih sa integracijom transakcija anonimnosti tehnologiju.

Ranije ove nedelje, razvoj vertcoin tim najavio otpuštanje stelt adresa u vertcoin mainnet nakon testiranja na Alt je spojeno-minirana medalje Monokl.

Tim primetio na Bitcoin Talkforum da je Stealth razmeštanje je dobar kompromis između potražnje za transakcije skrivanja od korisnika koji prioritet privatnost i brige iz više glavnih korisnika i investitora, koji osećaju fokus na anonimnosti je nepotrebno i potencijalno štetna.

Tim je rekao:

"Poslovni korisnici možda zabrinuti anonimni plaćanja će se pokazati suviše sporna da bude praktična,. Lični korisnici mogu da se brine o integritetu plaćanja sa punim anonimnosti Sada oboje biti spokojni jer stealth adrese privatnosti vertcoin pružaju u pravu u skladu sa onim što bismo svi očekuju od svetske klase novčić. "

Tim je upozorio da, kao se dodaje više čvorova, moglo bi biti odlaganja za velike vertcoin transakcija koje se odvijaju preko stelt opcije. Međutim, SKS funkcionalnost, kako se zove, rekao je da se radi na normalnim brzinama za manji CSO iznosi.

Minerali, leaguecoin udela tvrde da e-sportsko klađenje

Malo je sumnje da je e-sports, takođe poznat kao konkurentnog igara, bio hvatanje na svetu već godinama. U protekle dve godine, e-sports gledanost je dramatično porastao. Prema reportbi digitalni igranje na tržištu istraživačke kompanije super podaci istraživanja, čak 71 miliona ljudi širom sveta satova e-sportskih događaja, kao što je na 2013. Godine.

Igre kao što su StarCraft II, League of Legends i Dota II privlače publiku, a proporcionalno značajne novčane nagrade za one koji ističu u igrama. Igrači mogu da stotine hiljada dolara godišnje na osnovu njihovog igračkog veštine, dok se procenjuje da je tržište kockanje o ovim događajima biti u milionima dolara godišnje.

Potražnja za e-sportsko klađenje je dovela do stvaranja najmanje dva altcoins koji će prvenstveno fokusirati na omogućavanje uloge pomoću digitalne valute. Leaguecoin i minerali, a oba su dokaz bez posla / dokaz-of-kocki hibridi, svaki predstavljaju različite pristupe kako klađenje na popularnim igrama može dovesti do šireg usvajanja alt.

Minerali pokrenula javnost betaof novu funkciju za klađenje novčanik zasnovan na 3. Jula, omogućavajući korisnicima se kladiti Starcraft II matčej. Dok je razvojni tim je upozorio da bi moglo biti greške i predložio da se učesnici samo kladio male količine, rani izveštaji pokazuju da je funkcionalnost radio kao što je planirano.

Leaguecoin se posebno fokusira League of Legends i razvojni tim se očekuje da launchan E-betting site sledeće nedelje. Pored sajta, Alt imaće dva bot sloja - dojavu bot i klađenje Bot - kako bi se omogućilo brže opklade i pružaju veću povezanost sa platformom centralnom klađenje.

Ostaje da se vidi da li jedan novčić ili drugi preuzima vodeću ulogu u digitalnoj valuti e-sportsko klađenje. Predstojeći e-sportski turniri - i potencijal za obe kovanice za pokretanje funkcije ili događaje koji stvaraju entuzijazam - može igrati ulogu u tome kako bilo alt razvija u narednim nedeljama koje dolaze.

Čudno alt nedelje

Kovani novac koji slave određeni javna ličnost ili karakter nisu baš novo u alternativnom digitalnom valute sveta. Na primer, programeri coin stvorili alts na osnovu svih od internet poznatih ličnosti do uočenih političarima.

Sada možemo dodati izmišljeni likovi iz knjiga i TV emisije sa ariacoin, kao alt brendirane nakon Aria Stark iz 'Pesma leda i vatre "od fantazije autora George RR Martin. Karakter je postala poznata u poslednjih nekoliko godina na popularnoj HBO pokazuju "Game of Thrones", gde je lik glumi Maisie Villiams.

Projekat ariacoin poziva za integraciju sa širim vlasničkog imovine, na osnovu knjige i TV emisije kao sredstvo za šire korišćenje. Za ovo, ariacoin osvojio Strange Alt o dodeli tjedna ovonedeljni.

Naime, programer izjavio je Bitcoin Talkthat ciljeva ključ projekta uključuju se koristi kao valutu za kupovinu zvanične robu, i kao u igri valuti za svaku Game of Thrones / Pesma leda i vatre-tematske video igara.

Sama novčić dokaz nezaposleni / proof-of-udela hibridne osnovu rudarstvu algoritmu Ks11, sa maksimalnim snabdevanje 5 miliona kovanica i godišnjom kamatnom stopom od 20%.

Nažalost, čini se da je projekat ariacoin ne može biti pokrenut, zbog nedostatka investitora tokom inicijalnog javnog ponudom fazi. Prema programer, ariacoin mogla biti pokrenuta kasnije, ako interesovanje raste.

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

Slične vesti


Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Glavni izvršni direktor Moolah podnosi ostavku zbog porasta javne rasprave, krivičnih optužbi

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

EBai patentni predlog predlaže PaiPal planiranje virtuelnih žetona

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu

Post Dogecoin

Rezultati istraživanja: 96% trgovaca bi preporučilo Bitcoin vršnjacima

Post Dogecoin

Dogecoin Advocate Travels River Ohio podržan od strane Saveta zajednice

Post Dogecoin

Dogecoin ATM Demos na CoinFest Vancouver