Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Septembar je u punom zamahu i počinje da zagreju, sa kraja letnje sezone aktivnosti na tržištu.

Da li će ovo biti sezona da altcoins rast do izražaja? Pripazite na obimu i brbljanje i nikad se ne zna - ovonedeljni kockanje bi mogao da se upotrebi ubica slučaj za digitalnu valutu sledećeg meseca.

Pinkcoin i sinhronizaciju tim gore

Dva istaknuta altcoins su nedavno uspostavili partnerstvo, stvarajući uslove za dugoročnu saradnju na obe službe i šire podrške projektima.

Timovi iza Sincand pinkcoinhave sklopio novi sporazum u kojem su neki od koristi investitorima datih Sinhronizacija korisnici će takođe može produžiti za one koji stake određene količine PINK. Ovo uključuje upis u programu članstva nudi Sinc Fondacije, trgovinskoj organizaciji izgrađen oko projekta Sinc, i popust na predstojećem skupu criptocurrenci grupe u Las Vegasu zakazan za kasnije ove godine.

Saradnja između kovanog novca nije nova, ali poslednjih primera poput UNOCShave ​​pokazala da postoje granice do širokih organizacija nastalih navodno konkurentnih kovanica.

Međutim, prema pinkcoin programera CriptoCaice, pinkcoin i Sinc imati mnogo koristi od rade zajedno. Pozivanje partnerstva "vin-vin situacija", rekao je CoinDesk:

"Pink i sinhronizaciju nisu u konkurenciji u istom prostoru u okviru altcoin sveta od Pink je toliko bogata, sa oko 364 miliona kovanica i Sinc je toliko retki, sa oko 1.100 kovanica smo videli Pink kao da ima dana u dan upotreba dok Sinc je efektivno zlato rezerva. "

Pinkcoin tim trenutno radi na beta verziju svog online poker platformi, a partnerstvo dodaje nivo podrške projektu. Među uslugama koje se nude nosioce podobne pinkcoin je vebinar sa pokera profesionalnom Danni Johnson.

Dogecoin Veb App Obrnuta kosa crta ulazi beta ponedeljak

Neki su se zove dogecoin jednostavan način da se u digitalnu valutu, zahvaljujući svojoj jednostavnosti upotrebe, robustan zajednice i porodice prijateljski slike. Jedan od ciljeva ovog projekta je da se uvede ljude da criptocurrenci koji nisu nužno upoznati sa tehnologijom.

Backslash, koja je počela developmentearlier ovog leta, traži da bude još jednostavnije da pošalje Doge sa jedne osobe na drugu. Platforma je HTML 5 veb aplikacija koja je domaćin niz novčanike za korisnike koji žele da brzo pošalje Doge drugima, i biće ulaze u javnu beta ovog ponedeljka.

Korisnici mogu slati dogecoins putem e-pošte ili društvenim medijima naloga, omogućavajući primaoce da stvore svoj novčanik preko BackSlash službi. Tim iza ovog projekta, rekao je da su uzeli sličan pristup Coinbasein pogledu upravljanja novčića, koja čuva svoje transakcije off the block lanac i, kao rezultat toga, slobodno.

CoinDesk razgovarao sa Paul Benigeri i Roneil Rumburg, ko-kreatori veb platforme, koji je rekao da je cilj da olakša da spreči ili donirati dogecoin, koje su verovatno dva ključna slučajeva upotrebe za medalje.

Dok je infrastruktura čini jednostavna, tim odlazi u veliki trud da se uverite da su ključeva držati dalje od potencijalne prevare pristupa. Rumberg je objasnio da su transakcije potpisan na računaru koji je razdeljen sa Interneta, koristeći poseban uređaj za zapravo emituje transakcije.

Rumburg rekao CoinDesk:

"Ono što pokušavamo da uradimo je vazduh-jaz tastere sa Interneta."

Iako je još uvek u ranoj fazi, reakcije zajednice na BackSlash alfe su uglavnom pozitivni. Prema Benigeri, javnost beta će izvući iz ranijih učesnika, kao i one u dužda zajednici koji su čekali šireg pristupa.

Darkcoin prolazi anonimnosti pregled

Razvojni tim darkcoin radi na novoj verziji DarkSend, njene transakcija anonimne mehanizam koji je pomogao da izazove bum u proizvodnji Anon-stilu altcoins.

DarkSend + je dostavljen na uvid stručnoj criptocurrenci Kristov Atlas, koji je kasnije sastavio punu rezime njegovih nalaza.

Ovaj potez nije nova. Drugi kovanice se grade na osnovu anonimnosti su predmet javne kritike kovanice, a većina tih preduzeća imaju za cilj da dokaže istinitost mehanizama anonimne.

U slučaju atlas 'ispitivanja, on je utvrdio da iako postoje slabosti prema određenim vrstama napada, pristup darkcoin da kriju transakcije radi.

Darkcoin programer Evane Duffield je navedeno u odgovoru na atlas 'izveštaja da su neki od identifikovanih slabosti su već obratio. On je priznao da su neki pristupi, uključujući i one koje ciljaju masternodes, mogu da uspeju.

Međutim, on je ponovio da DarkSend ostvaruje svoje navedene ciljeve, objašnjavajući:

"Darkcoin rešava problem anonimnosti tako što bloka lancu magla. Postoji veoma malo praktičnih načina da napadaju naš sistem, a na to je jezgro, većina napada navedenih bili su zasnovani isključivo na činjenici da su se udružena transakcije koristeći samo dva učesnika dok je u test okruženju. Ovo je uvek bio poznat problem i nikada nije namenjen da se koristi preko testiranja. "

Čudno alt nedelje

Obilje altcoins u postojanje dovelo je do određenih projekata, kako ozbiljnih i lakih srca, da nekako smanji značajan snabdevanje preko otkupiteljskog ili potpuno destruktivne sredstvima.

Iako nije prvi predložio koristeći mehanizam dokaz-of-paljenje za proizvodnju metalnog novca u mreži, CoinProLite je možda najviše outlandishli predstavljen kao pokazali svojim Bitcoin Talk post forumu.

Korišćenje obično pripisuje (ako ne i izrazito scatalogical) termin za označavanje novčiće koji su lošeg kvaliteta, CoinProLite programer kaže da je altcoin zajednica na slobodi može pomoći smanjiti ili eliminisati novčiće da više nisu u upotrebi, a da mnogi tako -called bagholder može da pobegne svoje "teške pozicije" sa CoinProLite.

Za prodaje parcele koje mogu samo istinski se doživljava nego opisan, CoinProLite osvojio ove nedelje Strange Alt o dodeli tjedna.

CoinProLite Očekuje se da će imati maksimalnu zalihu otprilike 2,6 milijardi kovanica, iako je konačan iznos mogao da se menjaju zavisno od broja kovanica spaljenih u procesu. "Unutražnjosti i hrabrosti" medalje je, po rečima njenog developer, obezbediti više probnih otisaka sistema, uključujući mehanizam pod prismotrom koja stvara malu kamatu.

Uprkos lokuacious stilu programer postovima, osoba iza projekta ne želi da stvori više inkluzivno okruženje za sve što zajednica može pojaviti.

Investitor kaže:

"Imajte na umu za vas sede na marginama, ima dosta prostora za manevrisanja ako postoji neki aspekti ćete voleli da vidite uključeni da sam propustio da pomene ili misao još, ali dovoljno je reći će ovo biti izgrađen sa vašem najboljem interesu na umu, uz onoliko transparentnosti koliko je to moguće, što vam omogućava da čak i diktiraju uslove. Jednostavno iznesu svoje mišljenje, nakon čega dijalog će doći da unapredi uzrok. "

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

DogecoinSINCPink

Slične vesti


Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge