Straight To The Moon: Videos from the Dogecoin Communiti | RS.democraziakmzero.org

Straight To The Moon: Videos from the Dogecoin Communiti

Straight To The Moon: Videos from the Dogecoin Communiti

Podrazumeva se da je dogecoin zajednica je raznovrsna zbirka internet stanovnike, rudarskih štrebera i skoro svi između njih.

Altcoin, inspirisan ljubav-je-ili-hate-it internet meme, je otišao na predstavljati osnovu za različite digitalnih umetničkih dela, uključujući niz energetskih i, s vremena na vreme, čudnim video.

Ali, možda se pitate, koji video je najbolji? Postoji samo jedan način da saznamo: gledanje neke od najpoznatijih video snimaka i prikaz koji se zalaže između ostalog. CoinDesk je uzeo slobodu da pregleda pet IouTube najboljih dogecoin video, tako da se zavalite i uživajte u vožnji (na Mesec, možda).

D je za Ðogecoin


Dobitnik Hipe Video takmičenju Dogecoin, koji je održan u februaru ove godine, "R je za Ðogecoin" sportova korišćenje šarenih muzike i dopadljiv vizuelne koji govore da impresivnim kvaliteta proizvodnje u video snimka.

Video zaplenjeno je njegov tvorac više od 370.000 Doge, osvojivši značajnim razlikom u to vreme, i na njemu pesmu "To The Moon" umetnika Dunderpatrullen.

Video otvara voljenom Shiba Inu Internetu gleda nekoliko novinske izveštaje, jer radi na kodiranje za dogecoin. Kada je završena, Shiba pokreće - bukvalno, na raketi - u criptocurrenci ekosistem sa kaleidoskopsku vožnje kroz porast medalje je do izražaja.

Poznati scene uključuju kapa-nosi shibas nekoliko rudara koristi GPU za mina dogecoins pre navedenog raketa poleti u orbitu. Neposredno pred video završava, vidimo Reddit stranac mašući kao Doge-raketa uzdiže ka Mesecu.

Broj prikaza na IouTube: 344.422

Dogecoin.avi


Besramno pod nazivom "dogecoin.avi" postigao drugo mesto u Dogecoin Hipe Video konkurencije, a kao pobednik prvo mesto tog takmičenja je, promoviše ranu istoriju dogecoin dok gleda napred da njegova nada-za vaznesenje na "Mesec".

"Dogecoin.avi" otvara rešavanjem nekih kritika nametnutim protiv dogecoin od samog početka. Tvorac spota izabrao pjesmu za japanske anime "Gurren Lagann" je neobično pod nazivom "Red Red Fight The Pover".

Kao što se može očekivati, ovo Doge fokusiran Video uključuje obilje mesec lansiranja snimaka. Nadmetnuta preko slike raketa letenja raste grafikone cena. Američki predsednik Barak Obama se pojavljuje, prikazan pozdravljajući dogecoin raketu što čini svoj put na Mesec.

Video, koji je postigao tvorca samo pod 125.000 Doge u video takmičenju, zatvara sa Uska Apolo 11 na Mesec (koristeći snimke iz filma Transformers: Dark of the Moon) i opšti poziv za donacije u dogecoin zajednici.

Broj prikaza na IouTube: 201.829

Dogecoin Kiss

Ako postoji jedna stvar koja shibes vole da rade, to je izražavajući ljubav prema dogecoin. "Dogecoin Kiss: originalnu pesmu o Friendliest svetske Criptocurrenci", pevač-tekstopisac Katie Pham, slavi fun-loving prirodu dogecoin zajednice.

Kao što tekst kaže:

"Šta znači biti shibe
U putovanje pravo na Mesec."

Privlačan melodija je pesma govori na jednostavan-go prirode prosečnog shibe, bez obzira da li su povremeni vlasnik ili punim radnim vremenom rudar.

Na kraju pesme, ona dodiruje na način koji dogecoin je postao sredstvo izražavanja zahvaljujući i zahvalnost, pevanje:

"Zajednica razneću
mali dogecoin poljubac."

"Dogecoin Poljubac" osvojio treće mesto u Hipe Video takmičenju Doge, zarađuju Pham otprilike 65.000 Doge.

Broj prikaza na IouTube: 4,226

Tajron objašnjava dogecoin

To je virtuelni činjenica da su članovi dogecoin zajednice su strastveni o tome šta vole. Za one fan, alternativni digitalni valute predstavlja duh same zajednice.

Na snimku, čovek po imenu Tajron objašnjava jednostavno:

"Ono što je dogecoin? To je internet novac koji se može širiti ljubav i leti na Mesec. To je valuta koja osposobljava ljude, a ne banke. Dužd je ljubav, Doge je život."

On nastavlja da ukazuju na to da dogecoin će jednog dana postati "digitalni valuta broj jedan." Tajron nudi jednostavno objašnjenje procesa rudarskog, kao i pojašnjenje pravilan izgovor dogecoin.

Govornik, koji ide od ručice Greatgigsgui3 na mreži jeftine bazar Fiverr, optužen $ 5 za njegove izjave.

Tajron predviđa da će jedan dogecoin da vredi US $ 1 do avgusta, odnosno šest meseci nakon što je pušten video. U vreme štampanja, jedan DOGE bio vredan oko US $ 0.0004.

Broj prikaza na IouTube: 20,215

Doge-Povered Airport Invasion Parti!

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledalo ako mangup gomila dogecoin vole partijske-goers odlučio da se spusti na međunarodnom aerodromu? Uz ovaj video, tvoje molitve su odgovorio.

Organizatori Tom i Gari, prema video, vodio raznoliku publiku za "decentralizovano Dance Parti" na Međunarodnom aerodromu Vancouver na novogodišnjoj noći 2013. Pored zabave, balona, muzike i plesa, organizatori su je moguće da ljudi prenosi Bitcoin donacije između stranačkih-goers kroz upotrebu nosive KR kodova.

Prema video, stranka je morala da nekoliko puta zbog prebaci lokacije za bezbednost. U jednom trenutku, publika se koristi vozove u Vankuveru da se kreće i ostati ispred svakog mogućeg poremećaja.

Što se tiče stranke idu (i Doge partije, po tom pitanju), Eva ove Nove godine je ton Doge-tematske proslave.

Broj prikaza na IouTube: 20,215

DogecoinIouTube

Slične vesti


Post Dogecoin

EGifter partneri sa GoCoin-om da prihvate Dogecoin, plaćanja Litera

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Osnivač Dogecoin pretvorio je ponudu za investicije od 500.000 dolara

Post Dogecoin

Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti

Post Dogecoin

Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost

Post Dogecoin

Osnivač Dogecaa, Enthusiasts set za San Francisco Convention

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg

Post Dogecoin

Dogecoin ATM Demos na CoinFest Vancouver

Post Dogecoin

Fondacija Dogecoin podigla 50 kilograma za Kenijsku vodenu krizu