Osnivač Dogecoin pretvorio je ponudu za investicije od 500.000 dolara | RS.democraziakmzero.org

Osnivač Dogecoin pretvorio je ponudu za investicije od 500.000 dolara

Osnivač Dogecoin pretvorio je ponudu za investicije od 500.000 dolara

Dogecoin Osnivač Džekson Palmer odbio značajan investicioni ponudu iz grupe australijskih kapitalista. Palmer je očigledno ponudio $ 500,000, ali je Techli, rekao je on odbio ponudu. Na pitanje zašto, jednostavno je rekao: "jer f *** da".

Iako dogecoinstarted van kao složenu šala, stvarno model je mnogo interesantnije od kose-dole meme sliku ovog altcoin. Nema veštački kapa od toga koliko kovanice mogu biti minirana, kao kapa je povećana za pet miliona jedinica godišnje.

"To je deflatorna / inflatorni Model Volim da šali zovu" dogeflation ' ", rekao je Palmer. "Pokušavamo da se stabilizuje i da ga do tačke gde se može tretirati kao održivog valute."

Bitcoin tipovi su Elitists, Doge je za svakoga

Palmer ističe da ljudi neće biti dogecoins koriste za kupovinu jahti i automobila - ali oni mogu koristiti za microtransactions zasnovane van društvene medije. Takve transakcije može omogućiti internet zajednice da podrže medije, umetnike i različite autore sadržaja.

On je takođe uzeo prevucite na nekim članovima Bitcoin zajednice, opisujući Bitcoin entuzijaste kao "elitistički maloj grupi" koja ne voli strance, dok je dogecoin je više grassroots stvari.

"Možete ići na Bitcoin sastanemo i upoznati ljude koji su kao" Imam 100 bitcoins, ja sam multimilioner ' ", rekao je on." Dogecoin je valuta zajednice, otvoren za svakoga, i tako želim da se to."

Čak dogecoin regulacije potreba

Iako Palmer želi da zadrži dogecoin otvoren za svakoga, čak i ako ima da odbijem gomile novca da ga zadrži nezavisan, on je u korist nekog oblika regulacije. Palmer objašnjava prilično duhovitom način:

"Ja sam prišao VCS poslednje vreme koji žele da zarade na ovom Dogecoin stvari i oni me nudi ono što je u stvarnosti je smešne sume novca. A ja sam sjedio mirno sa njima govoreći:" Hoću da povratim Ks iznos dolara na ovo "i ja sam kao," uzeti korak unazad, to je pas na novčiću ". Da li je svet poludeo?"

Kao da su njegove reči o Bitcoin Elitists nije bilo dovoljno, Palmer, takođe izašao iz njega i irk sve one koji nisu u korist bilo koje regulative cripo. On je strastveni zagovornik regulacije i da veruje da će australijska vlada treba da reguliše i legitimišu digitalne valute.

"Ja na kraju mislim da treba da reguliše oko ovoga inače nećete steći poverenje Average Joe koji želi da stavi $ 100 u bilo kom digitalnu valutu oni koriste", rekao je on.

Palmer je takođe pohvalio Canadiangovernment zbog njene odluke da reguliše criptocurrencies.

DogecoinJackson Palmer

Slične vesti


Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Da bi čitatelji kupili Beionce ulaznice sa Bitcoinom

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost

Post Dogecoin

Zajednica Dogecoin proslavlja kako se spaja rudarstvo sa litecoinom

Post Dogecoin

Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju

Post Dogecoin

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Post Dogecoin

Dogecoin ATM Demos na CoinFest Vancouver

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu

Post Dogecoin

Dogecoin Advocate Travels River Ohio podržan od strane Saveta zajednice