Moolah preuzima problematičnu Altcoin Ekchange MintPal | RS.democraziakmzero.org

Moolah preuzima problematičnu Altcoin Ekchange MintPal

Moolah preuzima problematičnu Altcoin Ekchange MintPal

Moopai DOO, digitalni provajder valuta usluga poznatiji kao Moolah, otkupila MintPal, razmenu altcoin koji je nedavno pretrpeo teške hack koji kompromitovan skoro $ 2m u sredstvima kupaca.

Sa kupovinom, Moopai rekao da planira da koristi Mintpal kao svoj primarni altcoin trgovačke platforme. Moolah.io već posluje digitalni doviz Prelude, a subservice od Moopai koja se fokusira na dogecoin i Bitcoin.

Alek Zeleni, direktor Moopai, izjavio je da veruje da MintPal će imati koristi od značajnog stručnosti razvoja i bezbednosti Moopai, a da će rezultat spajanja povratiti poverenje u razmeni, koji je video padaju obim od hack.

Green rekao CoinDesk:

"Mi smo privukao dogovora sa nekoliko jednostavnih razloga. MintPal ima jednu od najboljih [korisničkih interfejsa] u industriji, solidnu bazu korisnika i jakim kupca sledećem. Mi smo smatrali da smo u najboljoj poziciji u pogledu bezbednosti , operativna i performanse ekspertiza kako bi se razmena na viši nivo. "

Moopai nagovestio da će njegova Preludia razmena ponuda uskoro se fokusira samo na fiat tržištima, dok bi MintPal nude altcoin-to-altcoin trgovinu. Moopai će postepeno preuzima poslove na Berzi, sa tranzicijom odvija kroz mesec avgust.

Moopai je ranije bio centar kontroverze u maju, kada je tadašnji istaknuti članovi dogecoin zajednice izrazili su zabrinutost u vezi sa svojim operacijama. Međutim, navodi se glasno osudio je, kako Moopai i Green.

Planirane poboljšanja

Moopai pokazala da ima veliki broj sigurnosnih i performansi poboljšanja planirana za MintPal, koji će se izbace u narednih nekoliko meseci, iako postoje određeni datumi su dobili.

Konkretno, Moopai rekao MintPal bi imali koristi od njegovog tima 24/7 customer support, njene nezavisnih sistema revizije i brzih trgovačkih aplikacije desktop-based.

Moopai navodi se u saopštenju:

"MintPal će se nastaviti u međuvremenu kao samostalni razmenu iskustava, sa ciljem da se deljenje prijave između dve platforme u bliskoj budućnosti."

Konkretno, hacking napad na MintPal, dok ugrožavanja 8 miliona vericoins (VRC), nije bio u stanju da uspešno utiče na Bitcoin Berze ili litecoin novčanike. Procedure Cold Storage Berze su na kraju smatrati krivi za gubitak vericoin, što je opet zahtevao značajnu developer effortto protivteža.

O MintPal

Pokrenut u februaru, MintPal stekao popularnost među altcoin tradersdue na svojoj modernoj veb i jake ponude proizvoda.

MintPal poseduje podršku za širok spektar altcoins uključujući više mainstream ponuda kao što su dogecoin i litecoin uz više nejasnih opcije kao što su noblecoin i potcoin.

Slične vesti


Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Ako su digitalne valute bile popularne kompanije za tehnologiju

Post Dogecoin

Fondacija Dogecoin podigla 50 kilograma za Kenijsku vodenu krizu

Post Dogecoin

Straight To The Moon: Videos from the Dogecoin Communiti

Post Dogecoin

Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov