Micropaiments Tool Dogetipbot osvaja $ 445k od investitora | RS.democraziakmzero.org

Micropaiments Tool Dogetipbot osvaja $ 445k od investitora

Micropaiments Tool Dogetipbot osvaja $ 445k od investitora

Tim iza dogetipbot, popularni cigaret sredstvo za alternativne digitalne valute dogecoin, izazvao je skoro $ 500.000 u finansiranju seme krug.

Sakupljanje sredstava je predvodio Blackbird poduhvatima, a ulaganje kapitala grupe sa sedištem u Sidneju, Australija. Dodatni investitori, uključujući angel investitora Scott i Cian Banister, takođe učestvovao u krugu. Ukupno, $ 445.000 u novom gradu podignut za projekat.

Dogetipbotenables microtipping, omogućavajući korisnicima svoje usluge da založe dogecoin savete koji se potom biti zamenjena za valutu. Korisnici mogu da dodirnete dogetipbot kada obećavajući novac na Reddit, Tvitter i trzanje. Do danas, usluga kaže da je obrađeno više od 650.000 transakcija.

CoinDesk razgovarao sa Blackbird ventures generalni direktor Niki Scevak, koji je rekao da su on i njegov tim su zainteresovani za to kako digitalni valute mogu da se iskoriste da bi microtransactions ekonomski održiva.

Scevak objasnio:

"Ono što je najviše fascinantno mi o criptocurrencies se omogućava nove transakcije koje nikada ranije nije desilo. Struktura Naknada kreditna kartica znači da nije ekonomično da primamo uplate manje od $ 1. Dakle, pitali smo pitanje šta transakcije sada mogu desiti za nekoliko centi da mogu da koriste Bitcoin ili dogecoin, i tako smo se upoznali [creator] Josh Mohland i tim. "

Finansiranje za gorivo korisnika nadogradnje

Mohland je rekao da sredstva će se koristiti za podršku tim u narednih 12 meseci, jer nastavlja da se razvija uslugu. Konkretno, Mohland očekuje da će novac biti upotrebljen za poboljšanje korisničkog iskustva Službe kako bi se privukli širu publiku.

"Jedna od stvari koje stvarno gledate je korisničko iskustvo", rekao je Mohland. "Mnogo naših vuče u početku bio na Reddit, ali vidimo dosta potražnje na Tvitter. Dakle, ono što radimo je naš korisnik iskustvo, što ga čini neprimetni."

Sa srednjim vrhom od oko 3 centi, dogetipbot je isto toliko o socijalnom iskustvu prevrtanja kao što je šina za mala plaćanja.

Prema Scevak, činjenica da sistem može da se koristi za oba izraze javnu zahvalnost za sadržaj i vrednost razmene je moćna kombinacija čini. On je istakao da je razvoj fundamentalna na dogecoin zajednice je veliki deo tog uspeha kao dobro.

Ispravka: U prethodnoj verziji ovog članka navedeno je projekat podigao $ 446,000 u finansiranju.

DogecoinDogetipbot

Slične vesti


Post Dogecoin

Long Live Dogecoin: zašto programeri neće dozvoliti da valuta šale umre

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

GoCoin-ov Steve Beauregard razmatra Altcoins, Aziju i usvajanje Merchant-a

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Darkcoin Duels KSC i Demise of McDogecoin

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Moolah objavljuje plan stečaja nakon novčane krize

Post Dogecoin

Tržišna kapa Dogecoa pada 1 milijarde dolara, do njegovog kreatora

Post Dogecoin

Fondacija Dogecoin podigla 50 kilograma za Kenijsku vodenu krizu

Post Dogecoin

Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin