Sve stvari Alt: Feathercoin Forks i Joint Cripto Chariti | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: Feathercoin Forks i Joint Cripto Chariti

Sve stvari Alt: Feathercoin Forks i Joint Cripto Chariti

Šta se dešava u altcoin zajednici ove nedelje? Iako ne izgleda za jačinu zvuka tržište propasti u poslednjih nekoliko meseci da se čišćenje daleko prebrzo, razvoj na mnogim projektima nastavlja da se kreće napred i ekosistem diversifies još više.

Čitajte na da vidite neke od najnovijih dešavanja iz celog altcoin prostoru.

Litecoin i dogecoin tim gore za dobrotvorne svrhe

Zajednički napor da podigne novac uoči sezone godišnjih odmora je u toku, kombinujući mogućnosti crovdfunding na oba litecoin i dogecoin zajednica.

LiteShibes 4 Christmascampaign prati dosadašnje napore sa ciljem prikupljanja novca za pružanje novogodišnjih paketića za siromašne dece na Filipinima. U organizaciji nekoliko moderatora na dogecoin subreddit, grupa - sastavljena od kako dogecoin i litecoin donatora i simpatizera - podigao otprilike 290.000 DOGEand 267 LTC. Kombinovani, to iznosi skoro $ 1,000 koja je podignuta u vreme novinare.

Projekat predstavlja najnoviju crovdfunding inicijativu sa valutnom zajednice digitalni. Raniji pokušaji da se prikupe sredstva za afričke i projectshave bila uspešna, iako je debateover koristeći tehnologiju kao sredstvo za donacije se nastavlja i danas.

Organizatori kažu u poruci na dogecoin subreddit da je napor je prvi zajednički pogon donacija od dogecoin pokrenuti pomoćni dokaz-o-radu i spajanje rudarske sa litecoin počela.

"Ovo je prekretnica u kripto istoriji, da pokažemo da možemo da premosti jaz između zajednica da zaista napravimo razliku i pomoći onima manje sreće", organizatori napisao.

Feathercoin hardforks do novog rudarskog algoritmu

Krajem prošlog meseca, feathercoin zvanično prešla na NeoScript, novu vrstu algoritma hashing memorije intenzivne da pristalice kažu da će štititi novčić od uticaja ASIC rudara.

Taj potez, najavio je početkom leta, dolazi usred kako proširenje raspoređivanju druge generacije script ASICS i udaljavanje od projekata kovanice na osnovu pristupa litecoin je. Prema postu na zvaničnom feathercoinforum, osnivač Petar Bushnell navedeno zašto je tim hteo da istisne novi algoritam.

Pored rizika od mrežnog prekida od strane velikih rudarskih igrača sa ASICS, Bushnell napomenuti da koristi projekata u dugoročni tako što proaktivnih koraka da se zaustavi buduće brojeve:

"Kao što je većina ljudi koji su kupovali Script ASIC se ne radi tako da se moja feathercoin i činjenica da će neki veoma veliki ASIC dobavljači izdati proizvode uskoro čini razumno da se kreće algoritma pre nego što se suoči sa izazovima koji pogadjaju mnogo SHA-256 Alts kada SHA-256 ASICs hit. Selimo se na novu sloja hashing gde feathercoin može biti vodeća novčić. "

Kao što je navedeno u NeoScript saopštenju, algoritam traži da bude ekonomski nepraktično da se razvije rudarske proizvode koji mogu da stvaraju velike hash cene. Drugi algoritmi kao što su Ks11 i Script-N traže slične ciljeve, iako neki izveštaji pokazuju da ASIC-a za ovih algoritama su u procesu izrade i gradi.

Čudno alt nedelje

Rastuća plima scamcoins i pumpe-and-dump šema je doveo do predloga da altcoin investitori treba da budu aktivniji u svom istraživanju, ispituju nove kovanice lansiranja i, uopšte, više računa o onome što rade.

Uprkos rizicima, neki i dalje ulagati u kovanice lansiranja i početnim kovanice ponudama koje nose sve znake upozorenja, uključujući i naduvanim povratak i nerealna očekivanja javnog prihvatanja. Druge inicijative da se vide, kao rektcoin, idu u suprotnom pravcu i da nema kosti o rizicima.

Sa sloganom "Imam rekt? Get rekt!", Rektcoin ranije tražio da posluži kao primer zašto investitori treba da budu bolji u onome što rade. Nakon početnog perioda hipe, cena rektcoin je pala, sa programer sugeriše na The Bitcoin Talk Forum da je takav ishod ne samo što se očekivalo, ali je namenjena.

Tvrdeći su izgubili novac u procesu, koji je počeo sa rudarskom lansiranje velikog obima u kojoj je za čak 35 GH / s u hashing vlasti, programer je rekao da oni koji su kupili su verovatno svesni da bi mogli ostati drži torbu, takoreći:

"Sve bagholders sam kupio rektcoin i nada za pumpe i brzog profita, kao i svim drugim shitcoins kupujete: nije bitno šta novčić brings.iou se samo nadaju kita koji će ga pumpa i možete napraviti brzo dobiti. Mislim da nema kitova pumpa rekt tako da svi mi imamo rekt! nas Uključujući! "

U vreme štampanja, cena REKT je dole oko 75% od 24 sata visine. Neki investitori su se na društvenim medijima, uz napomenu suvo da je projekat, za bolje ili gore, je bar ispunio svoje ime.

$ Rektkeeps rekking ljude, D. Konačno novčić koji isporučuje kao što je obećao.

- Denis (@Dennahz) Novembar 8, 2014

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

Ispravka: prethodna verzija ovog članka referentnog u NeoScript Bela knjiga, ovo je ažuriran na NeoScript saopštenju.

FeathercoinLitecoinDogecoin

Slične vesti


Post Dogecoin

Prva pasoška stranka LA obećava mnogo zabave, takve dobrote

Post Dogecoin

Straight To The Moon: Videos from the Dogecoin Communiti

Post Dogecoin

Rezultati istraživanja: 96% trgovaca bi preporučilo Bitcoin vršnjacima

Post Dogecoin

Glavni izvršni direktor Moolah podnosi ostavku zbog porasta javne rasprave, krivičnih optužbi

Post Dogecoin

Osnivač Dogecoin pretvorio je ponudu za investicije od 500.000 dolara

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Reddit CEO misli da je Vorld of Dogecoin, ubacuje lude Bitcoiners

Post Dogecoin

Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Inside ShapeShifts Criptocurrenci Ekchange, bez potrebe za prijavljivanjem

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Darkcoin Duels KSC i Demise of McDogecoin