Rezultati istraživanja: 96% trgovaca bi preporučilo Bitcoin vršnjacima | RS.democraziakmzero.org

Rezultati istraživanja: 96% trgovaca bi preporučilo Bitcoin vršnjacima

Rezultati istraživanja: 96% trgovaca bi preporučilo Bitcoin vršnjacima

Ovo je poslednja rata na tri dela seriesaimed na učenje više o trgovca koji prihvataju Bitcoin i podržavaju šire digitalni valute ekosistem.

Rezultati su zasnovani na istraživanju objavljenom 17. Marchthat dobio više od 200 odgovora. Deo Oneof Ova serija je nastojao da bolje definišu trgovce koji učestvuju u Bitcoin ekosistemu, a deo Tvoekamined se prodaje uspesi ovih preduzeća su u stanju da postignu do sada.

Do sada, naš trgovac istraživanje je definisao vrste preduzeća koja posluju u Bitcoin prostoru i ispitao efekat koji su Bitcoin kupci imali na svojim donjim linijama, odgovarajući na dva integralna pitanja o tome kako koristiti Bitcoin je raste u trgovačkom ekosistemu.

Međutim, poslednji deo slagalice može biti da proceni da li trgovci smatraju da je njihova iskustva sa industrijom biti pozitivan.

Na kraju krajeva, dodajući Bitcoin kao opcija plaćanja nije skup proces - i za one koji koriste velike Bitcoin procesore, jedan bez ogromnih obaveza - to je možda više isplati da proceni nematerijalne koristi koje Bitcoin usvajanje i svest može doneti.

Na primer, čak i trgovci koji nisu u stanju da poveća prodaju značajno uglavnom vidi šiljak u interesu okružuje svoj posao. Osim toga, oni koji dolaze u tehnologiji zbog svojih ideoloških implikacija često otkrivaju istomišljenicima i podsticajno zajednicu usput.

Oba ova slučajevima verovatno pretvoriti u još veću svest za Bitcoin kao industrija koja inače ne bi postojala, a zauzvrat, stvoriti pozitivno iskustvo za trgovce.

Kao takav, Treći deo našeg istraživanja ima za cilj da pogledamo šire u ovom potencijalnog uticaja mreže za procenu trgovački zadovoljstvo Bitcoin kao i da li je ovo prevedeno na širu podršku za digitalnu valute ekosistema.

97% od trgovaca su zadovoljni Bitcoin

Prema našim rezultatima istraživanja, merchantshave imao pretežno pozitivna iskustva sa digitalnim valuti. Na pitanje da li su "Drago mi je što je počela da Bitcoin", 96,9% ispitanika odgovorilo je 'da', dok je samo 3,09% prijavio 'ne'.

Trgovci su dobile priliku da izlože zašto su pozitivno ili negativno o Bitcoin osećao, a mnogi navodeći prednosti Bitcoin preko dostupnih alata za plaćanje kao što su kreditne kartice i PaiPal, kao i sposobnost da prihvati međunarodni platni promet sa lakoćom.

Objasnio je jedan ispitanik:

"To je budućnost. Mi imamo kupce širom sveta, a ne svi od njih su u mogućnosti da koriste PaiPal ili kreditne kartice."

96% od trgovaca bih preporučio Bitcoin drugom poslu

Pored toga, naša istraživanje je pokazalo trgovci su na sličan način pozitivno o preporučuje Bitcoin drugim trgovcima, sa 96,7% izveštaja da će to učiniti.

Samo 3,3% je reklo da ne bih preporučio Bitcoin.

Trgovci koji su rekli da nisu bili zadovoljni prihvatanje Bitcoin za plaćanje, imaju tendenciju da navode rizik povezan sa pricevolatiliti Bitcoin je, kao i stepen interesovanja za Bitcoin među javnosti.

Jedan ispitanik je čak predložio da Bitcoin je loš publicitet može uticati na njihovu reputaciju, navodeći:

"[Postoji] neka reputacioni rizik u udruživanju se sa nečim što je glavni mediji povezuje sa zlim aktivnostima / osoba."

48% od trgovaca su otvoreni za altcoins

Konačno, istraživanje je nastojao da proceni da li je entuzijazam trgovci drže prema Bitcoin je prevođenje da podrži alternativne digitalne valute. Generalno, u izveštaju zaključio da bi 48,6% od trgovaca razmotri prihvatanje altcoin plaćanja, sa 51,4% izveštaja da ne bi to uradili.

Od dostupnih alternativa, litecoinvas najpopularniji altcoin, sa 88% od trgovaca koji bi uzele u obzir altcoins sugeriše da će proceniti litecoin.

Dogecoinand peercoinfinished treća i četvrta u istraživanju, odnosno, sa 52,9% i 25,88% od altcoin-prijatan ispitanika koji izveštavaju da će razmotriti ove novčiće.

Slične vesti


Post Dogecoin

Mračni dani Dogecoina: kako su prevaranti i banditi doneli najmanju drugu valutu Cripto-a

Post Dogecoin

EBai patentni predlog predlaže PaiPal planiranje virtuelnih žetona

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Kako konsenzusni algoritmi rešavaju probleme sa Bitcoinovim dokazima o radu

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Dogecoin ATM Demos na CoinFest Vancouver

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Darkcoin Duels KSC i Demise of McDogecoin

Post Dogecoin

EGifter partneri sa GoCoin-om da prihvate Dogecoin, plaćanja Litera

Post Dogecoin

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu