EGifter partneri sa GoCoin-om da prihvate Dogecoin, plaćanja Litera | RS.democraziakmzero.org

EGifter partneri sa GoCoin-om da prihvate Dogecoin, plaćanja Litera

EGifter partneri sa GoCoin-om da prihvate Dogecoin, plaćanja Litera

Američka firma eGifter je da utrostruči digitalni valutu opcije plaćanja i početi prihvatanjem kako dogecoin i litecoin, zahvaljujući novom partnerstvu sa plaćanja platformi GoCoin.

EGifteralreadi prihvata Bitcoin za svoje poklon kartica koje daju klijentima pristup preko 100 brendova - uključujući i veliko ime prodavaca, kao što su Amazon, Gap i Valmart- i novih dodataka će pozdraviti oni sa nekim altcoins za trošenje.

Dok već postoji velika i brzo širenje baza trgovaca koje prihvataju Bitcoin, dogecoin i litecoin su daleko manje zastupljene i, u slučaju Duždeva, više koristi microtransactions kao što je skrenuo na Reddit ili dobrotvorne prikupljanja sredstava kampanje.

Međutim, dok je u početku više počelo kao šala, nego održive digitalne valute, dogecoin je skinut i vidi neočekivani uspon vrednosti. Iako je priceof 1 DOGE bledi u poređenju sa 1 BTC, njen uspeh je to obezbeđen sa rastućim uticaja u svetu trgovine i čini njegov uključivanje na platformi GoCoin logičan korak.

Osim toga, pružajući poklon kartice koje se mogu kupiti sa tim altcoins iznenada znatno povećava trgovce kojima se može pristupiti ovom zastupljeno tržištu.

Bezbolni proces

Singapur-based GoCoin dodao litecoin plaćanja u januaru, a tek je počela da dogecoin ovog meseca.

Steve Boregard, osnivač i direktor GoCoin rekao CoinReport:

"Mi smo oduševljeni da vide ključne trgovce u Bitcoin eko-sistema prihvate [altcoins] i njihove jedinstvene zajednice. Zajedno sa eGifter, gradimo mostove između maloprodajne kupovine i digitalnog valuti zajednica."

Partnerstvo znači da eGifter ne treba da budu uključeni sa digitalnim valute direktno. GoCoin prihvata kripto-novčiće od kupca, predeo ih u fiat a zatim prolazi to na trgovca.

Na ovaj način, eGifter ima malo tehničkog i bezbednosnog muke koji su uključeni u uzimanje i čuvanje bitcoins, a takođe je zaštićena od nestabilnosti digitalnog valute "od strane instant pretvaranje u gotovini.

Ovaj potez takođe znači da, ukoliko bilo altcoin skinuti u velikom stilu, firma se pripremiti da iskoristi nagrade.

Rise of the poklon kartice

EGifter je jedna od nekoliko kompanija poklon kartica koje su nedavno napravljen je mnogo lakše Bitcoin-veilding kupce da dobiju pristup mnogim velikim prodavaca i dalje bez opciju criptocurrenci plaćanja.

SnapCard daje bitcoiners pristup Amazon i eBai, pa čak i omogućava korisnicima da plaćaju IRS poreza račun u digitalnom valuti previše.

Gift, sličan servis, nudi klijentima pristup trgovaca, kao što su Valmart i kupiti Dell računare sa Bitcoin, treba da žele.

Međutim, kako su ove kompanije Bitcoin-samo otvaranje tržišta poklon kartice u litecoin i dogecoin zajednica može pokazati kao mudar potez po eGifter.

Slične vesti


Post Dogecoin

Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Post Dogecoin

Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu

Post Dogecoin

Ako su digitalne valute bile popularne kompanije za tehnologiju

Post Dogecoin

London Burger Stall sprovodi 25% prodaje u Bitcoinu i Dogecoinu

Post Dogecoin

Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin