Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost | RS.democraziakmzero.org

Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost

Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost

Razvojni tim dogecoin je najavila da će uskoro omogućiti pomoćno proof-of-rada (AukPoV), omogućavajući spajanje-rudarstvo sa litecoin koji će se baviti zabrinutost zbog budućnosti altcoin je.

AukPoV omogućava dogecoinblock lanac da prima posao iz drugih mreža script bazi. Dogecoin rudari će i dalje biti u mogućnosti da generišu blokova i primaju Doge, ali sada, litecoin će rudari doprineti heširanja moć u dogecoin mrežu.

Taj potez, saopšteno je na dogecoin subreddit, sledi period od višemesečne rasprave u zajednici sa fokusom na pitanje dugoročnu održivost u dogecoin mreži. Litecoin tvorac Čarli Li predložio ideju stapanja rudarstva u aprilu, izazivanju pomešane reakcije sa obe strane razgovora.

Prema razvojnom dogecoin timu, integracija AukPoV će zahtevati teško viljušku na dogecoin blok lanca. Nema posebnih datum integracija je dat, ali je razvojni tim je rekao da će testiranje uskoro početi.

Kao što je objašnjeno u originalnoj saopštenju:

"Naš najviši prioritet je uvek bio da obezbedi stabilnu platformu za valutu i ​​svoje usluge i naravno svojim korisnicima. Nadamo se da AukPoV možemo postići da na bolji način nego što je to trenutno je kao naš hashrate je snažan. Opada i nadamo se da možemo da dobijemo više od toga uz prihvatanje dokaza rada sa drugim lancima. "

Kao što se očekivalo, članovi zajednice izrazili su entuzijazam, ali i zabrinutost za AukPoV plan. Ipak, zalaže za strategiju, uključujući Lee, kažu da će taj potez osigura stabilnost i bezbednost dogecoin mreže.

Planiraju da spase dogecoin

AukPoV nije nova - nekoliko novčića već omogućiti rad od drugih rudarskih mreža, sa namecoinbeing najistaknutije primer. Ovaj dugogodišnji ugled kao izvodljiv pripremnog sistema - i snage litecoin mreže - je dobila podršku ideju u poslednjih nekoliko nedelja.

U nedavnom post zajednice na / R / dogecoin, Dogetipbotcreator Džoš Mohland dele njegovo mišljenje o konceptu, rekavši da bi AukPoV pomogne u rešavanju ključni problem sa dogecoin: činjenicu da nikada nije bila namera da funkcioniše kao punopravnog transakcija mreže.

Mohland objasnio:

"Dogecoin je napravljen da brzo umreti. - niko od nas ne očekuje da preraste u apsurdnu entitet to je danas Uz to rekao, apsolutno postoji jednostavan način da se spase novčić iz svoje sigurne smrti (i smrt mislim 51% attackedfor lulz), a to je AukPoV. "

On je pozove AukPoV "jednostavne promene" vredno truda, zahvaljujući činjenici da je rizik od napada 51% daleko prevazilazi uočenih troškova.

Ostali članovi zajednice su izrazili zabrinutost zbog ideje, rekavši da je taj potez omogućava velike litecoin bazena istisne manje dogecoin rudara. Pitanja su takođe pitanje da li je ili ne bi AukPoV zapravo pomaže u sprečavanju napada na 51%.

Dogecoin u "teškoj situaciji", kaže Li

Litecoin kreator Li pozdravio najavu, govori CoinDesk da je razvojni tim je doneo ispravnu odluku tokom "tešku situaciju".

Lee tvrdi da je taj potez dolazi u pravom trenutku, imajući u vidu dugoročni pretnja dogecoin mreže - i, kao što su neki istakli, svoju pada cena. On je dodao da je taj potez obezbeđuje povećanu bezbednost za dogecoin bez ikakvih posledica, uklanjanje izvor zabrinutosti za mrežu i omogućiti šire razvoj u zajednici.

Lee rekao CoinDesk:

"[Zajednica] mogu da se fokusiraju na ono što dogecoin radi najbolje (bakšiša, donacije, vau) umesto da brinete o odbrani rudarstva i sigurnost mreže."

LitecoinDogecoinCharlie Li

Slične vesti


Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

London Burger Stall sprovodi 25% prodaje u Bitcoinu i Dogecoinu

Post Dogecoin

Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Ako su digitalne valute bile popularne kompanije za tehnologiju

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin