Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Digitalni menjačnica Hong Kong, zasnovan na ANKS je unapređen svoju iOS aplikaciju sa dodatkom funkcionalnosti, nakon što je Apple nedavno opustio svoje stroge stav prema aplikacija Bitcoin-emitovanje.

The 'ANKS Vault' aplikacija sada obuhvata sve važne šalju i primaju funkcije od vitalnog značaja za bilo koji Bitcoin novčaniku. Iako uvek dostupna na Android verziji, ove osobine su tek sada pojavio za iOS.

ANKShas takođe unapređen verziju za Android. Oba Android i iOS izdanja ank Vault sada imaju mogućnost slanja Bitcoin putem e-maila do primaoca koji još nemaju Bitcoin adrese.

Bezbednosne funkcije

Obe verzije podrške app opciono tri-faktor provere identiteta, mada, i dalje dozvoljavaju brze transakcije, aplikacija omogućava korisnicima da podešavate dnevne limite potrošnje koji zaobilaze funkciju bezbednosti.

Razmena kaže da drugi bezbednosne funkcije uključuju sposobnost da onemogući slanje privilegije od korisnika desktop obzir u slučaju izgubljenog mobilnog uređaja, OTP (jednokratna lozinka) podršku sječe u i slanje sredstava, i "industrijski standard" šifrovanje za svi podaci komunikacija.

Multi-valuta platforma i slanje

Iako sa sedištem u Hong Kongu, ANKS ima za cilj međunarodne baze klijenata i za njegovu punu razmenu i mobilnih aplikacija. Platforma podržava svetske najviše trguje fiat valute (AUD, CAD GBP, CHF, evra, HKD, JPI nzd, sgd i USD) i neke od svojih najpopularnijih criptocurrencies (BTC, Doge, LTC, NMC, i PPC).

Korisnici postavili domaćoj valuti u kojoj se vide svoje ukupnog portfolija ravnotežu, i da vidite up-to-date kurseva između criptocurrenci i fiat trgovanja parova. Sve criptocurrenci sredstva su vidljivi u jednoj sveobuhvatnu listu.

BTC-, potpolkovnik i DOGE mogu biti poslati na bilo koji drugi podržava criptocoin adresu sa konverzijom obavlja razmenu. Verzija Android takođe omogućava ovu funkciju za PPC i NMC.

Standardna oprema na bilo kojoj ozbiljnoj trgovanja aplikaciji su živi ispravke i podesiva upozorenja cena, koja ANKS Sef takođe omogućava svojim korisnicima da podese.

Aplikacije su dostupne iz svojih kuća: Appleov iPhone App Store-a u Google Plai prodavnici.

ANKS razmene

Iako je osnovan u junu 2013. Godine, ANKS je brzo porasla da ima šesti po veličini na svetu obim trgovine, zahvaljujući širokom izboru valute. U Hong Kongu, gde je licencirana kao novca usluga operatora, razmena upravlja Bitcoin bankomat i fizičku trgovačku tačku Shopfront stilu.

Kompanija je nedavno pokrenula Bitcoin debitne cardservice, dajući korisnicima drugi način da se povuku i provode criptocurrenci bogatstvo u još fiat dominiraju svetom.

Njeni osnivači partneri dolaze iz pozadine finansijske industrije i naveli da je transparentnost i poštovanje propisa su visoki prioriteti.

Kompanija ima dva mreži razmene platforme, potrošač fokusiran ANKSBTCand ANKSPROekchange cilj profesionalnih trgovaca.

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao potvrda firme ili proizvoda navedenog. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre razmatranja ulaganja nikakva sredstva u ovim proizvodima.

Screenshots preko iOS App Store 

Slične vesti


Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo