Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina | RS.democraziakmzero.org

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Bittiliciousnov omogućava korisnicima da kupuju sve svoje raspoložive altcoins sa MasterCard i Visa kreditnih i platnih kartica.

Bitcoin brokersko sedištem u Velikoj Britaniji prvi objavio podršku za plaćanje kreditnim karticama ovo Maivhen je dodao opciju plaćanja za Bitcoin kupce. Bittilicious prihvata bankarske transfere, gotovinske isplate i izaberite mobilno plaćanje usluge kao što su Barclais Pingit, iako plaćanja karticama su dostupne samo u evrima.

Obraćajući se CoinDesk, Bittilicious osnivač i direktor Mark Varne naveo veliku potražnju za opciju plaćanja kao motivacioni faktor iza odluke, i dodao da će služba nadogradnju biti završen u narednim danima.

Varne said:

"Sve altcoins (kao i bitcoins naravno) mogu se kupiti kreditnom ili platnom karticom na Bittilicious, nadam se od utorka. Skoro svi su dostupni odmah, uz još par nedavne slike koje se ubrzo dodao."

U saopštenju dolazi u trenutku povećanja aktivnosti u deviznom prostoru UK Digital valute, kao što je Nova berza usluge kao što su Iacunaand Bitokhave lansiran u poslednjih nekoliko nedelja.

Osnovana 2013. Godine, Bittilicious je jedna od najstarijih razmene usluga u Velikoj Britaniji, suočava značajan konkurencijom iz Coinfloor. Bittilicious prodaje blackcoin, dogecoin, darkcoin, feathercoin, makcoin, peercoin, kuarkcoin, StartCOIN, vertcoin i vorldcoin.

Postojeća bezbednost primenjuje

Varne je naglasio da altcoin kupce će biti predmet istih postupaka bezbednosti kao Bitcoin kupaca.

Korisnici prvo treba da postavite ličnu kartu, Varne objasnio, koji se potom odabrala procesora kartica. Proces će trajati oko jedan radni dan i služi kao dodatna zaštita protiv prevare.

Bittilicious korisnici takođe treba da obezbedi svoju novčanik za sve Bitcoin i altcoin transakcija. Za pregled detaljniji, Varne predložio potencijalni korisnici preispita svoju online 'Bitcoin Vodič za kupovinu "za više detalja.

Razvija opcije plaćanja

Varne je predložio da se isplate kreditnih kartica ostala popularna opcija plaćanja u Bittilicious od njihovog uvođenja, a da ne vidi omogući plaćanje kreditnim karticama kao kontradiktorne sa većim ciljevima Bitcoin.

Umesto toga, Varne je predložio da podržava više opcija plaćanja je dobra za ekosistem, jer podstiče više kupaca da uđu u zajednicu.

"Mnogi ljudi koji ili žele da obavite kupovinu bez da se prijavite koristeći svoj online banking, ili želite da se veće kupovine, rado platiti malo više da koriste svoju karticu", dodao je on.

Ubuduće, Varne rekao Bittilicious planira da pojednostavi proces svoje kartice i povećanje broja lokalnih načina plaćanja na evropskim tržištima.

Slične vesti


Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg