Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap | RS.democraziakmzero.org

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Prošle nedelje je bio veliki na altcoin promotivnom napred, kao što je prikazano nekoliko Markuee projekata koji se kreću napred ili samo sišli na zemlju.

Hajde da pogledamo neke od značajnim projektima i inicijativama koje se dešavaju u alt svetu.

'Dogecar' Snaga razgovori zajednica vozača

NASCAR driver Josh Vise je dogecoin pod pokroviteljstvom putovanje rezultat u 20. Mesto na na Talladega prošle nedelje. Trka je bila velika jedna za Vise, koji ivica svoj put u prvih pet u drugoj polovini trke pre nego što klizi unazad na tabeli.

Ovaj događaj poslužio kao neuobicajen uvod u digitalne valute za nekih gledalaca, što je više u Talledega nije čuo za meme-tematske dogecoin. Ali iz perspektive mudar, bilo je iskustvo jednog-of-a-vrste.

On je rekao Fok Nevs:

"Ono što je kul je samo podrška zajednice i uzbuđenja oko nje. To je prilično jedinstvena od sponzora."

Mudro je primetio i da nije siguran da li će partnerstvo između dogecoin, reddit i njegov NASCAR tima nastavljaju.

On je rekao da je grupa je uvek u potrazi za sponzorstvo, ali nije isključio dalje učešće u dogecoin zajednice. Projekat da sponzoriše Vise koštati $ 55.000.

Blackcoin zajednica izabrala tech PR firmu

Blackcoin zajednica je angažovao firmu za odnose sa javnošću da pomogne da brand na altcoin i proširi svoju potencijalnu udeo na tržištu.

Mak Borhes agencija, sa sedištem van Majamiju, na Floridi, će sprovesti 90 dana višeplatformskog marketinšku kampanju. Firma je specijalizovana za odnose sa javnošću za tehnološke startup i inicijativa.

Prema planu nacrt marketing, kampanja će se fokusirati na usmeravanje mainstream media izvora, koristeći društvene medije i promociju novčić kao investicione mogućnosti.

Kampanja će navodno koštati $ 32.500, što je iznos koji je u potpunosti crovdfunded u digitalne i fiat valute. Prema rečima lidera blackcoin zajednica Soepkip, finansiranje je podignuta u periodu od 72 sata.

Marketinški napori će se fokusirati na to kako blackcoin i ostali altcoins predstavljaju novu eru digitalnih valuta, i zapišite svoje ekološki status (zbog svoje ne-mineable dokaz-of-udela protokola) i potencijalni atrakcije učesnicima berzanskih.

Kuark se udružuje sa Shakuille O'Neill

Nova video igra karakteriše sličnost NBA superstar Shakuille O'Neal će obuhvatiti kvark kao opciju plaćanja. Osim toga, posebna stavka u igri će biti uključeni koji se može dobiti samo pomoću kvark.

Šek-fu A Legend Reborn, razvija Big Deez Productions. To je restart od 1994. Gamemade za Sega Genesis i Super Nintendo platformi koje poseduje fiktivne O'Nil se bore čudovišta iz druge dimenzije.

Tim iza novog Shak-Fu podigao skoro $ 500,000 na Indiegogo na kraju perioda prikupljanje sredstava ove nedelje.

Kvark zajednica pomogla prikupljanje sredstava za projekat, koji je uključivao nekoliko socijalnih "Thunderclap" kampanje u medijima pogon, prema Vic McPherson, glavni i odgovorni urednik za Kuark Press i član Kuark Fondacije.

Partnerstvo između kuark zajednice i Big Deez Productions, zajedno sa Shak, očekuje se da će nastaviti sa proširenim društvenih medija kampanja uoči lansiranja igre.

Čudno alt nedelje

Novi novčić je usklađivanje svoj blok lanac da bi novčić teže raditi.

Konceptualno, projekat je zasnovan na ideji privrede ograničena od strane trgovinskih barijera. Rezultat je da se transakcije vremena i aktuelni stvaranje novčić namerno usporio.

Za ovo, embargocoinhas zaradio Strange Alt o dodeli tjedna ovonedeljni.

Prema programer, rudari moraju prevazići "embargo" kako bi obradili transakcije i dobijaju rudarstva nagrade. To je premisa iza 20 minuta duga blok vremena.

Novčić pokrenula 9. Maja sa namerno visokim početnim teškoćama, i u vreme pritisnite rudarski poteškoća je premašio 6.000.000.

Drugi aspekt dizajna, koji je programer naziva "trgovinske sankcije", ograničava rane blok nagrade. Posle prvih 251 blokova, nagrada raste od 50 embargocoins do kulminira na 500 embargocoins mesec dana nakon lansiranja.

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? E-mail CoinDesk [email protected]

DogecoinBlackcoinKuark

Slične vesti


Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja